Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 387
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте мацки,
някои от местата които изреди направо ги бях забравила че съществуват,каквато съм патица,а дори в с. Червен, Русенско имам леля ooooh!

Ами ела да я видиш....  Hug

Стискам палци на всички болнички  Praynig

# 526
  • София, Лагера
Барби, пиши!  Hug Аз и в момента чертая маршрути за Великденските празници  Laughing

Мацки, на Пресиян му избиха всичко на всичко 5 пъпки. А му е четвърти ден. Дали ще се разминем с това, или тепърва ще се шари? За щастие само една пъпчица е на лицето (в самата веждичка), другите са по корема. Ама Бухт изглежда се кефи, само върви и разказва "Аз имам шаркиMr. Green

Аз днес ще се отдам на живот. Този стомашен вирус ми съкрати животеца. Тъкмо живвам. Ще ходя да видя новия МОЛ, а после една мома, която се учи да прави масажи ще ме ползва за опитно зайче.  Crazy

# 527
  • София
Момичета, и Ним има нужда от положителната ни енергия - Симонесата е приета пак в болница след наистина лош пристъп тази нощ...  Tired Останала е сама в реанимация, а Ним е съсипана...  Cry

Боже, нямат ли край и техните мъки...  Praynig Нека се помолим и за тях - нека отмине и този кошмар и никога повече не се повтаря!  Praynig

# 528
Момичета, и Ним има нужда от положителната ни енергия - Симонесата е приета пак в болница след наистина лош пристъп тази нощ...  Tired Останала е сама в реанимация, а Ним е съсипана...  Cry

Боже, нямат ли край и техните мъки...  Praynig Нека се помолим и за тях - нека отмине и този кошмар и никога повече не се повтаря!  Praynig
Sad Praynig Praynig Praynig

# 529
Ним, бързо оздравяване на Симонка.  Praynig Hug

Цвета, бързо възстановяване на Габчо и по-скорошно излизане от болницата.  Praynig Hug

# 530
Ним, стискам палци скоро да сте вкъщи. Praynig

# 531
  • София
 Weary
Моля се за Симонесата, а на Ним много кураж...
 newsm17

# 532
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Стискам много палци за малките болни патета и кураж на борбените им майки.

Цвета, Ним, дано скоро всичко лошо остане далеч зад гърба ви! Hug Hug Hug

# 533
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
О, милите Ним и Симонка Hug Hug Пращам положителна енергия и за двете, и бързо,бързо да се маха Симонка от там и да гушка мама в къщи Praynig Praynig

# 534
  • София; Дружбето
Здравейте, девойки. Стискам много палци за Симонка, дано бързо се оправи Praynig
Ние сме добре, Габи си е се така, нямало напредък, но пък живна, весел е и си играе, което за мен си е екстра. Та така, утре ще чета и ко йто има новини за Симонка моля да пише

# 535
Сега й звънях, но не вдига. Не съм настоявала де. Ха дано свършва тази черна серия.

# 536
  • Пловдив
Ох,горките Ним,Симонка,Цвета и Габчо...стискам палци всичко бързо да минава и да е за последно! Praynig Praynig Praynig

# 537
  • София, Лагера
Ох, ...  Praynig Praynig Praynig

# 538
  • София
Продължаваме да се молим за Симонка - Ним ми писа, че са обмисляли да... (ох, не мога да го напиша даже....) да я интубират... Препрочитам вече няколко пъти есемес-а и не мога да повярвам, че правилно я чета, но това пише... Никога не съм допускала, че тези пристъпи могат да бъдат толкова страшни, за Бога!

Боже, бди над Симонка, нека отмине и този пристъп!

# 539

Общи условия

Активация на акаунт