Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 393
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Днес е Благовещение майчета  bouquet  bouquet Да сме здрави и добри, и все благи вести около нас да има  bouquet  bouquet

# 511
  • София, Лагера
Добро утро!

Честит празник, момичета!

Магнолия, още вчера като те прочетох и ми стана едно такова талашитено... като тъпа болка. Голяма дивотия - като си силна жена и сякаш целия свят очаква от теб да си силна винаги, да бъдеш дори и опора за другите... а понякога така човек има нужда от малко помощ и подкрепа... с 3 деца и болна... много гадно... може би най-неподходящото би било да ти кажа "бъди силна!", по-скоро стискам палци да се оправиш много бързо и да те слушат хлапетата ти! Hug

Селма, това е фитнес, не са люлки  Laughing

# 512
  Честит празник на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

Днес сънувах Ивонска,че ми дава своя Шош да го погледам,докато тя е в командировка. Simple Smile

# 513
  Магнолиамм,какъе е антибиотика,дето взимаш?
  И забелязваш ли да се отразява в/у бебока?

Дано оздравееш по-бързо! Praynig

# 514
Честит празник на всички!!!   
bouquet

Честит Рожден Ден на милата ми Весни!!! Да си жива и здрава!!!
   bouquet

# 515
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Весни - Жива и здрава да си , влюбена в живота и щастлива за стотина  bouquet  bouquet  bouquet

Селма, аз съм " фен " на Аугментина Confused С различните му цифрички след името  Crazy Пише ,че може да се кърми с него,затова и все него ми изписват... Абе кофти работа,ама, няма начин, поне пък действа безотказно винаги Rolling Eyes Благодаря ти за пожеланието,оправям се вече Peace

Ноеми, благодаря ти  и на теб - да ти кажа, силните жени са силни,щото нямат избор Crazy/или пък са си такива родени,знам ли аз Thinking Crazy/. Важното е, че вече съм по-добре, вихря си се тука в къщи, и понеже Алекс преди време беше споделил ,че иска да имаме още 11 момчета, Crazyонзи ден разбрах и защо ги иска  - за да ми досаждали те, та да мога да го оставя него на мира Mr. Green Mr. Green

Някакви новини от Цвета Rolling Eyes

Деси, радвам се,че мъжът ти е получил договора за Индонезия Peace Вярно, 9 месеца са си това, ама пък поне няма година Mr. Green И ще си в нов свят, с любимите хора, малко ще ти се разгони фамилията без приятелско рамо с бира в ръка Mr. Green, но пък той нета за това е измислен - да си пиеш пред него Hug Mr. Green

# 516
Весни, честит рожден ден! Бъди все така прекрасен, мил и усмихнат човек!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Магну надявам се скоро да се почустваш съвсем във форма, защото малките ти момчета имат нужда от теб  Hug

МОмичета, моята Евангелина има имен ден днес, пийте по едно за нейно здраве  cheers Wine Glass

И честит празник на всички, които празнуват днес  Hug

# 517
  • София
Ей сега се чух с Цвета – Габчо е живнал днес и тя естествено звучеше по-добре. Пневмонията не е потвърдена, всеки лекар им казва различно. Така или инак ще са в болницата поне до понеделник и заръча на Цветница всички да пием за тяхно здраве! Миша ходи на ясла и се гледат с татко, а през уикенда са си осигурили и баба да помага. Рапорт даден!

Честит имен ден на Евангелина!
Да расте здрава, усмихната и красива като майка си!  Simple Smile

Честит рожден ден, Весни! Весел празник и много щастие ти желая!   bouquet

# 518
  • София, Лагера
Честит рожден ден, Весни!  Hug

Норче, да ти е жива и здрава щерката! Много да краси и без това прекрасното си име!  Hug

Аз досега търчах напред-назад, но най-после си резервирах морето. Ако се чудите защо толкова рано - не, не е рано, аз от февруари започнах пазарлъците на кои дати да отидем  Mr. Green

Много прегръдки за Цвета и Габчо!  Praynig

# 519
  • София/Варна
Честито Благовещение!
За мен това е много специален празник от 7-8 години насам.

Норче, да ти е жива и здрава именичката!

Честит рожден ден и на Весни!

Скоро ще се стабилизира времето и се надявам дечицата да спрат да се разболяват.

magnoliamm, за колко дни ти го назначават АБ? Скоро чух от един УНГ, че за да се излекува напълно гнойната ангина е добре терапията с АБ да е по-продължителна иначе се влизало в серия - има временно подобрение и след седмица-две пак ангина.

# 520
  • София
Честит Рожден Ден на Весни!
Честит Имен Ден на Евангелина!

Да ни е честит днешния празник и нека ни е пеперудено леко на сърцата!
 Hug

# 521
Честит имен ден на всички, празнуващи днес. И специално за Евангелина!

Честит рожден ден на Весни!

Стискам палци за Габи! Много сили и кураж за Цвета!

# 522
Весни, честит рожден ден!  Hug

много прегръдки за Цвета и Габчо  Flowers Four Leaf Clover бързо оздравяване  Praynig

# 523
Благодаря ви за пожеланията, момичета  Hug Hug Hug
Ох, Цвета и Габчо дано скоро се приберат вкъщи... И дано това е последното боледуване на малкия мишок! Миличките, колко им се събра...не мога дори да си представя какво им е, колко тревоги, притеснения и безсънни нощи... Моля се всичко да остане лош спомен  Praynig Praynig Praynig

# 524
  • София
Здравейте мацки,
Ноеми благодаря ти мила за насоките    love001
някои от местата които изреди направо ги бях забравила че съществуват,каквато съм патица,а дори в с. Червен, Русенско имам леля ooooh!
Ще ти пиша на лични Hug
Рая зя втори път този месец прави отит Sad имат съмнения за възпалена трета сливица,след час ме на преглед при специалист Tiredстискайте палци...
Магну  Hug да се оправяш бързо!
Много ми е мъчно за Цвета и Габчо, ще им стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт