Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 102
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте приятелки  Hug Цвета, Ним радвам се, че вече сте у дома  Hug
И при нас си продължава серията. То май откак Веско стана на две, не е спирала, ама ....
В понеделник уж Цеци беше с алергична кашлица, от вчера обаче е на АБ, щото му свирел дроба от едната страна, а от ужасната нощна кашлица и двмамата не сме спали с него. Веско съответно се вклюби от вторник с Т и сополи. И вече имам чувството, че съм по-компетентна от докторите. Като ги изпратя към педката знам с каква диагноза и лечение ще се върнат  ooooh!
Иначе бъща им беше болнични с тях и вчера ми заяви, че само в краен случай ще остава да ги гледа  Twisted Evil
Нимскизнам, че ще ти се стори направо сквернословна мисълта ми, но котката още ли я гледате вътре. В смисъл, че евъзможно Симонка да развива алергия към нея  newsm78 Забелязала ли си когато сте на друго място да прави пак пристъпи?
Мангич ти като се хвалиш, че си била в Ива на гости, пък да беше се обадила - всички да отидеме, че да видиме и Даниел  Mr. Green
Цвета не знам какво да ти кажа за вашия проблем, освен да стискам много палци Гачо да го израсте бързо. ДАли да не сперш Миша от детска, докато потрасне Габи и заякне?
Елица можеш да мажеш пъпките и с Фенистил гел - аз не намерих ментолова пудра, но фенистила помогна изключително много А за пъпките просто трябва да си наложиш да не ги чешаш и тогава белези не остават  Peace

# 661
  • София; Дружбето
Пропълзяхме под масата с надежда за здраве Praynig мама и Миши пътуват във влака и тя пак е двигнала Т и само мрънка. Моля се да е вирусче и да мине, че последния път се оказа скрита пневмония тая Т без други симптоми Crossing Arms Все повече почвам да мразя празниците Crazy
Ман, дано при вас мине бързо. Миша няма как да  я спра, защото ще изгубя местото. То останаха април и май, юни им е последен и после я спирам. Абе докато не ускрепнат е двамата явно ще ми побелее косата Tired
Айде, аз си сипвам бира и отпочвам

# 662
tsveta,честито пропълзяване!!! Hug
Дано Миша няма нищо сериозно.  Praynig
За местото в градината,ако изобщо се чудиш,как да го запазиш,ще те светна.

Ним,ходили ли сте на хомеопат?Спомням си,че се канеше.... Thinking

Манана,защо и вие сега,миличките? Confused Нека празникът ви донесе много здраве!  Hug

Рали,страхотна си в предаването!Все повече успехи да жъне целия ви екип!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм с някакъв обрив по корема и се надявам да ми е от новото мазило,дето ползвам от 1 седмица..... Rolling Eyes

# 663
  • Русе
Добро утро, момичета  Hug

Цвете, дано Миша се размине само с малко Т  Praynig
Нимски, как сте?

Благодаря ви за отзивите за предаването  Heart Eyes
Желая ви един прекрасен ден   bouquet

# 664
  • Русе
Момичета, само аз ли ще се разпиша днес  newsm78

# 665
  • София; Дружбето

Айде, идвайте да се чукнем Grinning

# 666
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Христос Воскресе!!!!!!!! Да бъдем здрави, одухотворени и добри  bouquet

# 667
  • София
Господ да ни благослови
Да ни пази от злини
С много обич да ни дари
И радостни детски очи!

Честит празник! Сърдечни поздрави от красивият и слънчев град Кърджали! Тук си прекарваме чудесно и аз, и Шошът. Бях забравила колко е благодатно да се гледа дете в обширните и чисти паркове, които едва успяхме да обиколим!  Crazy

# 668
Христос Воскресе!

Ах, Ивонска, завидях ти!  Heart Eyes Да обиколите парковете и кръчмите Mr. Green  и за нас.

# 669
  • Русе
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 670
Христос Воскресе! Пожелавам на всички вас и вашите близки много здраве, радост, щастие и късмет!

# 671
Христос Воскресе!!!
Бъдете здрави и усмихнати!

# 672
Здравейте момичета!
Честито Възкресение Христово!!!
Здраве , мир и благоденствие ви пожелавам от все сърце!!!!!   bouquet
На болните - скорошно оздравяване!!!!
Аз още два дни съм на работа и после се отдавам на подготовка за новото попълнение в редиците!
Марти е добре - днес ми се лигави - боляло го коремето - да му пусна детски да му минело ....
Вече се надявам да съм по-редовна!!!

# 673
  • София/Варна
Христос Возкресе, девойки!

Радвам се, че поне по Великден няма мъници по болниците.

Ние тая година празника го пропуснахме, защото куфара с боята за яйца си остана във Франкфурт, та освен козунаците и шарените яйца липсваха.

# 674
  • Русе
Христос Воскресе !!!

Общи условия

Активация на акаунт