И при нас си продължава серията. То май откак Веско стана на две, не е спирала, ама ....
В понеделник уж Цеци беше с алергична кашлица, от вчера обаче е на АБ, щото му свирел дроба от едната страна, а от ужасната нощна кашлица и двмамата не сме спали с него. Веско съответно се вклюби от вторник с Т и сополи. И вече имам чувството, че съм по-компетентна от докторите. Като ги изпратя към педката знам с каква диагноза и лечение ще се върнат

Иначе бъща им беше болнични с тях и вчера ми заяви, че само в краен случай ще остава да ги гледа

Нимскизнам, че ще ти се стори направо сквернословна мисълта ми, но котката още ли я гледате вътре. В смисъл, че евъзможно Симонка да развива алергия към нея

Мангич ти като се хвалиш, че си била в Ива на гости, пък да беше се обадила - всички да отидеме, че да видиме и Даниел

Цвета не знам какво да ти кажа за вашия проблем, освен да стискам много палци Гачо да го израсте бързо. ДАли да не сперш Миша от детска, докато потрасне Габи и заякне?
Елица можеш да мажеш пъпките и с Фенистил гел - аз не намерих ментолова пудра, но фенистила помогна изключително много А за пъпките просто трябва да си наложиш да не ги чешаш и тогава белези не остават