Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 117
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
У дома сме! Пийте по 1 за наше здраве!

Що ни ограничаваш???  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green

Лилитооо, ти па да не видиш нещо!  ooooh! Сериозно: прегръщам те и знаеш, че винаги можеш да разчиташ на мен.... да те напия, ако имаш нужда!  Hug

# 646
Здравейте мами аз днес съм мъничко по-добре,но съм си пак изцяло обезобразена вече пъпките ми са на корички и съм ужасна гледка,особено по лицето,много се притеснявам дали до 12 април ще имам приличен вид поне в лицето,че трябва да ида на работа Confused
Ним желая ви бързо възстановяване и повече да не попадате в болници и вие и Цвета Simple Smile
Хубава вечер ви желая на всички и да пинете по едно и за мен( че аз нито мога да пия,нито да се показвам из хората Tired Sad)

# 647
  Ним, честито прибиране у дома! Бъдете здрави!!! Hug Hug Hug

Някой знае ли,защо напоследък Стилияна не пише в темата?Дали е добре? Thinking

# 648
  • София; Дружбето
Лилеее, след вентолина сипвай 2 мл ракия в инхалатора и действай Mr. Green Дано ти се оправи бързо
Ним, как е Симонесата?
Ние боядисахме яйцата, утре пращам Миша на село и ще почивам.

# 649
  • София
Ох, Симона е добре - беше добре още в неделя, но тъй като беше много зле при приемането, не искаха да ни изпишат, докато не се уверят, че пристъпът е превъзмогнат. Била е на косъм от интубиране и не смееха да ни пуснат по-рано.

А аз се чувствам като сдъвкана и изплюта! Няма такава мъка като тази в детските отделения. Имаше две захвърлени дечица - без име, без ЕГН. Едното било в отделението 40 дни и не можели да го прехвърлят още в детски дом. Усмихнато малко слънчице, кръстили я Стефка. Другото било на около 6 години, но беше жив скелет, няма такава гледка просто! Сърцето ме болеше да го гледам! Толкова много мъка има!

Да не говорим за другите дечица, които седят сами - едно все се събличаше чисто голо, едно не спря да реве, абе драма.

А Симона ми се оплака, че "най-гадно" било, че докато била сама, трябвало да ходи по нужда в памперс, защото не я водели до тоалетната.

Ох, сърцето ми се късаше тези дни, не знам дали ми вярвате!

# 650
Баси.....Ним, какво разказваш?

Добре дошли у дома!  Hug Много целувки за Симонката!

На никой, никога да не му се случва нещо подобно и въобще свързано с болница! (освен раждане... Wink )

# 651
  • София; Дружбето
Миша дигна Т #2gunfire
Ним Hug направо нямам думи. Важното че сте си в къщи

# 652
  • Русе
Ним, мила  Hug

Цвета  ooooh! сега пък това от къде - дано да е нещо незначително и утре да сте ОК  Praynig

Лилитка и вие бързичко да се оправите  Hug

Йоан и той нещо взе да подсмърча, а от сополките прокашля, но дано е нещо дребно и не се задълбочат нещата  Thinking

Ив, аз така и неразбрах - вие на плуване ли ходите? Аз май несъм писала, но Йоан започна плуване от 02.03. - два пъти седмично по 1 час. Исках да знам как са мъниците след това - при нас един ден искаме, един неискаме. Тръгваме с желание, а после решава че неиска или обратното. Не е ревал, а просто ей така си намира някакви прични заради които уж не му се ходи  Laughing

# 653
  • София
*Elina*, Шош обожава водата! Ако от него зависи, плуването ще е всеки ден! Готов е на всичко за да плува!  Crazy

Цвето, ...... к'во да кажа?!  Confused И "наздраве" не би помогнало!  Hug

# 654
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ох, най-накрая и Ним , Цвета и децата  са си в къщи Hug Hug Браво, браво Hug Hug

Цвет, незнам какво става с вас/Ним и с вас/, но направете всичко възможно да им засилите  имунитета ...Понеже моят никакъв го няма, особенно сега,след третото раждане, загрижена моя приятелка ми донесе огромен пакет с пчелен прашец..Пия от седмица, и да ви кажа, внушавам ли си или не - ама се чувствам по-добре. Взимайте ,давайте на децата,че то това живот ли е - все по болниците Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Днес  с бебе Дани бяхме много добре посрещнати от Ивонска Party Party Хапнахме сиренца, пийнахме си винца, и майстори посрещахме и изпращахме/не че имаше файда от тях де - освен звучното пъшкане,охкане,пуфтене и сумтене на домакинята след тях,чак се притесних по едно време Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green/, и така, в сладка раздумка,доза клю-клю,смислени разговори за живота , непрестанно кърмене на бебчо,приспиване и танцуване с него- след 5 часа,ние с бебе номер 3 си се прибрахме при номер 1 и 2 Mr. Green Mr. Green Чудно беше, ще се повтаря,то е ясно Grinning Grinning

# 655
  • София
Скъпи дами, весело посрещане на празниците, лек път (ако ще пътувате) и здрави деца (във всички случаи!)   Hug Hug Hug

# 656
  • Русе
Здравейте, момичета!
Цвете, Ним  Hug Hug Hug Няма нищо да ви пожелавам, само ще стискам палци това да ви е за последно  Hug
Аз почивам тези дни /по изключение/. В понеделник обаче съм на работа  Confused
За предаването - ако и тук не можете да го гледате, вече не знам  newsm78

http://www.vbox7.com/play:0e5bb96b

ХУБАВИ ПРАЗНИЦИ   bouquet

# 657
  • София
Проблемите на Симона не опират до слаб имунитет, а до остра алергична реакция. Всеки пристъп при нея е алергична реакция... вероятно "тригерирана" от вирус, както се изразяваха в болницата. Носът й не е спирал да е запушен от септември и е постоянно със задна хрема. Поредните микробиологии на секрет, които са пуснали в болницата, не са показали грам растеж на нищо! Кръвните изследвания са в норма и не показват остър възпалителен процес...... всичко това води до заключението, че и този пристъп е бил остра алергична реакция. Не е пропускала лято без море и планина, откакто е родена, цяло лято кисне на двора в басеина, яде плодове и всъщност - колкото и странно да звучи - почти не е боледувала, откакто се е родила. Един бронхит, една варицела и още 3-4 високи температури. Всичко останало са били само пристъпи. Дали това е "слабото й място", дали е остра алергия към нещо прозаично или странична реакция от някоя ваксина - всъщност няма особено значение. Моля се само да не се повтаря ужасът от миналия петък, другото ще се нареди!  Praynig

# 658
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Рали, гледа се сега - супер си Hug Hug Hug

Весел и спокоен празник ,където и да сте,с който и да сте,важното е да сме здрави и щастливи  bouquet

# 659
Рали, прекрасна си, предаването също! МНого професионално, не съм се и съмнявала в теб  Hug
Ним, Цвета, радвам се, че вече сте си вкъщи  Hug
Цвет, как е Мишата днес? Ох, много ми е мъчно за всички болни дечица!

Общи условия

Активация на акаунт