Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 130
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Момичета благодаря  Hug

Вчера успяхме да разпределим децата и да отидем на кино - "Алиса...." - за втори път се разочаровам от 3D-то. Но иначе изкарахме страхотно - видяхме се с Петър и най-вече се чухме  Grinning

Ох, Мерка, да не спирам до две, ама нямам тази смелост, скъпа, ето този месец имах повод да се притеснявам и така се зарадвах на цикъла си.

Деска, лек път, ще чакаме включване!

Цвет, много сили, мила  Praynig Hug

Ив, това за плуването е доста интересно - аз мислих да водя Наско в "Спортната" но ми казаха на 4 г.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 18:15 от ninishte

# 631
elica_2007,мила....Колко е неприятно!
Дано ти минава бързо! Hug

Цвета, дано поне затоплящото се време ви пази от всякакви болести! Praynig

# 632
  • София, Лагера
Елица, пудрата, за която Клеми споменава я взех за Пресиян, но поради липсата на сърбеж не е ползвана. Ако я искаш, пиши ми!

# 633
Благодаря ви много за съветите и за подкрепата момичета.Заредила съм се и аз и с ментолова пудра и с ментолов спирт,помагат но моментно иначе като цяло пак си остава гадната болест. Tired
Някой знае ли дали ако се ваксинирам за други видове шарка,ще съм 100% защитена,че аз чувам противоречиви мнения по въпроса. Rolling Eyes

# 634
  • София
Не, 100% няма. Не се тревожи сега за това. А ментоловата пудра я слагай като ти спре действието, тя не е под час. Нас само това ни спасяваше, като започенеше да се дръгне (сори, ама това описва точно действията на 11 месечно бебе, което изобретява всякакви начини да се чеше  ooooh!) и го събличах голи го овалвах в пудра.  Mr. Green

# 635
  • София
...
Ив, това за плуването е доста интересно - аз мислих да водя Наско в "Спортната" но ми казаха на 4 г.

A, то и при нас е принципно така, но...  Flutter намира се начин, когато е писано!  Sunglasses

Еличко, ще оцелееш, макар и по един болезнено-сърбежен начин!...  Hug

# 636
  • София
Вероятно утре ще ни пуснат. Цвета, задължително вентолин и НЕ чакай месец! Педката ви няма капацитет да се справи!

# 637
  • София
Не чакай месец за пулмолог исках да кажа

# 638
  • София; Дружбето
Не чакай месец за пулмолог исках да кажа
Хайде, утре да пишеш от вас Hug
Ще ходя на контролен другата седмица и после на пулмолог. За жалост ще е платено, че по каса направление мога да взема чак месец след изписването. Тъпа работа
Айде момичета, утре мисля да се разходя, че да наваксам малко слънце и ведрина. Дано не ми излезнат криви плановете

# 639
  • София
Да, да! Вентолинът е гаден, НО е по-малкото зло от рецидивиращи пневмонии една след друга. Както знаете, Дани добре си изпати, ако не беше вентолинът да бяхме през месец в болница. Така са малките зверчета с големи каки/батковци. Но ще порастнат, гаранция!  Hug нЕма да е все така.  Hug
Ним, хайде, чакаме ви! Heart Eyes

# 640
  • София
У дома сме! Пийте по 1 за наше здраве!

# 641
НимскоHug Hug Hug Бързо възстановяване и много усмивки  Heart Eyes

# 642
  • София
У, разгеле!
Повече да не чувам за болници (евентуално мога да размисля, ако обещаете, че ще отивате да раждате само  Naughty  Mr. Green).

# 643
Айде и Мите на Вентолин. Баси гадното. Вече не знам на кой свят съм от тая денонощна кашлица.
Какви са тия вируси..............................то няма толко алкохол
Ним и Цвета, добре сте си дошли в къщи. Това да ви е последното боледуване

# 644
  • София
Момичета пожелавам Ви весело изкарване на празниците и много детски смях...
Ним и Цвета много се радвам, че вече сте си вкъщи Hug Hug Hug много прегръдки за малките бонбони.
Лилит дано вече я преборите тая кашлица.

Общи условия

Активация на акаунт