Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Клеми, дано резултатите са добри!

Ивонска, как е крачето на Шош?

Ноеми, по твоите въпроси....аз си ходя гола след баня, но мъжът ми категорично отказва-крие се като партизанин. Аз нали съм ви разказвала Ели как ми каза, че искала "такива олееееми гърди ", като моите.  Wink
За сега не ни е хващала в крачка, макар, че сме в двустаен.

# 241
  • София
1.Клеми.
2.Ним.
3.Стуци.
4.Ивонска
5. Манана
6. DaVinci-живот и здраве.
7. Кай Рен (леко под въпрос Wink)
След 8 дни сама с двете малки зверчета, мисля да опитам да се измъкна от вкъщи Simple Smile.
8. Нинище - може да се пробвам  newsm78
9. Рени
10. Лила
11. Lylyta  Whistling
12.Barbi (ако приемате нови/стари/ попълнения разбира се Flutter)

# 242
  • София, Лагера
Като ви гледам каква група сте се заформили ми се допи  Mr. Green

# 243
  • София
...

Ивонска, как е крачето на Шош?

...

Търчи вече, не смея и да се замислям...  Whistling  Hug

Божееее, на Манга дАниелът е тоооолкова шошоподобен, че още ми е пред очите - сладък, сладък бебендребен!...  Heart Eyes

Айде, да са ни честити Галите, Галините и всички, които разпознават днешния ден като имен!

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 244

Божееее, на Манга дАниелът е тоооолкова шошоподобен, че още ми е пред очите - сладък, сладък бебендребен!...  Heart Eyes

Ивонска, то така се започва....първо супер се умиляваш на чуждите бебета, после пожелаваш и свое..... Whistling  Mr. Green

# 245
  • София
 smile3516

Алооооу! - жено с артистичен ник, не палете метлата в душата ми!  newsm53 Да не ти пожелая да се запишеш на Манга при новата дружина... (многодетните  Wink)

# 246
Ноем по първия въпрос - не се крия пред Ева, преобличам се пред нея, пък тя се смее и вика "Мамо, облечи се, че си гола"  Laughing
По втория въпрос съм некомпетентна от известно време насам  Crazy Joy

Пък като ти прочетох този пост

А, да спомена нещо странично - сдуших се с един младеж, който е професионален дегустатор, а също и производител на вина.  Laughing Много добре ми се отразява!  Laughing само дето постоянно ми се пие  Embarassed Twisted Evil

чак на мен ми се допи (пък не пия по принцип)  Simple Smile
Клемс стискам ти палци всичко да е в границите на нормалното  Praynig

# 247
Ха здравейте.
Манана за петък е под въпрос, щото некой явно ме прокле  Rolling Eyes ИМам странен глас или по-скоро никакъв глас, червен като на клоун нос и кашлица на туберколозен  Sick Хората по телефона или се стряскат като ме чуят или въобще не разбират какво им говоря  Joy
Ноем по твоите въпроси. Напълно голи не ходиме пред децата. Случва се инцидентно, но след лятната случка с "големата паца" и разпитите, на които подложи Веско дядовците си, Боби избягва да е чисто гол. По вторият - засечка не се е случвала. Обикновено се съобразяваме с времето им за сън.
Иве като те чета как се умиляваш на чуждите бебета определено ти е време за второ. Виж, че тези дето ни слагаше преди тебе сме вече с по две, а Манга и три - сега е време да си изпълниш твоята част от уговорката  Whistling
Клемсо ще не си споделила нищо бре. Нал` знайш, че приятелите освен за маса са и за беда  Peace
В момента гледам Хъшове и се кефя, че най-накрая има български филм по българска телевизия...

# 248
  • София; Дружбето

1. Ходите ли голи пред децата? Интересува ме дали майките на момченца ходят голи или бащите на момиченцата.

2. Хм... не знам как да си задам втория въпрос, нали съм свенлива  Whistling... как се предпазвате от случайни "изненади" от страна на децата? Заключвате ли си спалните или нещо такова, ограничаващо достъпа на хлапетата в определени моменти.
Ние от известно време махнахме преградката на леглото на Писун и сега... вече няколко пъти стана издънка, в т.ч. и сутринта в сюблимен момент малкото връхлетя с ентусиазиран боен вик "Ку кууууууу, добро утро!"  ooooh! Tired Crazy
ВИки не ходи пред Миша, срам гуй Grinning Аз си се къпя с нея и от Габи няма да се крия
Кво е туй сублимен момент Laughing Нямаме врата на кухнята, а там процедираме. Стискаме палци да не ни излови, за сега не е имало издънки. Ма то ний не праим кой знае колко секс, че да успее да ни фане Crazy

# 249
  • София
Хора, спокойно бре, нищо ми няма.  Laughing Нито ще се гътвам, нито ще спирам пиенето и тези другите неща от втората точка на Ноеми.  Joy
Обичам ви всичките, ама вие го знаете! Hug Нищо че чат пат и аз изпушвам, ама и Хасан е човек от време на време. Mr. Green

# 250
  • София/Варна
Честит имен ден на всички именници!!!

Ноеми, много забавно ще стане да си пуснеш дори само първия въпрос в Майки (Бъдещи и настоящи). Скоро бях прочела там, че ходенето гол пред детето е извратено и неморално Wink.
Клемс, а кажи на непросветените какво е това чудо?  Thinking По реакциите на момите гледам, че не е хептен безобидно  Tired
Ей тук те излових, че не ме слушаш кога си хортуваме Wink. Аз съм диагностицирана от 2005г и съм ви споменавала за тази гадост.

Клемс, не си права за алкохола, за съжаление е добре ако не да се спре, то поне да се ограничи значително.

# 251

Ноеми, много забавно ще стане да си пуснеш дори само първия въпрос в Майки (Бъдещи и настоящи). Скоро бях прочела там, че ходенето гол пред детето е извратено и неморално Wink.

Не знам доколко ви е симпатична психоложката Мадлен Алгафари (на мен лично много ми харесва).И тя веднъж съвсем спокойно призна,че с мъжа й ходят голи пред децата,както и призна,че е много вероятно децата да ги чуват,когато те правят любов.Но не я притеснява,защото от това не се прави голяма тайна (въпрос не става и за демонстрация,разбира се.  Mr. Green Peace ),просто децата знаят за какво става въпрос (със сигурност са по-големички от нашите,но......... все-пак.)  Wink

# 252

Клемс, а кажи на непросветените какво е това чудо?  Thinking По реакциите на момите гледам, че не е хептен безобидно  Tired
Ей тук те излових, че не ме слушаш кога си хортуваме Wink. Аз съм диагностицирана от 2005г и съм ви споменавала за тази гадост.

Клемс, не си права за алкохола, за съжаление е добре ако не да се спре, то поне да се ограничи значително.
    Не че взимам активно участие в сбирките и "хортувките",но не мога да не отбележа,че веднъж определено ме впечатли с коментара си по повод разграждането на алкохола в човешия организъм.Даже едвам си сдържах импулса да те попитам във връзка с какво знаеш толкова тънки подробности на този процес.

# 253
  • София

Не знам доколко ви е симпатична психоложката Мадлен Алгафари (на мен лично много ми харесва).И тя веднъж съвсем спокойно призна,че с мъжа й ходят голи пред децата,както и призна,че е много вероятно децата да ги чуват,когато те правят любов.Но не я притеснява,защото от това не се прави голяма тайна (въпрос не става и за демонстрация,разбира се.  Mr. Green Peace ),просто децата знаят за какво става въпрос (със сигурност са по-големички от нашите,но......... все-пак.)  Wink

Всъщност, грешната реакция е да се стъписаш, да започнеш отчаяно да дърпаш завивките върху себе си и партньора, и да демонстрираш срам и вина...Това оставяло усещането, че сексът е нещо лошо и срамно...

Гола ме вижда, но при преобличане и му казвам, че не е възпитано да зяпа. Отговаряла съм на въпросите какво, защо.

Моят проблем е, че се е научил колко интересни игри има с пишката...  Tired Гледам да не всявам срам и вина, но обяснявам задавено, че това не се прави пред публика...  Tired Говорих и с учителките, да видим...

# 254
  • София/Варна
    Не че взимам активно участие в сбирките и "хортувките",но не мога да не отбележа,че веднъж определено ме впечатли с коментара си по повод разграждането на алкохола в човешия организъм.Даже едвам си сдържах импулса да те попитам във връзка с какво знаеш толкова тънки подробности на този процес.
Ами защото съм малко дървен философ Wink и защото ми се наложи поради незаинтересованост на лекарите, да се ровя за ефекта на голяма част от храните и напитките при инсулинова резистентност. Ако зависеше от ендоктинолога ми, трябваше да се храня само със зеле, ряпа и моркови.

Общи условия

Активация на акаунт