Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 363
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Честито на всички с името на цветя, дървета, билки и треви! Бъдете живи и здрави!Когато човек е здрав, умен, красив, добър, обичан и достатъчно смел към мечтите си, единственото нещо, което мога да пожелая е да не се променяте!

Благодаря на всички за пожеланията! Да ви се връщат!Обичам ви!

# 571
Честит празник на всички!!!

Искам да похваля мойта щерка. Днес беше звезда в "Кой е по-по-най". Избраха Вики от 40 деца, на сцената се представи блестящо, изпя си цялата песен, въпреки че в началото започна друга. Накрая ни дадоха подарък за най-артистично дете, но не сме мис по-по-най. Много съм горда. Предаването ще се излъчва на 22 Май, който иска може да гледа, Вики е с корона на главата и пие за "Вкъщи има мишленце".

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 22:28 от galina_dimova

# 572
Ним, страхотна новина-най-важното е да сте си заедно и да е по-добре! Звънкай, ако имаш нужда!

Цвета, как е Габчу, Мишата?

Ивонска, как е крачето на Шош?

Ноем, появиха ли се още пъпки?

Кайрен, честита ти именничка и християнче!

Манана, вие как сте?

След тази поредица от въпроси, ви пожелавам един спокоен празник и здрава седмица!

# 573
Здравейте мами,честит празник на всички празнуващи днес  bouquet
Ним, Цвета мнооооого кураж и дано малчовците да се оправят бързо
Аз да се похваля че тъкмо но Вани му мина шарката,и сега вече съм аз с варицела,та по тоя повод ще изкарам доста дълга почивка вкъщи Tired

# 574
Честит празник на всички, носещи прекрасните имена на цветя - да ви се светят имената и все красиви и обичани като цветя да бъдете!

Много прегръдки от мен специално за Ним и Цвета, и за всички останали болни дечица!

Целувки и бъдете здрави и щастливи!

# 575
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ,ДЪРВЕТА,ХРАСТИ,БИЛКИ И ТРЕВИ!
ДА БЪДЕ БЛАГОСЛОВЕНО ИМЕТО ВИ!МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ДОБРО ДА ИЗПЪЛВАТ ДНИТЕ ВИ!!!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

На всички болни от сърце пожелавам бързо оздравяване! Hug Hug Hug

# 576
  • София
ДА Е ЧЕСТИТО КРЪЩЕНИЕТО НА ЕЛИЦА! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО! АЗ СЪМ ЕДНА ГОРДА КРЪСТНИЦА!

ДА Е БЛАГОСЛОВЕН ДАНИЕЛ, КОЙТО МАНГА ДНЕС ПРЕДСТАВИ НА ОТБРАНИ ОРИСНИЦИ!

# 577
честит двоен празник на Елица!да е много здрава и благословена!   bouquet  bouquet  bouquet
честит празник и на кръстницата и!Да е жива и здрава и все в правия път да я води!  bouquet  bouquet  bouquet
честит празник и на ДАниел!Да расте здрав и безгрижен и само с добрини орисан!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 578
  • София
...
честит празник и на кръстницата и!Да е жива и здрава и все в правия път да я води!  bouquet  bouquet  bouquet
...

Ох, остави се! Наврях бъдещата красавица в ортодоксалните догми, които цял живот ще бъдат прът в колелата на истинските наслади и житейски удоволствия!.... (ако ме разбираш  WinkMr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy

# 579
 Joy Joy Joyуникална си Ив,...  bouquet

# 580
Честит празник на всички - цветя, кръстници и кръщелничета Simple Smile
И моята мама днес празнува, да ми здрава и усмихната още 100 години!

Я кажете, запознатите, може ли сестрата на мъжа ми да е кръстница на децата ни  newsm78

# 581
  • София
...
Я кажете, запознатите, може ли сестрата на мъжа ми да е кръстница на децата ни  newsm78
Може. На Шош кръстник му е брат ми.  Heart Eyes

# 582
  • София
И да доложа: Ним е заедно със Симонеса в не интензивно отделение, което си е добрата новина и това много ме радва!  Hug Не е чак весело, но съм сигурна, че за мама е празник да е до детенце след такова премеждие и болезнена раздяла!...

Рапорт даден!

ПП. А, тя и сама си е казала!  Heart Eyes

# 583
Честито кръщение на Елица   bouquet Все напред и Бог с нея да е. На крътницата пожелавам да харчи много пари за рокли и джуфки, да я направи дотсойна своя последователка, да й покаже сладостите на живота, да и открехне хитростта на жените и винаги да е насреща, ако трябва да й бърше сълзите  Grinning
Честит празник и на Елица 2007 и скоро да си заминава баба Шарка  Peace
Ние поляме скромно у дома за здравето на именника, налудуваха се и сега баткото му е трудно да заспи, като имаме предвид, че реално е 21 и нещо .. Tired

# 584
  • София
...
Честит празник и на Елица 2007 и скоро да си заминава баба Шарка  Peace
Ние поляме скромно у дома за здравето на именника, налудуваха се и сега баткото му е трудно да заспи, като имаме предвид, че реално е 21 и нещо .. Tired

Олеле, зло да ви забрави!  ooooh! И Цецко, и Елица 2007!  Hug Hug Hug Знаех си аз, че някой пропускам, но пусто днес е екшън, а и на баба ви Ивонска вече един акъл за всичко не и стига!  Tired Laughing

Общи условия

Активация на акаунт