Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 353
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честита Цветница, мили приятелки!  bouquet

Включвам се с пожелания за здраве на малки и големи, честито на всички празнували тези дни!  Hug Hug Hug  bouquet

# 586
Да са ви живи и здрави цветните имена!  Heart Eyes

Пускам ви пак линк към албумчето за колажа, качвайте снимки, че започвам да ги подготвям, а там съвсем не е цялата януарска банда Simple Smile

http://yanuari.snimka.bg/children/snimki-za-kolaj-quot-yanuarche … 3-quot.469301.all

# 587
...
Я кажете, запознатите, може ли сестрата на мъжа ми да е кръстница на децата ни  newsm78
Може. На Шош кръстник му е брат ми.  Heart Eyes

Ох, успокои ме. Благодаря за инфото и добрите новини за Симонка и Ним  Hug

# 588
  • София; Дружбето
честито на всички именяци на патерици Grinning
ние още сме в болницата с надежди скоро да ни пуснат Crazy

# 589
tsveta, скоро да сте си вкъщи Praynig

# 590
  • София
Вече сме много по-добре, но ще ни държат още, за да са сигурни, че няма да има рецидив.

# 591
  • София
Ним и Цвета скоро пак под строй да докладват за щастливо прибиране у дома и здрави и пакостливи деца!  Mr. Green

Шош и Марти (на Рении) днес направиха първото плуване с треньор!  Flutter Запознахме ги с Д-р Мазнейкова (защото там ги водим на плуване), при която и двамата са родени, а даже и с внучката и Валентина (която е на 1 годинка).

Хайде, пък някой ден дъхът на девойките ви да секва при вида на широките им рамене и добре оформени мускули!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП. Ренка, моя дзверко се опита да изяде света, като се прибрахме!  ooooh! Наложи се аз да кажа "край", а това често не се случва!  Crazy

# 592
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден Нински/Нинище Hugbouquet  bouquet  bouquet Бъди жива и здрава,  все с това чувство за хумор , много щастлива и ..не се задоволявай само с две деца - продължавай напред Grinning Grinning Grinning Mr. Green

Радвам се много ,че Габчо и Симонка са по-добре Hug Hug Hug Най-хубаво е,когато децата са ти здрави, когато ти се усмихнат, и тогава разбираш,колко маловажни са всички други дребни,злободневни неща около нас Peace

Ив, а вземете ни и нас на плуване де - ние може и да не сме раждали при Мазнейкова, ама наблизо сме, често и за дълго ходим на море, има къде да приложим наученото, а и докато децата плуват, е идеално време да обменим опит за манджички, гоблени и плетки Flutter Mr. Green

# 593
  • София
Честито, сестро!   bouquet
Пожелавам ти здрави роднини, щастливо семейство и вечно заострени за борба рога!

# 594
   Честит рожден ден,Нинище!  newsm67  ura Tada Gift

За теб!  Hug

# 595
  • София; Дружбето
ЧРД, Нин Hug
Ние и днес оставаме, обмилям рипан през терасата Crazy

# 596
Честит рожден ден, Нинище! Здраве и много щастие!  Hug  bouquet

# 597
# 598
  • Русе
Честит рожден ден, Нинище!

# 599
  • София

Аз лично не мога да го отворя...  Thinking Да кажат другите могат ли...

Общи условия

Активация на акаунт