Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 356
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София, Лагера
Еха, какви хубави неща!  Simple Smile  Започвам да поздравявам:

Честит рожден ден, Нинище!

Честит имен ден на патерици на всички празнуващи цвекета!   bouquet

Дес, честита християнка!  Simple Smile

(ох, да не пропуснах нещо? Crazy)

И наздраве! След вчерашното биропиене до сред нощите не искам да мисля за кехлибарени течности, а залагам на отровни и зелени  Twisted Evil ... абсент! (без разредител). Трябва да избутам някак още ден и половина работна седмица, после се хвърлям у живота по гръб! Заминаваме на медена седмица само с любимия, ще обикаляме Гърция. Нямам идея къде, нямаме резервации, дори и план нямаме, нямаме карта, ни GPS   Crazy - ама така ми е готино, тинейджърско!

ДаВинчи, Шарката на Пресиян минава супер леко! Има 20ина пъпки, като само 2 от тях са истински, такива с течност. Другите мязат на убодено с карфица - дребни и само зачервени петънца, много странно. Съответно не го и сърби нищо и сякаш няма шарка  Wink

Цвета, Ним!
  Hug Praynig това да ви е за последно!

# 601

Аз лично не мога да го отворя...  Thinking Да кажат другите могат ли...
  Не. Rolling Eyes

# 602
  • Русе
Опитайте от тук:

http://www.rtvcrs.com/

Кликнете върху третия активен прозорец, под надписа "Гледайте тук", където пише "НЕ САМО ЗА РОДИТЕЛИ"

През форума и аз срещам затруднения да вляза. Отворете нов експлорер и опитайте директно на посочения адрес  Rolling Eyes Дали се изразих правилно newsm78 Простете, но не съм на "ти" с IT технологиите  Sunglasses

# 603
    Преди малко имахме гостин,на който жена му е  с варицела.
    Добре че го попитах,какво прави тя,та да ни каже,че е ошарена.
    А човека си знаеше прекрасно,че съм бременна,че сме спряли и Алекс от градината заради шарките.....  smile3527
    Оправда се,че не се беше замислил,преди да дойде и си тръгна веднага. Confused

В градината на Алекс пък има скарлатина.Ще се успокоявам,че поне от нея сме се опазили донякъде. Rolling Eyes

# 604
Честит рожден ден Нинище   bouquet Здрави и послушни деца ти желая и мъж да те носи на ръце.
Селма, ако той е изкарал варицелата не може да ти я предаде. Проблем щеше да е, ако жена му е дошла, така че спокойно  Peace
Да споделя разочарованието си  Rolling Eyes И тоди път ме пропусна допълнителната заплата, защото решиха да я преведат сега, а не лятото и ми обясниха, че платеният отпуск не бил реално отработено време. Баси защо всички нечовешки ресурси смятат платения годишен отпуск за социална придобивка  newsm78  Rolling Eyes

# 605
  • София
Опитайте от тук:

http://www.rtvcrs.com/

Кликнете върху третия активен прозорец, под надписа "Гледайте тук", където пише "НЕ САМО ЗА РОДИТЕЛИ"

През форума и аз срещам затруднения да вляза. Отворете нов експлорер и опитайте директно на посочения адрес  Rolling Eyes Дали се изразих правилно newsm78 Простете, но не съм на "ти" с IT технологиите  Sunglasses

Опитах всичко, ама йок!  Confused Да намине някой технически грАмотен да каже, но изглежда ни липсва някаква програмка...  newsm78

Все пак, гордеем се с теб, Рали!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ноемке, весело изкарване из елинските земи и ако имаш нужда от скорострелно инфо по някой туристическо-социален-кулинарно-лингвистичен въпрос - звъни.  Wink

# 606
  • София/Варна
Честит рожден ден на патерица, Нин!!!

Нямам време да пиша много, надявам се да имам възможност да се влюча скоро от Джакарта.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 10:25 от KayRenn

# 607
  • Русе

Аз го гледам точно от тук в момента  Rolling Eyes

Честито на празнуващите тези дни. bouquet

Ноеми - щуро пътешестване  Peace

Цвета, Ним  Hug Hug Hug

Аз съм болнични от вчера - със синузит съм  ooooh! ( миналата седмица го лекувах на крак и без АБ, по предписание на личния, но неуспях да го сборя и сега го боря с АБ )

Йоан пък е с оголемени сливици и незнам, така ли ще си останат или ще се върнат в началното си състояние  Rolling Eyes Въобще нищо не ми е ясно по този въпрос. Стоя, чета и се паникьосвам  Sad  - някой с такъв проблем  Rolling Eyes

# 608
  • София
Направо ще сра да влизам тука.  ooooh!

Нинище, честит празник! Снимки?  Grinning
Деси, кога летите? Дайте снимки на Еличка от кръщенето! С рокличка ли беше? Laughing

# 609
  • София/Варна
Клемс, летим утре по обяд. Днес летяхме Варна - София, полет 30 минути, прибиране от летището до нас 45 минути.

Елина, скоро слушах един УНГ,който говори доста за сливиците. Та той сподели, че при много дечица между 2 и 5 години много често се наблюдава увеличаване на сливиците, без това да бъде проблем и да не се налага вадене.

# 610
  • София
 Shocked
Утре?
Лек полет тогава и бърза и лесна адаптация! Hug

# 611
   Рали,така и не успях да видя предаването...... Confused
   Ноеми, хубаво изкарване на пътешествието!  Simple Smile
   КайРен, честито ви кръщене!  Heart Eyes Лек полет и прекрасни 9 месеца в чуждите земи!
   Манана, съжалявам за неприятностите ти....Дано по-бързо ти минат емоциите от разочарованието! Hug

Цвета,Ним,как е положението при вас? Rolling Eyes

# 612
  • София; Дружбето
прибрахме се най-накрая, но продължаваме да се лекуваме в къщи

# 613
  Praynig Praynig Praynig  Hug Hug Hug

Цветка,да ви пази Господ от тук нататък!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Никакви празници в болнични условия повече! Naughty

С какво се лекувате вкъщи?

# 614
  • София; Дружбето
предписаха ни инхалации с бейбихалер с някакъв кортикостероид за 3 или 6 месеца по 2 пъти на ден. Днао се оправи, че тоя път беше пневмония и ще кара все по-тежно подобни болести ooooh!
Новини от Ним?

Общи условия

Активация на акаунт