Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 349
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Леле, Цветооо!  ooooh! Ужас!
Не е задължително да ги кара по-тежко.  Naughty Ти купи ли инхалатор?

# 616
  Момичета,ще подкрепите ли тази снимка?  Hug
  http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/pg/3/usernews/1316665874-Nejna_prolet.html
   Благодаря! Simple Smile

Цвета,не знам,какво да кажа.....
  Лекарите дават ли обяснения,защо се получи тази пневмония?

# 617
tsveta, добре дошли вкъщи!

Ним, вие как сте?

Селма, гласувах.

*Elina* , да оздравяваш бързо.

manana, има много такива несправедливости. Дано следващия път получиш по-голяма заплата.

ivonska,поздравления за Шош!

# 618
# 619
Здравейте, мацки!
На мен все не ми остава време за форум   Sad, но днес успях да ви прочета!
Ним, Цвета, дано болестите отминават и се радвате на здрави дечица. Бъдете силни!  Hug
Поздрави на всички, които са празнували именния си ден на Цветница! Бъдете здрави и щастливи! Мен ме забравихте, ама така си е като не влизам често напоследък...
Анджи, ще сложа снимка за колажа от вкъщи, че тук на работа нямам никакви снимки!
Желая весели празници на всички! Бъдете здрави!   bouquet Hug Heart Eyes

# 620
  Благодаря!
  Умрях от смях с това клипче! Joy Joy Joy Joy Joy Много е готино!

# 621
Здравейте мами,аз още съм с ужасната шарка и ми идва да умра,кажете нещо с което минава по-леко и по-бързо TiredПри детето бяха само 10-15 пъпки и мина мноого бързо и леко,а аз съм с милиони пъпки навсякъде и по лицето даже и много сърбят,с болки в гърлото и в лимфните възли и с голяма отпадналост,а бе направо съм трагедия ooooh!Знаете ли при възрастните за колко време се скриват тези ужасни пъпки Cry Rolling Eyes

# 622
  • София
Ели, като при малките. Ако са много и големи, след десетина дни ще започнат да поизчезват, но някой от коричките ще седят и месец. Моите деца имат и белези тук-там. Най-много помага ментолова пудра, но я няма в аптеките. Ако имаш познат в болница може да ти измъкне от там. Иначе - ако продължават да излизат - ацикловир. Ако си много зле - антибиотик. Той е против усложненията и против възпалението на пъпките. При Дани бяха толкова много, че започна възпаление на цялата кожа, стана червена между пъпките, поддържаше и Т само заради това възпаление (нямаше белодробни усложнения), за това пи АБ, но вече не помня какъв, май Аугментин.
Ив, много свежо! Joy

# 623
  • София; Дружбето
Joy Joy
За Габи казаха, че е предразполовен и има някакви остатъчни просвирвания, та му се натрупват болестите, затова ако скоро направи нова пневмония ще ни е трудно да я овладеем. Та така, надявам се следващия път да се спре до кашлица и нищо повече, но не ми се вярва много много Tired
Елица, стискаш зъби и чакаш да минат пъпките. Миша не се чешеше, защото и казахме,че ще и останат белези. Не знам как търпеше, аз имах 3 пъпки и едната я раздрах тотално Crazy Дано бързо се оправиш
Селма, тоя вашия приятел е за бой. Добре, че пропускате скарлатината Grinning

# 624
  • София
Цвета, не ми отговаряш, купихте ли инхалатор?
Ние така пресичахме на Дани. Като започне да кашля и инхаларота с вентолина, на 4-5 часа по една инхалация (колкото издържи, че понякога не седеше хич). Само това отърва влизането в болница. И да не чуе дявола - тази зима въобще не сме вадили инхалатора от кутията. Но предните...не го прибирах, че като го прибера и на следващия ден се налагаше да го вадя.  ooooh!

# 625
  • София; Дружбето
Цвета, не ми отговаряш, купихте ли инхалатор?
Ние така пресичахме на Дани. Като започне да кашля и инхаларота с вентолина, на 4-5 часа по една инхалация (колкото издържи, че понякога не седеше хич). Само това отърва влизането в болница. И да не чуе дявола - тази зима въобще не сме вадили инхалатора от кутията. Но предните...не го прибирах, че като го прибера и на следващия ден се налагаше да го вадя.  ooooh!
Инхалатор имаме от последното боледуване, но до сега правех инхалации само с физ..р-р, че педката не искаше да ми предпише вентолин. Сега обаче се уговорих с нашата аптека и ще ми дават без рецепта. Купих и бейбихалер, с който ще правя инхалации с flixotide. Абе заредила съм аптеката с всякакви простотии и дано има файда. След месец ще трябва да си търся пулмолог, който да води лечението с flexotid-а

# 626
  • София
Вентолин копувах без рецепта, винаги са ми давали.  Peace
Има голям ефект, не го пренебрегвай инхалатора. Още като усетиш, че почва да буха. Няма друг начин според мен, иначе ще си отвисите в болниците.  ooooh!
Ще го израсте, няма да се плашиш.
Някой има ли новини от Нимската? Нямам тел и не мога да звънна.

# 627
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
И Анна е болна от снощи.Има висока Т-снощи 39.5,сутринта беше по-ниска,а сега пак 39 ooooh!Не знам какво ще да е,надявам се някакъв вирус,защото поне за сега не кашля много,с леко запушен нос е,гърлото почти не е червено,ама знам ли.Надявам се да мине бързо Praynig

Ивонска,готино клипче...добра идея! Laughing

# 628
  • София
Renyy да не наднича, ами да тръгва за плуване!  Laughing

# 629
  • София
Рано е още, пък не съм чела от понеделник Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт