Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 101
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, къде изчезнахте всички?

# 676
  • София
Христос Воскресе!

Аз днес за малко да остана да спя в офиса, но благополучно успях да стигна у дома и да си видя домашните будни.  Tired

# 677
   Тук сме...... Simple Smile
   И да ви питам.  Wink Чували ли сте/ползвали ли сте сребърна вода?
   Скоро попаднах на материали за нея,звучат много добре.

# 678
  • София; Дружбето
Не ща да пиша, че само гадости
Наздраве Hug
Селма аз давах на Миша ама файда не видях

# 679
  Цвет,какви гадости бе мила?
  Какво става пак при вас?
  Пиши.Темата е и за това. Hug

# 680
Селма, доста дълго време вече давам сребърна вода - може би ще стане година. Дори миналата седмица майка ми е купила някакъв апарат, който преработва обикновената вода и я прави сребърна.
Давам на Ева да пие, капя й в носа - превантивно и когато я усетя, че нещо се разболява. Дефакто, тя може да се ползва за абсолютно всичко.
Факт е, че не се е разболявала цяла зима (пу-пу, да чукам на дърво). Нямам представа дали е от сребърната вода, но не губиш нищо ако започнеш да даваш на Алекс. Ако не помогне, поне няма да навреди.  Peace
Ще попитам утре майка ми, ако те интересува, колко струва това апаратче.

Цвет,какво става с вас? Кажи как са Миша и мъничето? Надявам се са добре  Praynig Hug

# 681
  • Русе
Аз давам на Йоан сребърна вода или капя в нослето, когато започне да подсмърча или прокашля. Несъм постоянна обаче  Embarassed - сега пак ще купувам, че едното шише го привършихме.

От днес обаче сме на АБ - тези уголемени сливици незнам, дали няма да ни водят още неприятности  Thinking  Сега имаме налепи ( ангина )  ooooh! и кашля доста сериозно. Поне не е вдигал Т и никакви Т-понижаващи недавам.  Praynig

# 682
еlеonоrа,мерси!И откъде може да се вземе такова апаратче,също ми е интересно. Simple Smile

# 683
  • София; Дружбето
Миша е на АБ с ужасна кашлица, храчки и всички екстри и ще е при баба си и другата седмица Tired Добре, че и дават болничен на жената, че вече се чудех от де да скачам
Габи ще го водя на контролен след малко и дано е добре поне тоя
Та така, не ми се пише, че темата стана само с болести и гледам повечето не щат и да пишат вече Crazy

# 684
  • София
Христос Воскресе!!!
И аз съм чела хубави неща за сребърната вода също я ползвам за Рая като дезинфектант и имуностимулатор. За това апаратче обаче за пръв път чувам.
Да ви се оплача, че спрях Рая от градина Tired за минимум два месеца по съвет на докторите. Последния спец. УНГ който посетихме направо ми докара прединфарктно състояние като обясняваше как щял да премахне третата сливица и да и прави някакви перфорации на тъпанчето, ако не я отделим от "бактериалната" среда поне за два месеца. Всичко тръгва от постоянното секретиране на носа което е на алергична основа. Убедих се че алергиите са нещо много сериозно на което трябва да обърна повече внимание явно. Ще заложа и по сериозно на хомеопатията. Мъчно ми е за градината,защото тя тъкмо свикна и така и харесва да ходи, много си обича госпожите и децата там. Добре че имам свястна детегледачка която за пореден път ще ни спаси Confused

# 685
tsveta,стискам палци за Габчо. Praynig
Откъде пък дойде тази кашлица при Миша?  ooooh! Добре,че си имаш баба сравнително наблизо да ти помага поне мъничко.

Барби, успех с хомеопатията!Дано ви помогне!

# 686
Здравейте мами, как сте, изгубихте се и много малко пишете.Цвета дано твойте малчовци да се оправят и всички болнички дечица да са добре вече.Аз да се похваля оцелях след ужасната шарка,вече съм почти изцяло възстановена HugНо ме притеснява тръгнели от понеделник на детска Вани дали пак няма да хванем някои вирус,че вече ми писна от тези зарази по детските градини. Confused

# 687
Влизам само да ви пожелая много, много здраве! Цвета, Елина... Hug

Ним, как сте? Селма, как е Алекс, малкият бебчо?

Барби, успех с гледачките и най-вече с оздравяването!

Пробвала съм сребърна вода, все едно водица давах....нито на хремата подейства, нито на общото състояние.

# 688
Селма, ето това - http://www.pmitko3.hit.bg/DrSilver.html - е уреда. Цената е 70 лева, майка ми го е купила от нейна приятелка, психолог, която изключително много подкрепя използването на природни методи и хомеопатия за лечение.  Peace
Барби, много неприятно  Confused Дано престоят в къщи помогне  Hug
Цвет, кажи как е минал прегледа на Габчо като се върнете, надявам се, всичко да е наред! И стискам палци Миша да се оправи бързо  Praynig

# 689
  • София
Цвет, дано Мишата бързо да се повлияе от лекарствата и повече никакви болести!

Барби, ужасно е това, което описваш. И е добре, че можеш да спреш Рая от градина за по-дълъг период! Лошото е, че това може и да не помогне за преодоляване на проблема в дългосрочен план. Дали с хомеопатия или с традиционните методи – търсете начини да се борите с проблема.

Симона е добре, гледат се с баба у дома поне още 1 седмица, а аз я виждам сутрин за 15 минути, докато я будя да ме цунка за ЧАО и вечер за около час-два.

Понякога ми иде да захвърля всичко и да избягам в някое село високо в Балкана и да не припаря до София вече. Писна ми от праха, мръсотията, от подножието на ТЕЦ  Север, в което живеем и от широката усмивка на фармацевтите, като влезем с рецепта в аптеката. Ако някой ден парите за мен престанат да са проблем или намеря начин да изхранвам семейството си чрез дистанционен метод, категорично бих го направила!

Май е време за среща пак, м?

Общи условия

Активация на акаунт