Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 093
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София; Дружбето
Докторът каза, че не е очаквал да е толкова добре Crazy Няма никакви хрипове. Каза вентолина още 3 дена и да го спирам и продължаваме само с другото.
Миша пък е посетила доктор и той каза, че АБ е спрял слизането надолу на възпалението и ако до понеделник не е значително по-добре ще и направят снимка. Само да изпратя направление от педиатър. Та ще мятам такова утре по куриер, че да я лекуват без проблеми. Добре, че в нашия град има болница оборуднава както трябва. Да ни е жив и здрав кмета Crazy
Ся чакам да стане поне 2, че да налея една гуляма бира

# 691
tsveta, радвам се за Габи! Стискам палци за Миша!

Ним, мила. Наистина е трудно да съчетаеш всичко - работа, ангажименти, свободно време за детето. Пък тя мръсотията е навсякъде. Само Симонесата да е здрава.

Барби, важното е Рая да е добре.

# 692
    Ели,мерси за информацията!  Hug
   ДаВинчи,ти кажи за вас,как сте?Какво прави Еличка? Simple Smile
   Цвета,радвам се за Габчо!Дано и Миша се оправи по-бързо! Praynig
   Ним,дано ти се сбъдне мечтата някой ден! Hug
    elica_2007 ,честито оздравяване!   bouquet

# 693
  • София
[

Май е време за среща пак, м?

И аз така мисля,обаче где се дянаха главните организаторки Thinking покриха се нещо Mr. Green
Ним и аз съм на същото мнение особенно като виждам как тази мръсотия се отразява върху здравето на децата ни Tired. Ще се постарая поне през почивните дни да ходим на планина пък било то и на Витоша. Може да отскочим и на гости на Flowerlina Mr. Green в Банско.
Цвета най после една добра новина, довечера ще пийна едно винце за здравето на Габчо Hug

# 694
  • София
Ето ме и мен!  Hug

След шеметното преживяване Кърджали (на тоя град по празници кризата не му личи!  Crazy Всички са навън, заведенията - пълни!  Party), моята приятелка ни гостува с детето. И така - до днес. Нямах много време, а у нас беше доста шумно...  Crazy

Цвета, споделяй спокойно - много от нас се вълнуват за децата и искаме да знаем как са!  Hug Не мисля, че споделените грижи на някои от вас са причина за отлива от темата!  Naughty Всичко на тоя свят си има върхове и спадове, нищо не е константно...  Rolling Eyes Аз лично се интересувам как сте вие и децата ви. Не изреждам всяко име по отделно, но следя за добри новини и ме вълнува!  Heart Eyes Понякога това не се усеща, но е така и съм сигурна, че това важи и за много други момичета от тази тема...

# 695
   ОРганизаторките.....Не знам кого точно имаш предвид....
  Ивонска последно пишеше от Кърджали.(Ама докато писах,тя се появи  Wink  Hug )
  Ноеми е в Гърция.
  Стилияна изобщо е спряла да пише и  никой нищо не казва за нея...... Confused

Манана,Клеми и те се покриха нещо.....

# 696
  • София
Сту е добре. Обхожда роднини по празниците, а напоследък има и работа.  Crossing Arms

Ако искате петък да спретнем нещо?  Thinking

# 697
  • София
Аз искам, но не мога да обещая, че ще дойда, че баба в петък си тръгва и Симона ляга на нашите плещи отново. При всяко положение обаче ще пия – с вас или виртуално с вас.  Crazy

# 698
Ей ме на  Grinning Чух за пиене и ..... Mr. Green Жизненоважно ми е. От Цветница насам се разхождам с АБ, сироп за кашлица, противоалергиченсироп и т.н. Малкият след 5 дни АБ отново е с отвратителни сополи и кашлица, изигра отново сцената с повръщане посред нощите, а какво беше това наспиване отдавна съм забравила  Crazy
Ив какво ще кажеш за неделя да направиме сбирката  Mr. Green Wink

# 699

Къде?
  Ако е неделя,може и аз да се дотъртя.

# 700
И аз за пиене чух и дотърчах, Mr. Green ама пусто съм далече!  Confused
И нас болестите не ни подминаха. На Софи за първи път и се наложи да пие антибиотик.Разбрах какво има предвид Ним като казва дишане като Дарт Вейдър.  Cry  Ноемката и тя точи сополи сумати време, но от снощи кашля ужасно.  Confused
Аз ходя на зумба 2-3 пъти седмично, та не ми остава много време. Но във фитнеса има детски кът с гледачка и така съм 2-3 часа без деца та си отдъхвам малко. Confused

# 701
  • София
Ето ... чухте кодовото име и се появихте  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
еее... Мопси искам и аз такъв фитнес Wink
Селма много ще се радвам да дойдеш и най после да се запознаем "на живо"
Мен не ме бърка кой ден ще изберете, ще дойда!

# 702
  • София
Кой каза пиене? Mr. Green
За кога да ви организирам? Heart Eyes

# 703

Селма много ще се радвам да дойдеш и най после да се запознаем "на живо"

И аз ще се радвам!  Hug
  Но май ще се запознаваме наново с тези,с които вече се знаем,че  направо съм друг човек от промените настъпили в очакване на втората ми рожбичка. Crazy pregnant

# 704
  • София
...

Неделя не мога...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт