Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 104
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Хиени! Чухте за пиене и изпълзяхте изпод камъните!  Mr. Green  Аз - понеже съм добра майка и съпруга - искам да знам кога и къде, тъй като имам да ви питам за една нова плетка, дето съм я подхванала на една кука. Пък и козунаците за Великден не ми бухнаха и трябва да ми покажете как ги месите вие!  Mr. Green

Най-големите ми простотии винаги са първи постинг на нова страница!

# 706
# 707
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Честити ви празници! Тук много пусто, бре, я си признавате къде скитосвахте по празниците!  Mr. Green

Ние благополучно се завърнахме от Гърция. Направихме си страхотно романтично пътуване - 6 дни не се спряхме! Намирахме си места само за нощуване - и пак по пътищата! Карахме почти изцяло по третокласни шосета - покрай самите брегове, плажове и... по планините  Laughing Открихме местенца, на които рядко ходят хора - едни селца, като извадени от 19 век! Помашки села. До преди 50 години са били български. Хората говорят родопски - не български, не турски, не гръцки!  Живи селца, бъкащи с деца... и забрадени жени... и костюмирани мъже... и нови къщи... и чисто... поддържани улици... богати хора с тотално различна ценностна система и недокоснати от покварата на съвремието! Като контраст - само на около 150 км на запад, пак през планините - манастири с монахинчета на по 16 -18 години. Едни такива сладки мили момиченца, с още детски закачливи очички, избрали жизнени си път да се отдадат на изолация в планините сред пущинаците за цял живот... направо друг свят!
Но то не може да се обясни с думи... просто беше страхотно!
Бяхме си само двамата с Крас, само на Тасос се срещнахме с едни приятели за малко.
Ех, колко жалко, че свърши!

# 708
  • София, Лагера

Стилияна изобщо е спряла да пише и  никой нищо не казва за нея...... Confused

Стуцка е добре, скъса си г... от ски, но не пише, че й е секнала музата... може да е от много пиене, но не си признава гадинката! Twisted Evil Mr. Green

# 709
  • София
Хиени! Чухте за пиене и изпълзяхте изпод камъните!  Mr. Green  Аз - понеже съм добра майка и съпруга - искам да знам кога и къде, тъй като имам да ви питам за една нова плетка, дето съм я подхванала на една кука. Пък и козунаците за Великден не ми бухнаха и трябва да ми покажете как ги месите вие!  Mr. Green

Най-големите ми простотии винаги са първи постинг на нова страница!
Виж сега, козунаците аз лично на саме ги меся. Ама ако много настояваш, ще те поканя да гледаш отстрани - до сега не съм имала случай да ми бухне козунака.  Whistling Whistling Whistling
А за плетката, куката кой номер е? Да знам дали да идвам да слушам, че аз само на големи номера куки плета.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 710
  • София
Наздраве, Клемс!  Laughing

# 711
  • София

И аз пия!  Crossing Arms

Селмааа,
разкажи за бременноста, дееее!  Rolling Eyes

# 712

Селмааа,[/b] разкажи за бременноста, дееее!  Rolling Eyes
Само тет-а-тет. Crossing Arms

# 713
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Що не можеш бе Ив Thinking Thinking Thinking Mr. Green

# 714
  • София, Лагера
... като гледам май е и мой ред да спра да пиша, че и аз нещо не се вписвам с емоциите си...  Confused

# 715
... като гледам май е и мой ред да спра да пиша, че и аз нещо не се вписвам с емоциите си...  Confused
   Ноем! Hug Hug Hug
   Верно бе!Увлякохме се в мечтите за пиене и не те посрещнахме подобаващо!  Embarassed Embarassed Embarassed

Радвам се,че се появи и че си препълнена с толкова интересни впечатления!   bouquet
   Има ли снимки да разгледаме?  Simple Smile

# 716
  • София

Айде пак!  Shocked

Ноеминьо, или ти е малко пиенето, или ти е много пътуването!  Mr. Green Ще ти е простено само ако си бременна!  Naughty (амин, дано!)

# 717
  • София
Ноеми, моят мъж пита за имената на помашките села.  Grinning Сериозно. Неговата първа специалност е антропология и се интересува.
Кога пием?  Mr. Green Да знам кои дни да отбележа в календара!

# 718
здравейте!Чух за пиене и среща и аз се довлякох чак от Бургас.В София съм но в събота отново се прибираме в ужасния Бургас.Така,че ако в петък нещо се организираме да пийнем ,да се видим и да пообменим опит с "плетките"и т.н и аз идвам!Може за час да е там съм!Ще следя темата и много ще се радвам ако се видим Wink
Цвет,много се радвам за Габи,че е добре!Стискам палци и за красавицата всичко да е ок!
Ноеми,браво за презареждането!Радвам се за вас! Hug

# 719
  • София
В една пряка на бул. България (ул. Пирин) има страхотен китайски ресторант (Лилита може да потвърди)....  Whistling Мога да направя резервация за петък.  Wink Бройте се, да не се качвам на метлата и да идвам азссссссссссссссссссссссс!  Crossing Arms

А, и добро утро!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт