Добър ендокринолог

• 9 167
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте , бихте ли ми препоръчали добър ендокринолог който е специалист по диабет специално?Благодаря  bouquet

# 1
  • Бургас
Пиши за кой град се интерисуваш?

# 2
За Бургас и София!

# 3
  • Бургас
За Бургас и друг път съм писала ти препоръчвам д-р Рашева от поликлиниката в М.рудник.Много мила и учтива,добър специалист.Става със записване.Тел.за връзка 852109 -регистратура.

# 4
мерси а за софия?

# 5
  • София
д-р Катя Тодорова - Частен кабинет - ул. "Пенчо Славейков" 18 -(Лекарски Кабинети), тел. за записване на час-02/9523600
Приема и в Майчин Дом,обаче подробносто незнам,освен че кабинета с енамира на 5 ет.

д-р Начев-приема от 8 до 13ч в Майчин Дом всеки ден,кабинетът се намира на приземния етаж в поликлиничната част на МД, има стрелка до регистратурата с надпис Ендокринология.
На този приземен (подземен) етаж се вижда една ремонтирана част, с бяла дограма - влиза се  там и той е в кабинет 10.
тел.му е 0888896843,добре е да се звънне един-два  дни предварително

# 6
Катя Тодорова да наистина добър специалист но тя се занимава предимно с бременни жени които имат проблеми!Аз се интересувам за баща ми той е с диабет!Благодаря

# 7
  • Тук и там
И аз търся информация за добър ендокринолог в София Rolling Eyes
Става на въпрос за лечение на възрастен диабетик   bouquet

# 8
д-р Красимир Визев, клиниката на МА http://health.bg/index.php?page=doctors&act=search&id=7105 има контакти и тел.  Peace

# 9
  • Тук и там
Didian, благодаря ти   bouquet

# 10
Моля, моля. Simple Smile Нали за това сме тук Wink да помагаме ... Simple Smile   bouquet

# 11
На мен също ми препоръчаха Краси Визев, но препоръката беше от негов колега така че имам малко резерви, някои може ли да каже нещо за него. Казаха ми че работи в майчин дом, а дали работи с направление и ако знае някои телефон за вразка?

# 12
  • Бургас
За Бс - д-р Великова, има частен кабинет, а по каса работи в Транспортна болница.

# 13
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108156.195 - вече има тема за ендокринолог в софия, може да прочетеш и тук!  Simple Smile

# 14
На мен също ми препоръчаха Краси Визев, но препоръката беше от негов колега така че имам малко резерви, някои може ли да каже нещо за него. Казаха ми че работи в майчин дом, а дали работи с направление и ако знае някои телефон за вразка?

Басня на Езоп някаква ли е това?
Не бих препоръчал да влизате като главен герой в този филм, но Вие си знаете най-добре.
Ако сте в старческа възраст,  то ще Ви бъде установено, че сте в старческа възраст - точно в този филм. Този се занимава с Биологичната възраст като медико-социален проблем и нейното повлияване от някои ендокринни фактори.
Направете си проучване за лекари, които се занимават със съответен тип ендокринологична група от заболявания. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт