Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 543
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
aleynam ,е превеждала един сериал по този начин, както сега трейлъра.
Заслужава   Hug Hug Hug
не знам как се слагат суб затова по този начин newsm09

Нали разбра ,че не е важно какво не можеш, а че след 10мин. си ни превела всичко.  bouquet

# 211
  • Гърция
aleynam ,е превеждала един сериал по този начин, както сега трейлъра.
Заслужава   Hug Hug Hug
не знам как се слагат суб затова по този начин newsm09

Ние и на текста сме страшно благодарни  мила Hug  newsm51 Както и на разясненията ти за епизода и за всичко.

# 212
  • Гърция
Мисля, че през цялото време Ясемин търси само малко надежда, че Саваш е точния човек за нея и веднага ще му каже. Копнее да сподели за детето с него, но тези разочарования до сега доста я направиха плаха и предпазлива.

# 213
Недоверчива и подозрителна.

# 214
По повод анкетата, посочих отговор - не мога да преценя, защото както знаем всичко може да се очаква при Сабанджъ, сърбали сме я попарата! Mr. Green

# 215
Поздрави,момичета! Този екип ни оставя без дъх,страхотен филм,невероятна актьорска игра, действие-динамично и напрегнато,непредвидимо развитие.Вече изпадам във филмова треска,в очакване на следващия епизод.Толкова е интересен,че гледам на турски /този език няма аналог,добре,че имаме турцизми в българкия и схващам какво става/.Следва гледането с бг субтитри и повтарям хубавите моменти за удоволствие. Обаче седмицата е много дълга ,едва изчаквам до вторник. smile3501 на Мишел има много добри  преводи,имам пристрастия към нейната работа и във връзка с други сериали.
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ  на неуморните дами,които ни правят осведомени и осъществяват възможността да следим сериала.
Предлагам да алармираме ТМС да ускорят темпото на снимане на Л и Н,заради  голям чуждестранензрителски интерес и висок рейтинг Grinning,ако зависи от нас!
Лека нощ!
Вече е 03.03.2010! Поздравявам всички българи с Националния празник!

# 216

За всички почитатели на Нургюл ето един сайт...

http://www.nurgul-yesilcay.com/

# 217
# 218

Трудно ще му бъде, трудно...

# 219
ДА Е ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ПРАЗНИК  3-ти  МАРТ!

Горда съм , че съм родена в България,
обичам си я и много аз за нея милея!

http://vbox7.com/play:869285da

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 14:54 от Goni

# 220
  • Югозападна Българя
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК 3 МАРТ!ГОРДЕИ СЕ ЧЕ,СИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН!

# 221
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК - 3 МАРТ
      НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ У НАС И ПО СВЕТА
- ЕДНА БЪЛГАРСКА РОЗА ОТ МЕН
!

"ВРЕМЕТО Е В НАС И НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО" /В. ЛЕВСКИ/,
КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАМЕ!

ДА ПРЕКЛОНИМ ГЛАВА ПРЕД ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НИ
И ДА ИМ ОТДАДЕМ ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИТ!

МОЯ СТРАНА , МОЯ БЪЛГАРИЯ

О, ШИПКА !- ЕПИЗОД

А ТИ ГОРД ЛИ СИ , ЧЕ СИ БЪЛГАРИН?

# 222
Честит празник и от мен wavey

Момичета, днес се чувствам някак особено - обичам си България, днес честваме освобождението ни от турско робство smile3513, а аз (ние) гледам с удоволствие турски сериали. Благодарение на тях, освен хубавите сюжети, успях да надникна в турския бит и с изненада откривам толкова много еднаквости и се чудя ние ли сме ги взели от тях или те от нас newsm12
От друга страна си мисля, че геноцида, който нашите правителсва (чисто български)вече 20 години упражняват върху нас  ще ни довършат много по-бързо отколкото османската империя smile3518.
Давам само един пример: от 01 януари безработните са длъжни да внасят здравни осигуровки по 16.80 на месец и да декларират това обстоятелство, а ако не го направят мин. 500 лв. глоба. С глоби ли ще пълнят хазната smile3511- е няма такова чудо в Европата smile3512

# 223
# 224
ЧЕСТИТ 3 МАРТ НА ВСИЧИ БЪЛГАРИ.
     ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА

ПОКЛОН ПРЕД ТЕЗИ КОИТО СА ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА НАС!

Общи условия

Активация на акаунт