Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 532
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Въпросителните остават до следващия вторник. Незная някой обърна ли внимание в трейлъра Чечек влиза в спалнята на Саваш и затваря вратата след себе си. Сигурно след разговора с бабето/Шахнур.
Доста напористо при положение, че той и каза че я закриля като приятел.

# 241
pavlinaio, qalka05, mimata67, Ми се косете /както баба ми казваше навремето/! Оставете го детето да си изживее  неговия звезден миг! Мисля, че сме достатъчно разумни, за да не се дразним от такива елементарни подмятания. Това е просто под моето ниво! И може би ще се оспамя и много рядко го правя, но ще кажа само едно : Имам си една максима :" Пусни простака две крачки преди теб и му гледай сеира, как ще стъпи върху първото лайно на пътя си  и ще се простне на земята - а това, че ще замирише е отделен въпрос".С извинение и без извинение на масата!!!  Peace Peace Peace
За мен темата е приключена и продължавам да си обсъждам филма на воля!!

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 16:05 от Goni

# 242
# 243
Искам да благодаря отново на всички преводачки, независимо от кой форум са, за техния труд и всеотдайност. Милички, бъдете благословени! Само ако знаете, каква радост доставяте на толкова много и на всичкото отгоре и непознати за Вас хора! Здраве и щастие Ви пожелавам с цялото си сърце!!
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

rina-rina,  много хубави снимки ни предоставяш! Благодаря и на теб миличка! smile3525 newsm51 smile3525

# 244
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  Hug Hug Hug

рейтингът от вчера...

Ilk 100 program / hedef kýtle : total
02 mart 2010 salý

no program adý kanal süre ratýng (%) share (%)

1 ask ve ceza atv 01:24 11,76% 25,92%
2 genýs aýle kand 01:37 10,38% 22,92%
3 kucuk kadýnlar. Kand 01:28 8,38% 26,01%
4 arka sokaklar (tkr) kand 01:00 6,65% 24,81%
5 ugur dundar''la star haber star 00:35 6,24% 16,51%
6 ask ve ceza (ozet) atv 00:12 6,11% 15,02%

ilk 100 program /hedef kýtle : ab
02 mart 2010 salý

no program adý kanal süre ratýng (%) share (%)

1 ask ve ceza atv 01:24 13,10% 30,78%
2 genýs aýle kand 01:37 9,34% 22,02%
3 ugur dundar''la star haber star 00:35 7,55% 23,14%
4 ask ve ceza (ozet) atv 00:12 6,32% 17,12%

Peace  bouquet

# 245
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен ,присъединявам се към всичко написано и най-вече на томова ,много добре казано.извинете ме но нямам време за повече моята принцеса не ме оставя едвам успявам да напиша и това ,но ви чета

# 246
http://www.televizyongazetesi.com/?im=yhs&hn=43235&kid=6 … e+zirvenin+sahibi

Една статия за рейтинга на филма. Според чичко Гугъл  Ask ve ceza отново е на върха, най-гледан за деня, при зрителите има пристрастяване! Heart Eyes

# 247
mimata67, благодаря за информацията. Не съм се и съмнявала, че няма да води в класациите! За мен е невероятен филм. Толкова неща научавам, разбирам, усещам от друг ъгъл погледнати, че нямам думи. Перфектна игра на всички актьори!
Саваш, горкия той! Много заплетени възли около него. Трябва да е истински жонгльор, за да се измъкне невредим от всички опасности. Е, все някъде ще настъпи опашката на котето, може би  без да иска, но иначе няма да е силен филма.
Чичек, и тя горката! Хлътнала е вече до уши! Но тя е много силен характер, въпреки плача й. Тя ще изиграе голяма роля, може би в цялата тази история. Crossing Arms Crossing Arms
Ясемин със сигурност , ще се опита да излъже Саваш за детето, но мисля, че той много трезво разсъждава. Какво ще роди неговата мисъл??? newsm78 newsm78
Надя и Джем???? Много въпросителни? Струва ми се, че Джем ще изневери на Надя с Дария, просто заради едната ревност и може би това ще бъде края на тяхната връзка. Оооох догадки, догадки?? Thinking Thinking Thinking
Въобще колкото повече мисля, толкова повече се заплитам  в много догадки и за никой, не мога да прогнозирам как ще се развият историите около него.

# 248

Мурат много обича децата....за пореден път имаме възможност да го видим в ролята на баща....много му отива.

# 249
# 250
много благодаря за превода,чудесни сте!

# 251
# 252
Честит празник на всички! Има нещо много странно в ситуацията, в която се намираме. Днес честваме нашия национален празник, денят, свързан с освобождението на българите от турско робство. В същото време сме запленени от един филм, направен от потомци на същите тези наши поробители. И това е така, защото сме наистина свободни, живеем в демократичен свят, в който всеки е свободен да избира как да живее, каква религия да изповядва, какъв език да говори. И да признае без страх, че това, което гледа, му харесва, защото е направено от истински майстори на киното.

http://www.youtube.com/watch?v=55TFmXqigr4&feature=related
 Поздравявам всички с днешния празник с тази песен, която е била химн на третото българско царство -  "Шуми Марица". След 9-то септемврийския преврат тя е била забранена. С тази песен българските опълченци са минали "на нож" в много критичен момент и са успели да отблъснат атаката на турските войници при боевете на Шипка. Да се поклоним мислено пред жертвите, благодарение на които днес сме свободна и независима държава.

# 253
Нашите герои опълченците, нямат нищо общо с Третото българско царство .

"Шуми Марица " тогава не е била химн , а от 1888г.

# 254

Благодаря за превода!   smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт