Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 549
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
ами то само по картинки какво да коментираме, на мен вчерашния епизод ми е ясен почти колкото трейлъра на следващия  Laughing
Ясемин излъга, ама Саваш се съмнява  newsm78 в какво, до къде се простират съмненията му  Thinking

гледам, малко ще живне  Grinning  bouquet

каква част от истината ще каже на Ясемин
и какво ще премълчи  Thinking

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 16:05 от пенда

# 631

и пак.. сам под дъжда  Sad

# 632
какви ли ще ги забърка Шахнур  #Crazy
това си е като целувката на Юда  ooooh!

какъв ли отчаян ход е предприела Чичек  Shocked
хич не си представям Саваш упоен и безпомощен  Rolling Eyes, но пък и нищо друго не ми хрумва  newsm78 Thinking

# 633
Аз също не допускам Саваш да се остави  да го дрогират Mr. Green

# 634
# 635
# 636
  • планетата Земя и по точно до морето
хич не си представям Саваш упоен и безпомощен  ....
Да не би във Ван да са измислили нов тип наркотик , който упоява само горната част на тялото  newsm78 newsm08  Joy Не вярвам да са чак такива добри алхимици ! Явно е нещо друго, което  Чичек сподели със Саваш и той се възмути. Поне това схванах от репликата му към Чичек от трейлъра ! ooooh!

# 637
Възможно е Саваш и той да каже , че Чичек е на брат му вдовицата. Тогава с Ясито ще са квит.
 Joy

# 638
Пенда супер снимки мерси.

хич не си представям Саваш упоен и безпомощен  ....
Да не би във Ван да са измислили нов тип наркотик , който упоява само горната част на тялото   newsm78 newsm08  Joy Не вярвам да са чак такива добри алхимици ! Явно е нещо друго, което  Чичек сподели със Саваш и той се възмути. Поне това схванах от репликата му към Чичек от трейлъра ! ooooh!
[/b] Хареса ми

# 639
работна среща  Wink Laughing Heart Eyes

датата е 02.03.2010     

Ари, за долната част от тялото баба ще смели прясно кафе  Wink hahaha

# 640

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 17:37 от пенда

# 641
Снощи дълго се терзаех дали да вляза и да гледам онлайн серията или да чакам превода. Може би е по добре, че дават по 1 серия на седмица, защото както се увличам съвсем ще лудна. Тъкмо ми се размина то миналата пролет /гледането по цели нощи на 1001 нощ/ и сега пак...........

Това все едно аз съм го писала...

Привет момичета, приемате ли попълнения във вашия отбор. Дълго време само ви четях, но днес вече се престраших да пиша. По принцип съм фен на 1001 нощ, но вече съм запленена и от този незабравим сериал. Не вярвах, че скоро ще се появи някой филм, който така да ме заинтригува след 1001 нощ, но ето че съм много приятно изненадана от ЛиН. започнах да го гледам, когато беше излязъл и 8 епизод, веднага го дръпнах и за 1 ден изгледах всичко....вече дори леко съжалявам, защото това си е мъка само по една серия на седмица. Трябваше да изчакам да излезе целия и така да го почна. От нетърпеливите съм и направо се побърквам от чакане и напрежения за всяка серия.
От коментарите ви разбирам, че снощната серия е била много интересна, не че сме очаквали друго от този екип...нямам търпение да излезе превода и да я гледам. Благодаря много на момичетата,които превеждат, страхотни сте.Без вас сме заникъде
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 642

Ари, за долната част от тялото баба ще смели прясно кафе  Wink hahaha

Е, поне установихме предназначението на мелничката  hahaha

pipi16, добре си дошла!

# 643
  • Гърция

Ари, за долната част от тялото баба ще смели прясно кафе  Wink hahaha

Е, поне установихме предназначението на мелничката  hahaha

Joy Страшни сте  Joy Нищо няма да оставите неразгадано, че дори и мелничката  Mr. Green

pipi16   Hug

# 644
Сетих се нещо, и не ми дава мира, докато не го споделя! Когато ожениха Саваш и Чичек, май женитбата беше само пред ходжа, а не граждански брак пред официално лице, както сме гледали по другите сериали! Дали това все пак не означава, че реално Саваш и Чичек нямат брак по официалните турски закони?! newsm78 Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт