Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • BG
Саваш не трябваше да се остави да бъде манипулиран, този брак с Чичек няма да доведе никого до добро Peace

# 76
Нещо не ми се вярва да й разкрие тайните си така бързо. В промото не се казва нищо по този въпрос, но има изненади по някои други сюжетни линии.

# 77
  • Гърция
Саваш не трябваше да се остави да бъде манипулиран, този брак с Чичек няма да доведе никого до добро Peace

Права си това беше голяма грешка Naughty Той знае, че колкото и да се обяснява, че брака е фиктивен за цялата тайфа във Ван и за семействата това си е брак, който едва ли ще се допусне да бъде разтрогнат  ooooh!

# 78
Аз си мисля, че в по - късен етап от сериала Шахнур може да ни изненада много приятно и да претърпи обрат.

и не само тя  Thinking, всъщност, промяната вече започна, в 8-ми епизод много 'лоши' станаха по-добри, сега очаквам обратното - трябва да има равновесие  Wink
Аз не мисля, че Шахнур е срещу сина си, по-скоро се носи по течението, следвайки традициите на дедите си, с които е отрасла. А част от тези традиции е 'изхранването на племето', следвайки утъпкания път на мръсните, но и лесни пари... По-скоро Саваш застана срещу нея, и срещу всички, но тя няма да се откаже от него. Може би, ако той успее да я убеди, че има начин да запазят позициите си, без да си цапат ръцете, тя ще го подкрепи. Мислех, че Пала ще създава по-големи проблеми, но той бързо омекна, оцени способностите на племенника си и новите възможности, които им дава държавата (тук се промъква тънката нишка на пропагандата  Wink Grinning)

Нещо не ми се вярва да й разкрие тайните си така бързо.
е, не за Йомер, имах предвид някои от тайните, че познава (ако щеш и в библейски смисъл  Grinning) Саваш отпреди, нещо, за което Севги така или иначе се бе досетила

# 79
Ами от наркотиците се измъкна донякъде, но когато вътре в семейството работят против теб мисията става невъзможна особено щом собствената ти майка е в образа на Доня Корлеоне /някой в темата я нарече така - много точно попадение/. Аз си мисля, че в по - късен етап от сериала Шахнур може да ни изненада много приятно и да претърпи обрат.

П. С. Честно казано очаквах момичетата фенове на Мурат Йълдъръм да са доста активни в тази тема, но уви маи сте малко newsm78
лично  аз не съм пристрастна, харесват ми и двата филма, даже имаше предложения на фенове двете теми да се съберат заедно и да съпоставяме играта на актьорите,но това е невъзможно защото в темата за Л и Н определено не са фенки на Туба. Проблемът ,че фенките на М. Й. останаха в темата на Запленяваща сърцето е че почти всички свързват М. и Т., а в темата Л.иН. Туба няма място. И двата филма са хубави и ги очакваме с нетърпение! Приятно гледане довечера!

# 80
  • Гърция
Пенда права си, че промени вече наблюдаваме, но аз дадох пример за Шахнур, защото е най - костеливия орех по мое мнение. Peace

mondrita жалко - аз си харесвам страшно много и сериала с Мурат и този с Туба и двамата като актьори страшно много харесвам Hug

П.С. Хайде аз излизам на разходка тук е лято. Довечера съм на линия Peace

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 14:13 от Bayraktarova

# 81
Пенда права си, че промени вече наблюдаваме, но аз дадох пример за Шахнур, защото е най - костеливия орех по мое мнение. Peace

mondrita жалко - аз си харесвам страшно много и сериала с Мурат и този с Туба и двамата като актьори страшно много харесвам Hug
аз именно затова си позволих да направя коментара одеве за нападките,не съм човек който обича да влиза в конфликти но във филма "запленяваща сърцето"М.Й. не участва, но въпреки това е доста споменаван в темата им и никой не се дразни  от това, а камо ли някой да е казвал да не се споменава защото не участва във филма/лично мое мнение ,че именно затова феновете на на М.Й. си останаха там/

# 82
Да изгледаме епизода довечера да видим какви отговори ще ни даде и какви въпроси ще постави и тогава да оформим анкета.

А иначе сега бих питала : Всъщност Надя в кого е влюбена?

# 83
Той М.Й и тук рядко се споменава.

# 84
Аз предлагам за анкетата  - Любов ли ще избере Саваш, или наказание?

Е, ама не смяташ ли че той ги избра двете в едно: наказанието му е че се влюби в Ясемин. За мен така стоят нещата.  Grinning

Но историята е още много в началото, ще видим нататък, дано сценаристите малко се вземат в ръце, че засега не се справят добре.

# 85
# 86
Той М.Й и тук рядко се споменава.
newsm78 ако имаш предвид да му ровим в чаршафите, май си права  Peace, може би защото филмът е достатъчно интересен и лично аз предпочитам да обсъждам него

а иначе Мурат е страхотен  Heart Eyes Саваш още повече  Laughing, за Томрис да не говорим  smile3501

# 87
Ровенето в чаршафите изобщо не ме интересува ,а това че откакто е почнал филма се говори само за Томрис и Кудрат показва че мястото на феновете на М .Й не е тук.

# 88
Аз предлагам за анкетата  - Любов ли ще избере Саваш, или наказание?

Е, ама не смяташ ли че той ги избра двете в едно: наказанието му е че се влюби в Ясемин. За мен така стоят нещата.  Grinning

Но историята е още много в началото, ще видим нататък, дано сценаристите малко се вземат в ръце, че засега не се справят добре.
   Точно това обяснение за любовта и наказанието не ми беше хрумнало, но може би е най-точно.   bouquet

# 89
А може би всеки ще понесе наказанието си и ще открие любовта.

Или чрез наказанието /изкуплението/ ще срещне любовта

Общи условия

Активация на акаунт