Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 625
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Извинете невежеството ми, а кой е Кудрат newsm78

# 91
Ровенето в чаршафите изобщо не ме интересува ,а това че откакто е почнал филма се говори само за Томрис и Кудрат показва че мястото на феновете на М .Й не е тук.

Върнете се назад и ЧЕТЕТЕ! Адмирации за Мурат ще прочетете!
Защото в Аси бе едно апатично мрънкащо недоразумение, и не ми направи впечатление
но тук  БРАВО - играе момчето,явно е ролята,
с очи с мимикиране,с всяко мускулче на лицето си  играе и пресъздава чувства и с излъчването си
но не може  тия негови приоритети да бъдат оценени от тези които са го впрегнали в измислен сюжет
Излишна е тази безсмислена полемика,
най добре е да се придържаме към филма Hug
Хайде момичета усмихнете се   bouquet

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 15:38 от Lilims

# 92
режисьора на филма

# 93
режисьора на филма

Не скъпа ,няма такъв режисьор,
режисьора е КудрЕт Hug
Въпроса ми бе риторичен
Защото тук се скача и се търси кавга
а не се ГЛЕДА не се МИСЛИ не се РАЗСЪЖДАВА, не се ЧЕТЕ
защото има хора които ходят по темите само ей така да се правят на интересни...
но не са....

# 94
режисьора на филма

Не скъпа ,няма такъв режисьор,
режисьора е КудрЕт Hug
Въпроса ми бе риторичен
Защото тук се скача и се търси кавга
а не се ГЛЕДА не се МИСЛИ не се РАЗСЪЖДАВА, не се ЧЕТЕ
защото има хора които ходят по темите само ей така да се правят на интересни...
но не са....

ее случва се правописна грешка де,,почнахте пак с конфронтациите, що се отнася за играта на Мурат в "Аси", не съм съгласна със теб още повече ,че във всяко негово интервю той самият казва ,че е станал известен с ролята на Демир Д. така ,че не ми се вярва там да е играл непрофесиално.
П.С. излизам от тази тема, тук нещата няма да се променят

# 95
Ровенето в чаршафите изобщо не ме интересува ,а това че откакто е почнал филма се говори само за Томрис и Кудрат показва че мястото на феновете на М .Й не е тук.

Върнете се назад и ЧЕТЕТЕ! Адмирации за Мурат ще прочетете!
Защото в Аси бе едно апатично мрънкащо недоразумение, и не ми направи впечатление
но тук  БРАВО - играе момчето,явно е ролята,
с очи с мимикиране,с всяко мускулче на лицето си  играе и пресъздава чувства и с излъчването си
но не може  тия негови приоритети да бъдат оценени от тези които са го впрегнали в измислен сюжет
Излишна е тази безсмислена полемика,
най добре е да се придържаме към филма Hug
Хайде момичета усмихнете се   bouquet
   Явно много малко сте гледали "Аси".  Аз съм му фен на М.Й. точно заради ролята в "Аси". И заради това се хванах да гледам и този сериал.

# 96
  • Гърция
Момичета не мога да разбера защо непрекъснато търсите конфронтация. Превръщате темата в "бойно поле". И двата сериала си имат достатъчно фенове. На кой му е нужно това непрекъснато надскачане кой е по по най newsm78. Защо просто не си казва всеки мнението и другите да го уважават - просто кажете - Аз не съм съгласна, но уважавам чуждото мнение. Защо не уважавате избора на другите, кой какъвто иска сериал този ще харесва.  Спрете вече да разваляте темата. Нищо няма да постигнете с тези безкрайни спорове  - Мурат е главния герои, а екипа е на Сабанджъ, така че не спорете излишно. И без излишни поводи за караници като сгрешена една буква.

За последен път се включвам в темата по този начин ако наистина харесвате сериала ще намерите начин да общувате нормално. Peace

Лек ден на всички Hug

# 97
Чичек обеща да не плаче повече  Confused

с какво ли ще ни изненада   newsm78

Шахнур е щаслива  Wink

# 98

Не разбрах,значи щом съм фен на Мурат и той е главният артист в този филм, мястото ми е другаде?! newsm78
Има грешка предполагам,защото сценарист и режисьор няма как да направят филм без артист.
Обратното може- погледнете Изгубени години.

# 99
Момичета не мога да разбера защо непрекъснато търсите конфронтация. Превръщате темата в "бойно поле". И двата сериала си имат достатъчно фенове. На кой му е нужно това непрекъснато надскачане кой е по по най newsm78. Защо просто не си казва всеки мнението и другите да го уважават - просто кажете - Аз не съм съгласна, но уважавам чуждото мнение. Защо не уважавате избора на другите, кой какъвто иска сериал този ще харесва.  Спрете вече да разваляте темата. Нищо няма да постигнете с тези безкрайни спорове  - Мурат е главния герои, а екипа е на Сабанджъ, така че не спорете излишно. И без излишни поводи за караници като сгрешена една буква.

За последен път се включвам в темата по този начин ако наистина харесвате сериала ще намерите начин да общувате нормално. Peace

Лек ден на всички Hug

Peace

# 100
  • BG
Обеща ама как да не плаче момичето, като усеща , че Саваш обича друга. Дано не се пропие, че може да стане някое нещастие и после Саваш ще се чувства виновен.

# 101
Обеща ама как да не плаче момичето, като усеща , че Саваш обича друга. Дано не се пропие, че може да стане някое нещастие и после Саваш ще се чувства виновен.

Тя не кара кола,така че няма страшно като се понапие.

# 102
Аз си мислех ,че само в една друга тема хвърчат престрелки и се пускат остри комнетари ,а други се опитват да успокоят положението и да въдворяват мир ,но съм се лъгала. Даже ви дадох за пример колко добър и добронамерен тон използвате !  Явно съм сбъркала... newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 103
  • BG

Тя не кара кола,така че няма страшно като се понапие.
Успокои ме Laughing но остават тъста и роднините, а те никак не са за пренебрегване

# 104
Винаги опираме до тъста и роднините  Peace

Общи условия

Активация на акаунт