Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 564
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
някой може ли да преведе тескта на съобщенията???

# 646
Най-много баба мафиотка наистина да приспи Саваш и да набута Чичек в леглото му. А като се събуди сутринта и я види в леглото до себе си, ще стане една, не е за разправяне. И ще го поставят пред свършен факт. А как ще забременят Чичек, не знам. Бабка сега умува над това. newsm78

# 647
  • Гърция
Сетих се нещо, и не ми дава мира, докато не го споделя! Когато ожениха Саваш и Чичек, май женитбата беше само пред ходжа, а не граждански брак пред официално лице, както сме гледали по другите сериали! Дали това все пак не означава, че реално Саваш и Чичек нямат брак по официалните турски закони?! newsm78 Как мислите?

Подписаха се и пред общинско лице и са женени в действителност.

# 648
Сетих се нещо, и не ми дава мира, докато не го споделя! Когато ожениха Саваш и Чичек, май женитбата беше само пред ходжа, а не граждански брак пред официално лице, както сме гледали по другите сериали! Дали това все пак не означава, че реално Саваш и Чичек нямат брак по официалните турски закони?! newsm78 Как мислите?

mimata67, мисля, че имаше и граждански брак, извикаха май длъжностно лице в къщи и после показаха удостоверенията с двете снимки - на Чичек и Саваш.

опс, Байрактарова ме изпреварила, значи правилно си спомням.

# 649
И аз си мислех как бабата ще забремени Чичек.Или ще я набута в леглото като му даде нещо за замъгляне на съзнанието, или... някой гледал ли е "Пътищата на съдбата", там имаше изкуствено заплождане,само,че ми се струва по-малко вероятно,щото как ще вземат "златната" течност от Саваш без да се усети.Но ако му дадат нещо,което може да доведе до пристрастяване/ самата дума ми е отвратителна,затова пиша така/, ще бъде много гадно от страна на една майка.

# 650
Надявам се кафето  на бабето да е силничко. А за забременяването ще и трябва някой друг със Саваш няма да стане. Представям си как фамилията отива да иска Ясемин на чело с Чичек и Корлеоне.  На Ясемин определено ще трябва да дадат от мляното кафе на баба Шахнур.
 Laughing Laughing Laughing

# 651
Възможно е Саваш и той да каже , че Чичек е на брат му вдовицата. Тогава с Ясито ще са квит.
 Joy

Давам и моя глас за това предположение.Хайде банда  всеки да си напише каквото предполага за техните лъжи и за забременяването.Ще стане много интересно да разберем кой какви идеи има и да ги коментираме.

pipi16, добре дошла.

# 652
dajoan, страхотно чувство за хумор.Браво момиче.В момента продължавам да се хиля като си представя картинката ,която си описала.

# 653

СРЕЩАТА МИ ДОСКУЧА,ДА ИЗБЯГАМЕ ЛИ?
                                                                                    НЕКА ТАЗИ ВЕЧЕР ДА СМЕ САМО ДВАМАТА.
                                                                                    МОЛЯ ТЕ, КАЖИ ДА.

# 654
  • София
aleynam   ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ    bouquet  bouquet

# 655
http://www.youtube.com/watch?v=sC_6GEIR1X8

Много хубава песен, този Кърач е мнооооого голям Sunglasses

# 656
Aleynam Благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 657
  • планетата Земя и по точно до морето

СРЕЩАТА МИ ДОСКУЧА,ДА ИЗБЯГАМЕ ЛИ? НЕКА ТАЗИ ВЕЧЕР ДА СМЕ САМО ДВАМАТА.МОЛЯ ТЕ, КАЖИ ДА.
Е как се отказва на такова предложение ! Много беше готин Саваш ! И двамата бяха много сладки.
aleynam
  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 658

СРЕЩАТА МИ ДОСКУЧА,ДА ИЗБЯГАМЕ ЛИ?
                                                                                    НЕКА ТАЗИ ВЕЧЕР ДА СМЕ САМО ДВАМАТА.
                                                                                    МОЛЯ ТЕ, КАЖИ ДА.

EEEE, това е  Hug
друго си е с превод

отново гледах този момент и усмивки , погледи ,
след като знам значението на СМСа  по друго е усещането  bouquet  bouquet

# 659
  • планетата Земя и по точно до морето
За добре дошла на  pipi16 welcome smile3525 Да се насладим отново на Кърач,  с картинка

Общи условия

Активация на акаунт