Незабравима(unutulmaz)-тема- 13

• 31 116
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia, Bulgaria
Да Джемал е " див селянин",но според мен всичко ,което се случва с младите са го"посяли"старите и сега те "берат плодовете"-все си мисля за кармично-следствената връзка или много задълбавам?

# 76
Да Джемал е " див селянин",но според мен всичко ,което се случва с младите са го"посяли"старите и сега те "берат плодовете"-все си мисля за кармично-следствената връзка или много задълбавам?
Мдаа, много мъдро! От дистанцията на годините може би виждаш по-добре някои неща. Naughty

# 77
При всички случаи страшно ме дразни тази закостенялост в разбиранията и представите за живота и семейството.

# 78
Аз да се запиша,4е пак доста сте изписали.Джамил според мен дори не се опитва да разбере децата си и техните постъпки,а само раздава присъди,а когато разбере за грешките си става много горд и не си признава.

# 79
  • Sofia, Bulgaria
Надявам се ,благодаря на всички ,които бяха с нас и този ден,на превеждащите и качващата субтитрите,желая ви ЛЕКА НОЩ ,успешна седмица,ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Да сте живи и здрави ,любов споделена и много пари!

# 80
записвам се и аз Simple Smile

# 81
Надявам се ,благодаря на всички ,които бяха с нас и този ден,на превеждащите и качващата субтитрите,желая ви ЛЕКА НОЩ ,успешна седмица,ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Да сте живи и здрави ,любов споделена и много пари!
Лека нощ от мен. Сладки сънища! Simple Smile

# 82
Аз да се запиша,4е пак доста сте изписали.Джамил според мен дори не се опитва да разбере децата си и техните постъпки,а само раздава присъди,а когато разбере за грешките си става много горд и не си признава.
Което е типично за балканските народи от това поколение.

# 83
Лека нощ и от мен! Утре пак сме на линия.

# 84
Момичета,имали някъде другаде качени серийте,който превеждат момичетата?
В бокса от чужбина зарежда с години #2gunfire

# 85
ох сега гледах 28ма серия,не вярвах че Саадет ще убеди така лесно наш Харунчо newsm61
страшно много му се ядосах newsm11 newsm11 newsm11

искам да питам в коя серия Мелда казва на приятелката си(забравих и името)че е бременна newsm78

# 86
# 87
  • София
благодаря   bouquet

втората част ще стане ли скоро? Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 23:57 от mipapikokolo

# 88
http://vbox7.com/play:2f198d64

В този линк накрая има една интересна сцена, която не е излъчвана още.
На Еда, Харун и Ямур явно.
Какво ще кажете за нея?

Много готини субтитри БРАВО на ВАС. Много БЛАГОДАРИМ  Grinning

Давано е. Това е един сън на Мелда.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт