Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 663
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Ели,душата,стягай се и бегай при Гинеколога,при мамолог също трябва да идеш.Първспоменатия съм го посещавал 2 пути откакто родих,вторият също-по ред причини.
Галенце,влезли са в сила и в ИК,ама от кога незнам
Мецо,тая коклюшната визираш Првенар-а,нали?>
Кифлата ми е будна от 6 и нещо-до сега гладихме с нея,подреждахме,а току що ми направи сутринен подарък Sick.

# 601
  Ох, леш съм!От 4ч съм на крак.Моят вади последния кътник и главата ме боли, гърба , ръцете...с мускулна съм няколко дни и сега и недоспала ooooh!

Ели, тичай на лекар бре!Как не си ходила след раждането?!Аз на всеки 6м съм там.Вече 3 пъти бях от тогава.

Оставям ви да си направя още едно кафе, че до следобед да изкарам...ще лягам днес и аз с детето.

# 602
Абе ходих, но веднъж след като родих, а за мамолог не трябва ли като спреш да кърмиш  newsm78

# 603
Eли,мамолога се посещава всяка година,а 6месеца след като спреш да кърмиш също се ходи при него.Ти си прецени,но не отлагай времево Peace
На майка ми също онзи ден й откриха бучка,но за сега няма да я оперират,понеже е много надълбоко/а тя е с голям бюст/ не може да се направи биопсия и ще почакме до на зима Confused Cry
Кашарелче,съчувствам ти.Решението на проблема е да лягаш следобед с детето да поспиш и ти Peace

# 604
Добро утро и от мен.
Викис честито ти имениче да ти е здраво сладурчето,палаво и много щастливо и игриво. Heart Eyes
Честит празник и на другите . Hug
Лаленце  Hug знам какво си приживяла мила,миналия месец и ние бяхме така,не се забравя лесно,аз отслабнах с 5кг за 2дни,но важното е че детето вече е добре.
Ели аз ходих на АГ миналия месец ,но ме гледаха само на ехограф,щото бях без направление,мамолог изобщо незнам дали има в нашите градове.
Кашарелче Hugние сме още само с 4 зъбчета и каде ние края незнам.
В понеделник почина свекара ,затова не съм писала много.
Но сега ще се похваля няколко дни сме без памперси през деня,е имаме и напишани дрехи но вече свиква.Неможе да си казва пиш или ако но аз периодично го издържам,само отвреме на време се хваща за панталона и казва па-в превод памперс  Joy значи има нещо.Е лек ден на всечки.
И да питам,когато дупетата се зачервяват при вадене на зъби по различно ли е от зачервяването от подсичане.

# 605
Не само превенар, коклюшната компонента навсякъде е еднаква почти. Най-рискова е. Интересното е, че всички карат почти коклюш в някой етап от живота си. Аз бях допреди два месеца като усложнение след бронхит. Повечето хора даже не разбират, че са карали коклюш, който по същество си е една по-упорита кашлица, а и най-често лекарите го бърхат с бронхит....

Кашарелче, Hug Tired Ние миналата седмица бяхме в такъв период.

Аз на гинеколог ходих скоро за цитонамазка- добра е, но имам раничка. Сега я борим с хомеопатия, ма да видим какво ще стане, че не искам ток. В краен случай лазер в София Tired Sad

Дължа на всички ви официално извинение, че ви мътя главите с тия ваксини, но не можех да не ви пусна линк към тази новина, щото сте ми скъпи. Иначе най-лесно е да си кажа, бодете си децата, та да не боледуват и така да пазят и моето ненабодено, но е нечестно, тъпо и неетично. (освен това и неверно Mr. Green)

# 606
  • Горна Оряховица
Здравейте.Щом са влезли добре,но аз ще чакам доки да каже кога,пък да става каквото ще Naughty Особено след тези отзиви  Tired Не знам защо нашето доки каза,че нямало нужда да натоварваме излишно организма с нови неизпитани съвсем ваксини,но за сега ще го послушам.
Аз на гинеколог бях за пръв път откакто съм родила миналия месец  Embarassed -за цитонамазка и лекувахме възпаление на яйчниците,но вече е ок.
Криси  Hug
Йори,моите съболезнования за свекъра ти.А за Митето-браво за памперса  Hug Дупето при Иво е зачервено винаги много при зъбоникнене,почти както при подсичане,но намерих един крем и му видяхме цаката.
Вики,честит именник,да е жив и здрав  Hug
 Ето го ИК за 2010г. http://www.pramed.com/imuniz_kalendar.htm

# 607
Blagodarq Vi za pojelaniqta, nie sme v Skopie na gosti, kato se vurnem ste pro4eta vsi4ko i ste Vi pisa.Mnogo pozdravi ot men  Hug

# 608
Честито на Спас на Вики! Да ти е жив и здрав юнакът и с гордост да носи хубавото си име!

Гале, прав ти е лекарят. Тестват си бозите върху нас....хората от втора ръка. Пак добре, че не ни водят Третия свят, де Tired

Питах. Никъде в официален документ няма да срещнеш търговското наименование на ваксината.

# 609
Здравейте и от мен момичета. Аз на генеколог ходих зимата за сега жсичко е наред. Направо се притесних с тези ваксини, на нас ни остава последния пентаксим. Трябваше да я слоим преди месец но бяхме болни. Другата седмица ще я слагаме. Аз казвам да пази Господ защото колкото и да имаме познания децата боледужат с и без ваксини. Да и аз не съм съгласна детето ми да се разболее от немарливщина в РИОКОС и колкото можем трябва да се борим срещу това. За всяка една ваксина ми е било притеснено и сега е така. Хайде, че прекалих лек и усмихнат ден на всички.

# 610
Здравейте.При нас вали дъжд и сега сме затворени в къщи,ще се побъркаме взаимно с малкия Joy.
Гале чакаме да се похвалиш с христианчето.  Аз използвам вече няколко различни кремове и михлеми но продължава да избрива,и не е от памперса , а вчера проби едно зъбче и има още едно кандидатче.
Янита и аз като теб още не съм сложила реимунизацията,тази седмица ще говоря с доки,та да видим кво ще правим.
 Joy Joy Joyмоя сладур ми взел един сутиен и ми го носи вдига ми блузата да ми го сложи и ми вика тата-топка.  bouquet

# 611
  • Горна Оряховица
Ето,вече и Ивчо е официално от днес християнче.Почерпете се за негово здраве,макар и виртуално:

Снимки ще кача малко по-късно,че сега ще се почерпим малко за малкия Иво с кръстницата.

# 612
Гале целувки за малкото христианче ,да ти е здраво детето и Бог да го пази и закриля.  love001 smile3501

# 613
Ох и при нас днес е ужас и цял ден сме си вкъщи. Малката вече издивя и само мрънка...Поне да спре да духа да излезнем за малко....
Галка, да ти е живо и здраво юначето Ивко  Hug

# 614
  • Горна Оряховица
Мерси  Hug
Ох да ви кажа,за мое нещастие срещнах бившите свекъри.Направо ми се преобърна всичко...Оная така мазно ме поздрави и с една такава усмивчица...а свекъра даже се направи,че не ме е видял,или наистина не ме видя... Ужас,добре че не ме засякоха сутринта,че нали не бяха канени на кръщенето... Tired

PP: Ето и обещаните снимчици
http://picasaweb.google.com/ivailovski1/Kry6tene#5471535144753465106

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 19:45 от galq_j82

Общи условия

Активация на акаунт