Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 661
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Да му е честито ангелчето хранителче Hug  bouquet
Не се коси...Оф, ако можеха и моите като ме видят да се правят, че не ме виждат Mr. Green....

# 616
Гале, честито християнче! Нека да ти е живо и здраво, и многооооооооо щастливо  bouquet

# 617
galq_j82  Честито християнче! Много са хубави снимките ви!

# 618
  • Горна Оряховица
Мерси,момичета Simple Smile Hug Heart Eyes

# 619
galq_j82, Да ти е живо и здраво христианчето:) Да е много щастлив и късметлия в живота! Да не ти пука от хора, които не заслужават внимание.

Много е тудно с това време по цял ден в къщи с дечурлигата, ако скоро не се оправи не ми се мисли. Ние трябваше тази седмица да слагаме Пентаксима, че го бяхме отложили вече цял месец, но от вчера пак сме със сополки, даже и кашляме. Този път не е явно от зъбките, защото и 4-те кучешки изкараха вече. Май сме пипнали някое вирусче, след цял месец мъки и неволи с тези зъби... вече можем да се похвалим с 16 броя зъби.  Кажете относно ваксината, наистина ли има някакъв проблем с Пентаксима? Направо не ми се ще да се ваксинираме, но рано или късно ще трябва, септември ще тръгва на ясла. Всеки път се притеснявам с тия ваксини...
За гениколог и аз трябва скоро пак да ходя, че минаха 6 месеца, старая се да ходя редовно, за да нямам проблеми. За мамолог, не знам, трябва отделно направление най вероятно, дали се поема от здравната каса? Доколкото знам след 35 години си е задължително. Засега съм била 2 пъти на такъв преглед, но беше поето от работодателя, след като напуснах тази фирма, не съм ходила, т.е повече от 5г.
Мойта дъщеря е много музикална, сега докато пиша е взела хармониката и свири ли свири:) Като чуе музика, пее и танцува. Дано да излезе нещо от цялата работа.

# 620
  • Горна Оряховица
DEZIRELA,мерси  Hug Относно мамолога,личната ми каза,че има направление,което било по-специално от другите,и се дават при желание за такъв преглед.А за вирусите - сега явно върлува неще вирусно,ние и двамата с дребо бяхме болни.Като оздравя той му беше направена реваксинацията,като същия ден и този след него имаше висока температура,но вече отминава(ваксинирахме го този вторник едновременно ДТК и полиомелита). Браво на детето,Иво и той много обича музика и танци  Grinning

# 621
Гале,честито християнче!Ние ще сме на 20.05.
Получихте ли си майчинството за м.04? newsm78

# 622
Здравейте.
Дезирела браво на момата.
Аз моето не съм го теглила от 2-3 месеца/даже и не помня newsm78 #Crazy от кога /
Как се справяте затворени в къщи,в това време.Ние изтрещяхме вече,а и като ми е дошъл един Ц не е за разправяне всичко ми е криво.

# 623
И аз не съм. Предполагам на 20.05. Peace

# 624
 От Общината ми казаха, че НОИ приключвали някакви сметки и майчинство ще има след 20-то число на месеца.   Само този месец ще бъзе забяването. Обикновено превод имам на 4-то число.Peace
Мече, ти ли беше писала нещо за окосмяването, вследствие на ваксините? От 2 дни забелязах, че Алекс се е окосмила леко около раменцата и се ошашавих Shocked
yori81,  и аз откачам като сме си вкъщи, ама така ще бъде още някой ден ooooh!

# 625
Ааааа, не. Това не съм Laughing. Окосмяването е проблем с хормоните. Ще опадат, споко. Моите още имат по гръбчетата Confused

# 626
  • Горна Оряховица
И аз не съм. Предполагам на 20.05. Peace

И аз като Лаленцето  Peace

# 627
Здравейте момичета!  bouquet
Не можете да си представите колко много ми липсвахте, но последният месец компютъра беше непрестанно на ремонт Whistling, то не беше харддиск, токов удар...
Бързам да честитя християнчето на Галето  bouquet Да ти е жив и здрав и Бог да го закриля HugМного е сладък на снимките Heart Eyes
Ние сме добре, Стефано по цял ден лудее и дивеее Laughing Даже миналата седмица направи първото си изречение(от две думи разбира се).Дори получи и първото си предложение за брак от едно момиченце на 2.5 години, което му каза"Скъпи, ела да се оженим", а на мен"ти вече се махай, той е мой" Joy hahaha Joy
Виждам, че и за яслите сте си говорили, и на нас ни предстои най-вероятно от октомври. естественно няма как да се класираме за държавна ясла и сега разглеждам частните, които така са си надули цените, че направо незнам.Най-голямата щуротия е, че предлагат чужди езици за две годишни деца ooooh!То лошо няма, но нека най-напред проговорят добре бг..но нали трябва да си избиват таксите някак.
За майчинството и аз не съм получавала, даже за март още, а сега с това забавяне, май ще станат два месеца назад Crossing Arms
Целувам ви всички,   bouquet

# 628
Привет и от мен  Hug Докато спи момата да драсна някое редче  Laughing Ние сме горе долу добре. На Алекс й остана само една кашлица и вчера я водих при доки, което пък ни изписа Перитол. Много гадно сиропче ми се видя и не съм й го давала и май няма да го дам. А мен едно гърло ме е хванало и няма пускане- който яде сладоледи  Laughing
Ниелче, браво на юнака, скоро и моми ще води вкъщи  Laughing
Майчинство и аз още не съм получила  Sad

# 629
   Привет и от мен! Боби е по-добре, оздравява вече.Явно някакъв вирус го беше хванал, сега само нослето тече още.Добре че е Есберитрокса , много му помага.
   Вече мечтаем да идва юни и да ходим на моренце.В средата на месеца ако е хубаво времето заминаваме за Китен.

Ели, да не е някаква алергия? Аз имах като дете алергия към яйцата и приемах Перитол на таблетки. И до сега като се разболея и съм с хрема и ми сълзят очите пия от него, много ми помага, иначе не спират да ми сълзят очите. Обаче от него ми се приспива , та пия по половин таблетка.

Гале, честито християнче!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт