Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 645
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  Добро утро!

Пепениче, мила ужас..през какво ми си минала..Дано успяваме да ги пазим децата, че е страшно, хубаво е че си го видяла поне.За капак и тоя вирус.Хайде, бъдете здрави и само хубави неща от тук нататък. Hug

Честит празник на всички именници днес!Бъдете живи и здрави!  bouquet

# 661
pepenik голям ужас си преживяла.Нека само хубави неща да ви се случват а лошите да са зад гърба ви вече.Честит празник на всички които имат имен ден днес  bouquet

# 662
Честито и от мен на всички именици  bouquet  bouquet  bouquet

Елипепова, ти имениче ли си ни? Ако пък не си, здраве да е, пак ти желая всичко наааааааааааай-хубаво  bouquet  bouquet  bouquet

# 663
Музе честит имен ден newsm51Жива и здрава да си ни и много от всичко което поискаш.
Честит имен ден и на всички празнуващи.  bouquet
Пепениче  Hugмила само ти си знаеш как си го преживяла,но не се обвинявай,не си виновна не може погледът ти да е все върху него,както казват хората,дано Бог ги пази .
Ние вчера сложихме Пентаксима ,засега само крачето е подуто  Praynigмоля се да няма други проблеми.

# 664
  • Горна Оряховица
Пепениче,преживяването е било ужасно,но важното е,че детенце е добре сега.Занапред само хубави неща ви желаем с Ивчо  Hug Heart Eyes
Честито на именниците,да са живи и здрави!Музе,Ели,честит имен ден,да сте жива и здрави,много щастливи и усмихнати! newsm51  love001
Ние Пентаксима си го сложихме и вече минаха повече от 10 дена.Крачето се беше подуло и имаше температура 1-2 дни,но вече сме добре.
Иначе аз получих майчинството.А вие детски получихте ли?Аз още нямам.
И накрая да се оплача-ще чакаме социалните да огледат средата,в която расте детето.Така се процедирало при развода.Притеснено ми е,понеже не знам кога ще идват,но съм убедена,че всичко ще мине добре.Нямам търпение всичко да приключи.

PP:Днес г-на има РД.Как мислите,заслужава ли да му се честити въобще?Аз още се чудя,но клоня към не по-скоро  Thinking

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 13:51 от galq_j82

# 665
Гале споко мила ,не се притеснявай от социалните ,е вярно ще те даржат на тръни ама ще отмине.Сигурна съм че средата в която живее е идеална за него,има си мама ,баба и дядо които го обграждат с обич,грижи и внимание. Hug  bouquet Heart Eyes

На въпроса ти мисля че е по добре да се направиш на ударена,той изобщо не заслужава да мислиш за него не пък да му честитиш.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 15:01 от yori81

# 666
  Гале, всичко ще е наред миличка!Силно те прегръщам и ти стискам палци!Бързо да минава Hug

# 667
Честит имен ден на именяците, бъдете живи и здрави   bouquet

# 668
  • Горна Оряховица
От оплаквания забравих да се похваля: имаме 1 нов зъб(долен предкътник в ляво) и чакаме още 1(долен предкътник в дясно) Simple Smile

# 669
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
МУЗЕ, ЕЛИ,  БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!  :bouquet
:

Пепениче, една голяма Hug за това, което си преживяла. От тук нататък, само хубави моменти  bouquet Наситна Бог да пази децата ни Praynig И не се измъчвай не си виновна ти Hug
Момичета, искрено ме разсмяхте с имената Joy Е, Лаленцето води класацията Laughing аз пък да ви кажа, още не съм казала на детето ми как се казвам аз или баща му Embarassed  Joy Още днес ще видя дали ще ни запомни имената Laughing
Гале, не се притенявай от социалните, ще мине и замине Hug а отностно РД, незнам какво да те посъветвам, заради детето му пусни един смс, не че заслужава... Thinking и честито зъбче!

# 670
  • Горна Оряховица
В крайна сметка не го честитих.Може да направя както той с моя имен ден-беше на 6,а той го честити на 8  hahaha Joy Ако въобще се прежаля де.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 18:55 от galq_j82

# 671
Честит празник на имениците!

Ето малко снимки от вчерашното кръщене на Хриси в Соколския манастир.

http://nkir.snimka.bg/children/05-2010.503023.18822377

# 672
  • Горна Оряховица
n_alex76, честито християнче! Да е жива и здрава Хриси,много усмивки и щастливо детство и желаем с Иво  Heart Eyes Hug

# 673
n_alex76, Честито християнче  bouquet
Честит празник и на именниците! Много щастие и късмет в живота  bouquet
pepenik  Hug . Настръхнах като четох поста ти. Дано лошото е вече зад гърба ви. 
Мече, може и да ни огрее по програмата. Днес питах в Общината, но първо искат бележка от лекуващия лекар, че майка ми е в състояние да се грижи за дете Rolling Eyes
Гале, дано по скоро минат социалните,че да се успокоиш. А за рожденника - естествено, че не заслужава внимание  Wink

# 674
n_alex76 Честито християнче!Да е здрава щастлива и весела!Много хубави снимки.

Общи условия

Активация на акаунт