Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 644
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Алекс честито ви християнче ,нека сладураната е много щастлива ,весела и много да ви радва.Да има много успех и късмет в живота. newsm51А къде направихте кръщенето,много ми харесаха снимките.
Гале честито ви зъбче и на нас ни излиза 6-то ,напредваме малко по малко. Grinning

# 676
Честито кръщение на малката Хриси!   bouquetДа е драва, щастлива и Бог да я пази!
Алекс, много красиви снимки, мястотот е уникално Heart Eyes

Мацки, да ви питам колко от вас още дават АМ?Аз още не смятам да го отказваме, а и Стефано си го харесва. Интерестно ми е при вас как е, защото всички около нас(горе-долу на същата възраст вече не пият)  Thinking

# 677
Ниелче и аз си давам още,сутрин и вечер ,щом детето си го иска що да не .Моя го пробвах веднъж с прясно мляко близнаго и остави шишето.Пие от 180 до 240 мляко ние сме на Аптамил защото му е по меко акото от него .
Гледам че сте писали за именате моя се казва Те ама дали е от Мите или от теб още незнам. Laughingнеможе да казва моето име или на бащаси ,като викна на баща му Ники и той ме приглася тата тата.

# 678
  • Горна Оряховица
Аз давам един път на ден  по 200 .Мисля обаче да го спра като навърши 2г. и да премине на прясно и кисело мляко.

# 679
Здравейте и от мен момичета.
Пеперниче мила прди всичко се радвам, че всичко е минало благополучно а за кошмара който си изживяла не ми се мисли. Ама нали знаеш, живота ни изправя пред различни изпитания. Дай боже никога вече да не изпиташ подобно нещо.
Гале, всичко ще се нареди имай тарпение.
Аз още не мога да намеря петаксима наявам се другата седмица вече внос, че ми писна с тези ваксини.
Ние почти не говорим само айде, еи сега, мама от време на време тати и баба.
Не ще да казва на колко е години само правим бели, вече се тръшка ако не е на неговото се сърди, скубе, хапе, а аз понякога го оставям да се сърди и като не му обръщам внимание бързо му минава.
Е от мен толкоз приятни почивни дни.

# 680
Янита при педито или ЛЛ трябва да я има ,сега е безплатна и за нашите деца. Hug

# 681
Тъкмо и аз това щях да пиша, вече би трябвало да я има при джипитата.

Честито християнче на Алекс! Hug
Честити нови зъбенца! Hug

Какво е станало с Пепениче? Rolling Eyes Нещо пак съм недочела. За болницата ли? Embarassed

За млякото, не виждам нищо по-полезно в кравето мляко(освен ако не е домашно) от адаптираното. От друга страна АМ е тъпкано с изкуствени витамини Tired....нито тъй...нито иначе... Аз лично давам все още АМ, кисело яде понякога по лъжичка-две... Не знам докога ще го давам, не съм мислила newsm78

# 682
Даааа ,Мече да не си влюбена Laughing Hug

# 683
Де да бях Tired

Ох, верно,бе, хора..... Embarassed Пепениче, извинявай. Мислех, че сега пак е станало нещо Praynig.
Просто съм разсеяна и много уморена....като повечето, предполагам....
малкото изкара едно разстройство и още съм като в транс Crazy

# 684
Хайде бързо да минава и заминава всяка лошотия.Ние с малкия слушаме една песен за пате и сме на кеф  bouquet Hug
Мече то моя точно домашно хубаво кравене иска.Домашното и аз немога да го пия,много ми е тежко.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 21:15 от yori81

# 685
Ми то който е свикнал на вкуса на АМ, едва ли ще пропие лесно друго. Пробвай да го докарваш на сладост, знам ли..... newsm78
Аз нали никога в живота си не съм пила мляко, не мога да схвана разликата Embarassed

# 686
Честито християнче  на Алекс , много красиво място , а какви очи има твоята хубавица!
Да се включа за АМ - Митето вечеря към 20 часа, заспива към 22 с около 200 мл АМ, а през
нощта изпива едно шише чай и едно кисело мляко. Не проявява претенции, харесва и двете.
Изпива кис.мл. по различно време и затова не мога предварително да приготвя пак АМ. Ако ме
чака за да го приготвя се разсънва и играем до сутринта, а така сам си го намира в кошарата
и го чувам как го изпива  почти без да се събуди. Ако се събуди преди мен сутринта задължително
ме замерва с шишето.

# 687
Момичета, благодаря ви за отговорите!  bouquet
Нинче, то в този период са много трудни(и аз съм като парцал вечер), но мисля, че скоро ще отмине Hug Но вие майките с повече от едно зверче ще ни кажете, дали съм права Laughing
И аз давам още сутрин и вечер АМ, мисля поне до две, а ако иска и след това да си го пие. За домашното прясно, купувам от един дядо, и му правя следобедната закуска с него, досега не съм пробвала дали ще иска да пие Thinking Н и аз мисля, че трудно ще свикнат след АМ на прясно, може би наистина, ако е подсладено Thinking
Пепениче и моя юнак се буди рано-рано към 4 или 5 за мляко, но аз съм се изхитрила, на таблата на леглото съм си приготвила едно шише със сухата субстанция и едно до него с водата, промрънква, аз само исипвам водата в шишето с млякото, раздрусвам и давам Mr. GreenТова със замерването, като си го представих и се залях от смях JoyУцелва ли те? Laughing
приятен ден на всички!  bouquet

# 688
Благодаря Ви, момичета, за пожеланията.
Ето инфо за манастира:
http://www.bulgariamonasteries.com/sokolski_manastir.html

Много съм доволна, защото попа направи компромис и кръщенето беше през седмицата както пожелахме, тъй като с кръстниците не сме се виждали от м.10.2007г. и имахме само 2 дни заедно в Узана./Ние сме в Свищов, а те във Варна/.

# 689
Здравейте мамчета!
Отдавна не съм писала, но чета. Пепеник-радвам се че всичко е наред след инцидента. Алекс на теб честито християнче. Ние също не се виждаме много с кръстниците-ние сме в Смолян а те в Горна Оряховица-но с кръщенето се справихме още миналото лято.
На нас вече ни пробиха два кучешки зъба-отгоре. През деня вече махнах памперса-нали е пич-ходи със слип. АМ сам си го спря преди месец. Сега си хапва с лъжичка кисело и въобще не търси шишето. Сам постепенно си го намаляваше и вече ми бутна шишето.
Биха ни пентаксима в ръката-нали имаме мръвка навсякъде-12,3 кг и 85 см.
Сега ми предстои махането на нощния памперс-чакам да се стопли времето и отказването от залъгалката при заспиване. По принцип само тогава я търси с изключение при тормоз от никнещи зъби.
Засега това от мен.

Общи условия

Активация на акаунт