Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 652
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
    Музе, те влизат в ИК, но нас не ни грее таз работа до колкото разбрах.Това ще е за родилите след нас.

# 76
    Музе, те влизат в ИК, но нас не ни грее таз работа до колкото разбрах.Това ще е за родилите след нас.
Тъкмо това щях да напиша и аз.
Ние сме сложили всичките Пентаксими и не е имало проблеми. А за Превенара някой има ли инфо и впечатления?
Митко от 3 дни е с оток и синьо на глезена на едното краче. Как го е получил не знам, стъпва, бяга но слагам компреси с риванол. Докторът изписа Ургодермил, ще го търся по аптеките, но в този дъжд още не съм ходила. Струва ми се, че отокът вече намаля, но синьото още не се е разнесло. 
Муза ни праща сняг, след час ще е при нас  Stop

# 77
  Кали и аз се интересувам за Преванара.
 Ох, това Мите.Някъде се е ударил милия.Дано скоро се махне отока.

# 78
Да вали сняг тука в Плевен.Вероятно и на други места.А аз каквато съм "домошарка" леле мале не ме свърта вкъщи вече...Чакам с нетърпение хубаво време както и всички вие.То с децата не е лесно готвене чистене пране...едно и също е всеки ден...малко еднообразно даже.

# 79
Момичета, до колкото знам Пентаксима ще е безплатна за родените от 2010г. Ние ще я слагаме април.

# 80
Като дойде април ще разберем за Пентаксима.  Laughing
Кали, защо не пробва с Арника, много добре действа на синини.  Peace
От сега ни почват раните. Големия ми син си пукна главата на 2г. и половина. Няма да ви казвам че ми омекнаха краката като му видях кръвта, ама така е. Да са ни живи и здрави, пък то "юнак без рана не може". Нали така?  Wink

# 81
Добро утро и от мен.
Мече, помпата е елементарна, слага се на тръбата на прахосмукачката има и накрайник който се пъха в нослето. Изтегля всичко особено ако секретите са сгъстени помага много и детето спи спокойно. Аз лично я харесвам.
На мен ми звучи доста стресиращо....Особено и шума на прахосмукачката. Ами ако "дозатора" на силата на дърпане се развали....може да измъкне и мозък.... Naughty Confused

Момичета, аз няма да взимам отношение за ваксините. Само един съвет, не ги смесвайте като марка!!!

Вчера по новините нещо ми направи много неприятно впечатление. Докторите съветват да се избягва имунизацията срещу свински грип. ОБАЧЕ - "да не се слагат ваксини на здрави хора и здрави деца, защото това натоварва имунната система.Добре де, аджеба, ами като "нацвъкаме" болните и хронично болните, дето са болни точно щото нямат читава имунна система, та тя как ще се справи с ваксината тази неефективна имунна система?!?! Ще довърши болните. Ама че тъпотия

# 82
Здравейте  bouquet
Ваксините и на мен са ми болна тема. Колкото повече чета, толкова повече се обърквам Crossing Arms И отвсякъде ни заливат с информация,"ваксинирайте се срещу това, срещу онова, реваксинации и т.н...." Все повече искат да печелят фармацевтичните компании #Cussing out
На Стефано му предстои сега приорикса и все повече клоня към "не". Но ме е страх да не греша Thinking И аз мисля, че не е хубаво да се смесват пентаксим и превенар. Пък то и в ИК ще влезе ooooh!
За говоренето, непрестанно нещо си говори, иначе хубаво и разбираемо казва десетина думи. Най-ми е сладък като го попитам иска ли да излезем и той ми отговаря- "да, къде?" Joy
Прави ми впечатление, като сравнявам на тази възраст момиченцата спрямо момченцата, ми те девойките много повече говорят. Никога не съм вярвала в тази закономерност, че момиченцата по-бързо проговаряли, но явно е така. Какви са вашите впечатления?(то е ясно, че жените сме по-умни Mr. Green)
А иначе за раните и синините, представям си какво ще е лятото ooooh! Вече има синини и на двете крачета, все се блъска някъде, катери и т.н. Whistling
А времето си е типично мартенско, с нетърпение чакам топлотооо
  bouquet

# 83
Ниелче, понякога ми иде да се гръмна с двете женски у нас. като вятърни мелници са......просто глава боли понякога Tired пу-пу, да са живи и здрави Laughing

# 84
Здравейте момичета  Hug Някой спомена че вали сняг / ice  Laughing / И го прати и насам, а при нас мнооого рядко вали и днес съм бясна че ще трябва да стоим вътре. Умуваме го с мъжо да се разходим до билла, техномаркети и тем подобни че малката ще изкука и аз с нея  Mr. Green Така се е залепила за мен, че даже и тати не признава...ставам че започва истерията..

# 85
Ние излизахме с малката за има няма 5 мин и като ревна та набързо се прибрахме.То духа леден вятър тука та може би и е станало студено и затова.Но на моменти е много кисела от зъбче ли от стомахче ли не знам...като не може да си каже.

# 86
Здравейте и от нас с Ванко!

Ванко е с температура от снощи и направо го тресе. Съмнявам се за морбили. При нас има епидемия. А симптомите са точно отказване на храна и висока температура. След обед ще ходим на лекар. Толкова отпуснат не е бил никога. Не е нормално за него да лежи.
А се притеснявам и за бебето. Дано то да е добре. Мисля, че аз съм я карала тази шарка.

Сега ви оставям и отивам да легна до малкия.

# 87
  • Горна Оряховица
Поля75,дано всичко бъде наред с бебето и баткото,ще стискам палци  Praynig Hug
При нас тук леко прехвръква сняг,но не е задържало все още.Така или иначе е голям студ и си стоим в къщи.
Кали как е крачето на Митето?
Музе,Хриси оздравя ли вече?Честито на вуйчото и от мен Simple Smile
На нас ни предстои реимунизация май месец + още една ваксина май(значи ДТК и полиомелитната).Ще питам педито за новите,които влизат от април.

# 88
Момичета, почти никой от нас не е карал морбили. морбили няма отдавна, сега се появи...заради новите тъпи неизпробвани достатъчно ваксини. Спокойно. Не се тревожете. Дано все пак не е , де.

# 89
Поля здравей от мен ,първо честито бременеене.Извинявай за въпроса но вие не направих те ли ваксината против морбили,рубеола и пареотит. Hug
Момичета някой да вкара бременелката на 1стр. че да повлече и други след нея да и правят компания  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт