Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 655
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Поля75, може и вирусче да е, доктора ще каже най-добре. Стискам Ви палци Hug. И да пишеш как сте.
И тук времето е лошо, ще си стоим вкъщи Cry. А на всичко това и свекървещицата ще се влачи днес #Cussing outPraynig се само да ми издържат нервите, че както съм и бясна нищо чудно да я изгоня.

# 91
Поля, дано да не е сериозно  Hug
Вили, на мен вече ми се случи веднъж да я 'изгоня"по заобиколен начин. Жената разбра намека и от тогава не е идвала Mr. Green Аз само при мисълта че ще идва и два дни преди това съм изнервена...Дано, мила, ти издържат нервите  Hug

# 92
Поля, дай Боже нещата да отшумят бързо и безболезнено за малкия, за теб и бебето. Стискам палци. Вили, сложи си розовите очила иначе нервите са само за твоя сметка. Знам го от личен опит.

# 93
Не е морбили. Успокоих се малко.
Ваксината сме я правили, но и ваксинирани се разболяват. Уж карат болестта по-леко. Само възпалено гърло. И в дежурния кабинет докторката изписва Цефзил. Познайте дали ще го дам, при положение, че до сега сме били само с настинки и без антибиотик.

# 94
Браво Поля ти ще прецениш какво да даваш. Важното е, че не  е шарка. Бързо оздравяване.

# 95
  • Горна Оряховица
Поля,радвам се  Hug
Вили,не й се давай на свекървата  Twisted Evil

# 96
Полиииии, къв съм заплес doh Честито и от мен! Hug еееей, смели жени стееее.
Гърлото ли е болно, или сливиците. Ако смъкне температурата, хич не се лъжи с антибиотика. Голямата ми щерка чинно си пиеше антибиотиците при всеки тонзилит, затова е с хронично възпалени сливици сега #Cussing out Само да бях знаела що е то хомеопатия и билки тогава Tired
Вили, за завист си Mr. Green Wink Hug

# 97
Поля радвам се че не е шарка и дано се оправи по бързо детето. Hug
Вили не ти заблазявам аз поне се отървах от моята и мирна ми глава ,кураж и търпение ако имаш ако не една м........ и си свиркай. Hug

# 98
Момичета, благодаря Ви за подкрепата Hug. Визитата беше за 3 часа, като през това време да е казала 5-6 думички на Алекс. Аз се спасих от избухване с разговори по телефона / предварително бях помолила една приятелка да ми звънне Embarassed/ и с намиране на работа извън стаята. Не знам вашите свекърви как се отнасят към внучките си, но мойта мисля, че е уникат. От раждането на Алекс до сега я е взимала на ръце 2-3 пъти / и то май само за снимки / разбирайте по принуда/, на име не е говорила /сърди се явно/ и досега е дала 30 лв. за рожденния и ден. Това се казва БАБА, нали #Cussing out #2gunfire.
Поля, радвам се, че не е шарка. И аз като Меца бих те посъветвала да видиш как ще сте с температурата и тогава да помислиш за антибиотик. Давай повечко плодове на Ванко. И дано бързо се оправите.
Антибиотик съм  ползвала Оспамокс, лекарката ни каза, че е най-лекия. Алекс е пила два пъти- веднъж само един прием направи и после го спрях на своя глава /дори съжалих, че го дадох/ и втория път за 3 дни.

# 99
Добро утро момичета, как сте днес? Аз се надявам днес да можем да поизлезем малко дано времето да поомекне. Вили, радвам се,че визитата е минала успешно смисъл без инциденти. Тези отношения са <специални> така да се каже. И аз имам понякога кофти отношения с моята ама какво да се прави няма да я променя. Важното е, че се виждаме рядко та се търпим. Айде лек и успешен ден.

# 100
Привет и от мен.
Вили ти си герой щом си изтърпяла 3 часа.Е вашата поне 30лв е дала а нашата която живее на 5км от нас не е дошла още да види внучето си ,и по добре да не идва защото аз бих я изгонила ,така както тя гонеше мене.Най важното е ние да си обичаме децата, а пък другите каквото си надробят това да си ядът.Е желая ви слънчев и усмихнат ден.

# 101
Здравейте  bouquet
Поля, честито!Желая ти лека бременност и едно сладко и здраво момиченце на финала!   bouquet Браво за смелостта!  bouquet
Много се радвам, че не е шарка HugБързо да се оправя юначето!
И естествено пак се замислям, щом и ваксинираните се разболяват, то тогава какъв е смисъла от ваксината? Thinking
Вили, Йори направо незнам какви са тези хора ooooh!Как може да не си обичат внучетата, нали и те с минали по същия път? Аз се радвам на много добри отношения със свекърва ми(естественно понякога и се ядосвам де, но това си е нормално), което като гледам май е рядкост.
С нетърпение чакам да се затопли времето, ама студено го дават още поне седмица Crossing Arms
  bouquet

# 102
Привет и от мен.
Аз съм на село при мама,естествено с \хриси.Те я взеха нея още в петък,а аз си дойдох днес преди обяд Peace
Йори,да не те сърби да се похвалиш нещо,а? newsm78
Свекито бива.Не е лоша,идва всяка неделя да види Хриси,чуваме се и редовно.Вярно има бисери,които е ръсила и са толкова ценни,че не се забравят,ама нейсе-това да й е. Heart Eyes Blush
Поля,и от мен всичко най-най и здраво бебче и леко раждане естествено Hug Praynig
Неди,стига копа кукуруза,ами се отбележи,бе жена Praynig Heart Eyes Blush
Айде много ви здраве,аз ще пия биричка с майчето докато звяра спи Whistling Party

# 103
Музе то да беше за хвалене, ам то си е чист резил. Embarassed

# 104
  • Горна Оряховица
Поля,то и аз май писах,пък не честитих  Embarassed Желая лека бременност и за финал здрав бебок  Hug
За моята свекърва не искам да коментирам  Thinking Crossing Arms Знам само,че не бих и поверила детето си и за 5 мин.

Общи условия

Активация на акаунт