Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 674
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Водих я на лекар моята мома, нищо й няма но за нослето й изписаха Цинабсин. Да но сега чета че е за деца над 2г, а тя ми каза за над 1 г, та съм в чуденка...май май няма да й дам нищо и без това не съм много за лекарства....някой да знае повечко информацийка..

Галка, а Алекс на водата  вика дода  Laughing Не може още да казва В  Laughing На вуйчо си вика дудо  Laughing

# 571
  • Горна Оряховица
Нас за хремата ни изписа Ксилометазолин(детски) за носа и повечето лекарства бяха за повръщането.Спомена,че поради полените и цъфтежа на цветя и т.н. растения,хремата можело да е и на алергична основа.Давахме и капки Финистил.

# 572
Елипепова, цинабсинът е хомеопатичен лекарствен продукт по боаронската схема, който е предназначен за остри ринити и синузити най-вече. В него се съдържат една камара хом.продукти, всеки от които може да се предпише за определен вид хрема. Примерно 1 е за задна хрема, 2 е за обилна водниста хрема, 3 е за набъбнали лигавици, 4 е за жилава хрема и т.н.
Даван в този си вид, всеки един от продуктите може да провокира тези симптоми и в детето да стане манджа с грозде. Хомеопатията лекува на принципа "Действам на подобното с подобно".Тоест най-общо казано караш жизнената сила на детето да мисли, че в него има 1,2,3,4 и т.н. Прецени сама каква каша става.
Аз не бих го дала. Освен това редно е лекарката да ти каже, че започнат ли болки в ушите след приема му и съмнение за отити разни, веднага се спира!!! Съмнявам се и тя да го знае. Пише го в листовката. Все още го пазя вкъщи, преди да разбера каква глупост са комбинираните хомеопатични препарати и колко противоречат на основните принципи на науката хомеопатия.
Ако искаш, мога да ти препиша дословно листовката с описание на всеки един продукт в него от книгите ми.
Хом.лекарства трудно се антидотират, сиреч да се спре действието им!!!

# 573
   Ехоооо, стана топло и се покрихте!Ще ни затворят темата Laughing

Боби е добре, остана още един кътник.Днес отложих яслата за 15 септември , много се радвам че директорката се съгласи.Много мила жена, моят син влезе при децата и едвам го извадих. " Мамоооо, махай ", повтаряше.Лелите умряха от смях, поплака малко , но си тръгнахме. Та ,така. Ще си почина и това лято.То миналото не беше никаква почивка с това прохождане и зъби Joy сега вече е рай.

# 574
Мече, направо ме стресира....Брат ми се лекува с хомеопатични лекарства и те са единствените които му помагат за сега...Аз се порових в нета и все още съм  в чуденка, но ти направо ме обърка...

# 575
Полипрепаратите са рискови - цинабсин, тонзилотрен, стодал...
Монопрепаратът вече е друго. Влез в подфорум алтернативна медицина и хвърли 1 оче на тема "Информативно за хомеопатията". Веднага ще разбереш. Иначе мога да пиша с часове.

Кашарелче, бравос!!! Моята само "мама" й е в човката Tired

# 576
  • Горна Оряховица
Мече,и Иво само мамосва.
Най интересното е,че когато някой го ядоса или не направи нещо,както той иска и Иво му казва ма-ма-ма,а в превод от неговия език това е маймуна  Laughing hahaha Много се е изтарикатил.
Днес бяхме на ваксинации за ДТК и полиомелитната.Порастнал е с 3 см. и сега е 80 см.,а за килограмите не е наддал особено но беше болен и сега е 11,400кг.(преди беше 11 кг.).

# 577
ма-ма-ма може и по друг начин да се тълкува Mr. Green

# 578
ма-ма-ма може и по друг начин да се тълкува Mr. Green

Аз веднага за другия начин се сетих Mr. Green Хич не ми звучи като маймунка Joy

# 579
"Бо уто" да го кажа на Хрисиния език Heart Eyes Blush
Момата ми е гояма бърборана/боана/ и мамуна/мамуна/ и кокона/кона/
С уголемена 3та сливица е #Crazy
Мецо,направо ме преби-тоя Тонзило-деда знам как беше й го давах ония дни newsm78 #CrazyСега сме с Дроцена/Дроцера май/ и още нещо,ама не го поня,че са от снощи.Изписа ни ли лекар-хомеопат.За пореден път се убедих,че АБ при на нас не действа-3 изпи за месеца и нула ефект ooooh!
Аз съм много доволна от яслата-вчера я водя,леля Тина й отваря врата и моята мома като викна "ея Тинааааааа" и като й се хвърли да я гушка.Казвам й,че е без пантофите да й ги обуя и ми отговаря-"Тао,тао,мамо.Ея Тина буе буките,тао-тао".Направо си ме изгони Mr. Green Blush.
По повод за "ма-ма-ма',мъжът ми е нервак-шофьор и само "благославя",след едно возене щерката вече знаеше да вика "деба" Blush Sick,а аз само знам да пиукам/все едно го цензурирам.....
Някой Неди виждал ли е,чувал ли я е?Никаква я няма  в и без това уределите ни редици newsm78
"Лятото горещо-много е добре,ОКТОМВРИйчето ще ходи на море"-едно подходящо заглавийце за от другия месец Blush

# 580
Ама вашите деца много говорят.  Thinking Чак се притесних. Моя казва само дай, ама, тата. Туйто.  Crossing Arms

# 581
Ама вашите деца много говорят.  Thinking Чак се притесних. Моя казва само дай, ама, тата. Туйто.  Crossing Arms

Радвай се още малко Laughing и ще видиш какво е да имаш говорещ папагал Peace

# 582
Ама вашите деца много говорят.  Thinking Чак се притесних. Моя казва само дай, ама, тата. Туйто.  Crossing Arms

Радвай се още малко Laughing

Нали знаеш, че имам и един друг дето мълчи само когато спи и аз само казвам Да, Да, Да. Понякога изобщо не го слушам, признавам си.  Crazy

# 583
 Охоооо, вярно бре!Чак се зачудих от де тоя зор да говори и другото.. Joy

# 584
Охоооо, вярно бре!Чак се зачудих от де тоя зор да говори и другото.. Joy
Ами да, да си говорят двамцата.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт