Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 665
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Добър ден.
Лаленце я кажи кво става с вас ,нещо беше писала за болници.От мен повече после че не ме оставят да пиша.

# 586
Ама вашите деца много говорят.  Thinking Чак се притесних. Моя казва само дай, ама, тата. Туйто.  Crossing Arms

Радвай се още малко Laughing

Нали знаеш, че имам и един друг дето мълчи само когато спи и аз само казвам Да, Да, Да. Понякога изобщо не го слушам, признавам си.  Crazy
И ние сме така. Голямата е направо с логорея hahaha

Музе, третата сливица на голямата щерка, която извадихме преди 2 години, беше точно уголемена от постоянните инфекции и антибиотици. После започнаха обаче да боледувват долните 2...сега и те са с постоянна хипертрофия - огромни са дори когато е здрава. Тонзилотрен и цинабсин няма да ти помогнат, минах и през тоя път. Ортодоксалната медицина също НЕ МОЖЕ да спаси фронта. Минала съм през една камара УНГ и всички казват - лекуваме симптомите на момента и или вадим при спешно състояние, или чакаме да ги израсте. Сливиците боледуват в ранна възраст, защото са първата имунологична бариера на тялото, а децата са все още със неизграден имунитет и е нормално все там да ги удря. На възрастните сливиците закърняват, защото вече са изпълнили ролята си от детсството. Не, че  и ние не боледуваме, разбира се, но не и толкова често.
Единстевният вариент е читав класически хомеопат, който лекува с едно лекарство. Постепенно. И наистина при голямата щерка има ефект, макар и бавно, ще стане работата. Заинатила съм се, че няма да ги вадя. Интересно УНГ-то каза, че едната сливица е по-малка, но по-болна, защото била срастнала в долната част към гърлото. На въпроса ми от какво може да се получи, каза, че най-вероятно е от рецидивиращи инфекции, тъпчене с антибиотици, които спират избиването на гнойта, така тя остава вътре и предразполага към създаване на нови тъкани в сливиците - затова са огромни Tired
Всички останали медикаменти създават хронизъм специално за тонзилите.

# 587
http://www.novatv.bg/bg/news/view/7467/2010/05/11/%D0%A0%D0%B0%D … D0%B4%D0%B0%D1%80

Ето защо последните пратки Пентаксим правят проблеми!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out Проблемите могат и да са мноооого сериозни. българска работа, еееееееееееееей Twisted Evil

# 588
  Как не ги е срам бе?! Ей, мундари такива! Добре че навреме слагах и си купих ваксина..сложиха я на Боби преди около 2 месеца. Ей, тва е!Били да обядват и нямало кой да сложи ваксините в хладилник! ooooh!

# 589
Обаче понеже все повече майки се оплакват от стр.ефекти, на бас се хващам, че и предни пратки са били "съхранявани" по този начин. Мундарщина, не ами...... Господ знае в какво се израждат живите компоненти на топло в спринцовката.... Всички знаем какво става с бактерии и вируси на топло.... Дай вода на мухъла и стой и гледай.... #2gunfire

# 590
Аз и затова се отказах да пиша за болницата. Не исках да ви шашкам. Като ни сложиха ваксината малкия направи бронхит, след това алергична реакция към АБ, което според мен се дължи пак на ваксината. Затова се стигна и до болницата, където пък беше адска мизерия да не говорим, че си плащах по 20 лв. на вечер за леглото.  ooooh! Абе преживяхме го, ама само аз си знам как. Как може такова безобразие.  Twisted Evil

# 591
  • Горна Оряховица
ма-ма-ма може и по друг начин да се тълкува Mr. Green

Laughing така е,но при нашия случай си е маймуна,понеже я чува честичко,като свърши някоя беля  Laughing Пред него не ползваме нецензурни приказки,аз и без това не ги харесвам.

Относно новите ваксини,нашето педи каза,че нямало нужда да претоварваме организма.Като бихме ДТК купувахме една 4-валентна май каза била,която предпазва децата от бронхити и подобни заболявания,така че пневмококовата новата била излишна.Ще видим нататък как ще процедираме.

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 16:27 от galq_j82

# 592
Лятото горещо-много е добре,ОКТОМВРИйчето ще ходи на море"-Заглавието което си измислила е много подходящо за следващия месец!Хубаво е че говори детето.Моята все още приказва неразбираемо-казва мама тати баба дядо мяу но когато тя си пожелае.Останалото не и го разбирам но си бърбори и тя.Аз от септември ще я пускам на ясла моята сладуранка.

# 593
Meцанке,преби ме,честно
Незнам ка ще сложа Пенаксим-а сега #Crazy newsm78
В плевен няма класически хомеопат,има в Търново.Тук имаме Боаронов,от който не са особено доволни.Незнам и аз какво даго правя това детенце,толкова АБ не беше пила никога,а сега 3 за няма месец и нищо.Ще видя тези Боаронки как ще й подействат.Ако трябва и на челна стойка ще седя,само и само да оздравее.Лекарката УНГ не спомена изобщо нищо за операция/ако беше незнам какво щях да правя/.Много ми е гадно и трудно сега,хеле пък и с новатара работа,не мога детенце да си видя да й се нарадвам,камо ли пък с мъжо да се видим. Sad #Cussing out

# 594
Музе,знаеш, че следя нещата с ваксините изкъсо. Попадам и на все повече официална медицинска информация, включително и от учебници по неврология... но едно ще ти кажа, понеже винаги гледам и от двете страни. С ваксини или без - всички боледуват повечко в момента, в който тръгнат по ясли и градини. Е, повечето де. Нашата първа година в детската градина, хем бяхме по-големи, мина така - Три дни на градина, две седмици вкъщи с антибиотиците Tired И ето резултатът сливица. За хомеопатите ....не знам и аз какво да ти кажа Tired, нож с две остриета са, но пък безспорен факт е, че антибиотиците само ще влошат нещата. Действай по интуиция, аз вярвам в майчините инстинкти. Hug

Лаленце, съжалявам за това, което се е случило. Мен лично не можеш да ме шашнеш, щото случаите като вашите стават все повече. Жал ме е само за дечицата. Но и не всеки път в съхранението е белята. Tired

# 595
Meцанке,аз се убеди,че хомеопатията/Боароновата де/ й действа много по-добре в сравнение с АБ,разните му там сиропи,хапчета и прочие.Ето от 2 дни й давам Драценат,за тия 2 дни тя е кашляла точно 3 пъти.Защо ми трябваше да я мъча месец почти със всякаквите му там гадории незнам...Може би се бя притеснила повечко.Ще видим какво ще каже лекарката УНГ в понеделник.Дано да вървят към оправяне нещата Praynig Hug
А с тия ваксини в следващите 6 месеца няма да сложа Пентаксим на детето,не ми се мисли как и за колко време може да се разболее #Crazy Sick
Лаленце,плюй през рамо и това е.И аз имам лоши преживявания с болниците,но пък се радвам на детенце.Гледам да съм оптимист,щото черногледството ме товари много Heart Eyes Blush
Хайде,лека ви нощ,аз отивам да сложа "нашественика-завоевател" да спи в нейното си легло.

# 596
  • Горна Оряховица
Аз новите ваксини от април месец влезлите няма да ги поставя,не и докато не ги видя писмено изрично поставени в здравния календар!Така ми препоръча и докито  Peace

# 597
Лаленце,плюй през рамо и това е.И аз имам лоши преживявания с болниците,но пък се радвам на детенце.Гледам да съм оптимист,щото черногледството ме товари много Heart Eyes Blush
Вече ми мина.  Heart Eyes

# 598
Музе, коклюшната компонента трепе всичко Tired
Гале, мисля, че официално е включено в наредбата със задна дата от 1.01.2010 newsm78, ама ще проверя закона

# 599
Добро утро момичета. Днес най-после се добрах до компа по рано  и съм си пуснала една мелодия да свири /на Ричард Клайдерман/.....блаженство, тишийна  Laughing
На малката й остана последния кътник да избие и се надявам поне малко да се кротне, че едва се издържа...Иначе още си кашля, а уж няма зачервено гърло. Днес сме на контролен преглед, да видим какво ще каже. Абе и аз съм против тия АБ или подобни, но като е болно детето ще давам да му е по леко. А аз от не взимане на мерки си докарах синузит  Sad И ей ме на сега пак съм болна и пак не ходя при докито  Laughing
А да ви питам, вие ходили ли сте на гинеколог след раждането, че аз още се ослушвам...Трябва да отида, но все отлагам...все едно ще ме колят там...абе пуста му срамежливост  Embarassed  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт