Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 660
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте мацки  bouquet
Ели, и аз съм пила Перитол, като Криси на хапчета, точно заради алергия.Но наистина успива.И аз  не бих го дала. Да не смята, че кашлицата е на алергична основа? Сигурна съм, че скоро ще и мине Hug
Ех, море...и аз за него мечтая Grinning Но чак август ще ни огрее...С този кучи студ навън, направо ми се вижда тооолкова далечно Laughing Да ви кажа, не съм вярвала, че в края на май ще пускам отопление ooooh! и ще вадя зимните дрехи Whistling
Целувки  bouquet

# 631
И при нас е много студено, добре че вътре е топло та все още не пускам климатика. Но моя позната вечер го пуска, че в тях е било много студено. За море не ми се говори...дано ни угре в тази криза....А тоя сироп го изписа точно заради кашлицата, която според мен хич не е на алергична основа..Ох, така ме боли гърло, че не мога да ям, кажете някой бабин лек  Praynig

# 632
  Гаргара с тетра /смрадлика/, 5-6 пъти на ден и утре ще си забравила че те е боляло гърло Hug

# 633
Ели, гърло или сливици. Виж се на огледалото, ако са сливици си направи компрес с извара. Кипваш мляко заедно с две-три лъжици оцет, докато хубаво се пресече. Ако трябва, добавяй оцет. Разстилаш на тензух или марля, ама да има един слой и между гушката ти и изварата, иначе после всичко ще ти опада върху дрехите. Отгоре с много дебел шал или найлон, трябва да загрява, иначе ако е хлабав, ще охлажда, а не трябва. Стоиш няколко часа. Това е за сливици. Гаргарата на Кашарел - също супер.

# 634
Здравейте мамчета ,бързо оздравяване на болните и ние бяхме на антибиотик но вече сме добре,даже от 1 юни ще почваме на ясла дано да свикне бързо,а вие кога ще пускате сладурчетата 

# 635
   Боби ще тръгва на ясла септември на 1г11м, отложих го.Не ми се дава още.Сега ни е най-хубавото време заедно. Heart Eyes

# 636
Моето на ясла няма да ходи. Имаме възможност да си вкъщи, затова.

# 637

И ние така, но да ти кажа втора зима по кафетата и моловете може и да издивея, затова няма да рискувам, аз съм си нервна по принцип, добре че ми се падна кротко дете Joy Вече магазин не ща да видя и на снимка ooooh! добре че бяхме с хубава компания, но тази зима няма да ги има, та по-добре аз на работа, детето на ясла Laughing

# 638

И ние така, но да ти кажа втора зима по кафетата Peace Peace Peace и моловете може и да издивея, затова няма да рискувам, аз съм си нервна по принцип,

Ааааа, аз се връщам на работа, мама ще го гледа Mr. Green

# 639
И аз ще гледам да го натреса на свеки, че имам много лош спомен с яслата и големия  ooooh! ooooh! ooooh!
То не че имам работа къде да се върна, ама ще търся.  Tired

# 640
  bouquet
Ели, дано вече ти е минало гърлото, но и аз да добавя- инхалации с лайка(слагаш на котлона лайката, като заври, една кърпа мяташ отгоре и дишаш(хем и за дробовете е полезно, пък и става чудна процедура за лице, супер отпушва порите Laughing)
За яслите и на мен хич, ама хич не ми се дава, ама ще ни се наложи Crossing Arms. А сега да ви кажа, чудя се как да избия тъпата и безумна идея на свекърва ми тя да го гледа(в тях), а като ходи на работа, понеже е на смени, щяла да си вика жена. обясних и поне хиляда пъти, че това за мен е неприемливо,искам аз да си гледам детето, тя(не че го прави от лошо) все ми изтъква, как щял да боледува, да ви кажа много се дразня Crossing Arms

Болничките да оздравяват  bouquet
Целувки  bouquet

# 641
  • Горна Оряховица
n_alex, Ниелче, Криси, мерси  Hug Heart Eyes
n_alex, да разкажеш как е минало кръщенето  Hug От мен весело изкарване след самото кръщене  Heart Eyes

Ние също няма да ходим на ясла.Баба му ще го гледа,а аз ще търся работа  Tired Надявам се скоро нещо да изникне...
Бързо оздравяване на болните   bouquet

Ниелче,не се ядосвай със свекито.Така или иначе постъпи както ти смяташ за правилно  Peace Hug

# 642
Аз лично никога не съм била против яслата заради боледуването. Като не ходи на ясла, после ще боледува в градината, като не ходи на градина, ще боледува в училище..... Tired Е, поне повечето,де.
против яслата съм основно заради възпитанието и вниманието, което се обръща на децата. В повечето ясли "са на оцеляване", свидетел съм била. Бият се, бутат се, хапят се, бъркат си в очите, а лелките седят безучастно....За тях е важно да няма кръв....
Разбира се не слагам всички под един знаменател.

# 643
Да и аз съм против яслите, защото наистина няма как две лелки да обърнат внимание на 60 деца ooooh!Незнам по другите градове как е, но поне тук(и в тези ясли за които знам е така) То и затова съм се ориентирала към частна, където  двама педагози и една сестра гледат около 6,7 до десетина деца.Естественно по-хубаво е да си е детето вкъщи поне до три години, но като няма друг начин Thinking А на свекърва ми не го давам, защото иска той да живее в тях, а събота и неделя да си го вземем. А аз искам да си е при мен Laughing Та така..надух ви главата.  Laughing

# 644
Na Хриси в групата са 15 деца,все едно-2 отцъстват,по 2 лелки са на смяна,на обед стават 4.Аз я водя,свеки или мъжо я взимат.Няма как.Иначе съм доволна като цяло,имам забележки,но са дребни.Детето като се събуди и ми мвика "Бъзо,мамо,Сиси гай пи ея Деси"-бързо мамо,Хриси да си ирае при леля Деси.
Ще ви пусна и едно клипче,качено във ФБ да видите какъв е кеф Peace
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1480306248061
Дано всички го видитеи да се успокоите,че не толкова "страшна" яслата...
П.П. Ако не излиза линк-копирайте и го метнете в адреса!

Общи условия

Активация на акаунт