Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 654
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Горна Оряховица
Здравейте  Hug
Днес разбрах,че господина е получил призовката си на 11.05,но не благоволи да се обади.Ясно е колко му пука.Делото ще е със сигурност след 11.06,надявам се да мине бързо и да е юни или максимум юли.Колкото по-бързо приключи,толкова по-добре ще е.За последно се беше обадил на 9.04 ,когато ни върза тенекия,след това ни вест ни кост.Значи затова баща му се направи,че не ме вижда на 15,когато се засякохме.Много им здраве и прав им път пък,ако щат  Crossing Arms

# 646
Ох, Гале... Tired Hug
Аз тъкмо си мислех за пеещата лелка на Муза в яслите. Жив късмет си е вашето Laughing Hug

# 647
  • Горна Оряховица
Аз тук чувам добър отзвук за яслите.Бих го дала,ако нямахме друга опция.

# 648
Гале  Hugтъжно е че има такива хора които не обръщат внимание на собствените си деца ,а хубавото е че има такива които правят всичко възможно децата им да са щастливи,и това са хора които знаят че живеят и защо го правят а другите ще бъдат вечно лутащи се в живота.
За яслите и аз съм за ,ако не друго то поне децата се учат да общуват с др.деца,но няма как ще се глецкаме като нямаме ясла.

# 649
  bouquet
Гале, Hug Не си хаби нервите да се ядосваш за човек, който не заслужава това хубаво детенце. Йори много хубаво го е казала Peace В един момент със сигурност ще се осъзнае, но вече ще е късно. Да те успокоя(защото съм сигурна че се притесняваш за това, че Ивчо ще расте без баща си) и мъжа ми е дете на разведени родители(развели са се, когато е бил на годинка) и когато съм го питала ми е казвал, че никога не му е липсвал баща му.Даже ми е казвал, че през пубертета това го е устройвало повече Laughing Когато има майка, баба и дядо, а защо не и втори баща Laughing които дават цялата си любов, липсата на един незаинетересован егоист не се усеща. Желая ти делото да мине бързо и безпроблемно! Hug
Музе, мерси за успокоението HugХрисито  е голяма кукла Heart Eyes
Забравила съм да ви кажа, че от два дни Стефано си казва името Sunglasses Като ги питаш и казва Ефи или Тефи Laughing Стефи му е трудно да каже Laughing
Целувки и  Hug

# 650
Хаха, Ниелче, вие поне го докарвате името. Моята Мели се е кръстила Нееена и ...толкова hahaha

# 651
  Много сладка малката в яслата Heart Eyes  Музе, чаровница е като теб.

За имената , ми де мислехте като кръщавахте децата бре  Mr. Green Моето си го казва от 10 месечен.Бобииииии, набляга на и-то.А, ако го е срам много казва Боби тихичко.Рядко го е срам, но се случва Joy

# 652
МоЙто не си го казва пък.  Crossing Arms Обаче големия до 2г,. и половина се казваше Тъкати - в превод Виктор. Rolling Eyes

# 653
 Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Голямата Александра беше много смешна едно време . От Али първо беше Аииииии, после Аяяяяяяя. Иначе сега малката много хубаво вика Али. Даже с л-то. Тя е Нееееена, мама е Нена, тати е или тати, или Сеси (Цеци)

Еееее, Лаленцееее, уби рибата с това. Ааааааааааааааааааааааааа, сълзи ми излязоха, честнооооо hahaha Joy

# 654
МоЙто не си го казва пък.  Crossing Arms Обаче големия до 2г,. и половина се казваше Тъкати - в превод Виктор. Rolling Eyes

Joy Joy Joy Ох, и на мен сълзи ми излязоха.Много се смях.

Айде сега да споделя че Боби моето име и на дядо си не ги казва хубаво. Аз съм Киси, деди е Лятко/Златко/.Най-смешен е като му кажа да вика Ррррррррр, вика Ллллллллл и се зъби Laughing На приятеля си Алекс казва Акиииии Laughing

# 655
Вкъщи Хриси в "Сиси"-таа се е кръстила,мъжо Исо/Ицо/едната баба е Нане-Наде,единия дядо е Мичо/Милчо/.На моите родители им казва имената Mr. Green Blush.Леля й Йони е Они,вуйчо й Янко пък е Ханко,а брат'четката е Деда/Теда/...
Гале,я горе главата и само оптимистични мисли,като се разбведеж,ще си свободна да направи по-добър избор Peace
Айде,мека и лек,утре сабахлян пак Heart Eyes Peace

# 656
Гале, пожелавам ти да бъдеш много силна Hug Сигурна съм, че Ивко ще бъде щастливо дете, и ти и родителите ти ще дадете всичко от себе си за това.
Музе, голяма сладурана Хрисито Heart Eyes Явно е, че детенцето се забавлява в яслата. Аз обаче предпочитам до 3 год. Алекс да си остане вкъщи. Засега уж мама ще я гледа /живеем заедно/. Мисля да пробвам с програмата " Отново на работа", но не знам дали ще ни огрее /майка ми е с ТЕЛК/.
Александра е голямо чудо- това дете не стои на едно място, постоянно се движи, на улицата маха на всички хора Embarassed.  Любимото и място е гарата-да маха на влаковете и да гони гълъби. Като я питат за името най-често отговаря АЗ, а понякога и АААииии Grinning

# 657
Вили, ще стане, и майка ми е с ТЕЛК заради очите. Инвалид уж с право на придружител. Питахме, няма проблем. Пенсионер е по болест.

# 658
  • Горна Оряховица
Мерси,момичета  Hug Mr. Green
Моят Иво пък е Ии.Изтърва в-то.Казва си името някъде от половин година вече Simple Smile Много е сладък като го питаш как се казва как тихичко си казва името.Вече знае да показва колко ще стане силен и висок и показва на колко е години.

Пропуснах да кажа,излязоха резултатите от цитонамазката-всичко е ок за сега.Другата седмица се надявам и при мамолога всичко да е наред.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 23:09 от galq_j82

# 659
Здравейте мили майчета, аз не съм се включвала скоро, но знаете причината .... сама с два броя палавници - нямах
време, а и сили. Трябваше ми и малко време да позабравя някой неприятни случки, за да събера сили да ви разкажа.
Та както ви бях писала, моето голямо момче беше в командировка и ние тримцата сами Аз все ви пиша, че Митето е
палав, ама може и някой да не ми вярва, та - за дребни неща няма да пиша. Голям ужас преживях и искам да ви
разкажа, за да сте нащрек с тези малки палавници. Аз по принцип върша нещо домакинско само когато малкия спи.
Изпусна ли го от поглед и белята е готова. В случая бях до него и го държах за едната ръчичка. Бяхме се приготвил
за разходка и аз се уговарях с майка ми да дойде с нас по тел. Митето, за  да ми привлече вниманието може би се протегна и
достигна едно от магнитчетата на хладилника, то е мече, но самото магнитче, което е кръгло се отрони в ръчичката му
и той за части от секундата го лапна, както прави и друг път с различни неща, защото вижда , че се плаша и бързам
да ги извадя от устата му. Да обаче като повдигна главичка да ми покаже , че го е лапнал и аз видях как магнитчето се
хлъзна към гърлото му. Не знам с какви думи да ви опиша колко безсилна се почувствах.... Cry дори сега изпитвам ужас.
И ....той го глътна, моя близка приятелка, която е и негов лекар педиатър ме посъветва да го накарам да повърне, но
не успяхме, всъщност повърна си следобедния крем, но магнита не ...
Последва рентгенова снимка и магнита заседнал в хранопровода, по спешност пътуване с линейка до Пловдив , ужаса от
предстоящото заради моето невнимание дори и моментно...Благодаря на Бога, че все още  има истински професионалисти
в медицината! Лекарят успя да го извади само с инхалаторна упойка за 3 мин, които на мен ми се сториха цяла вечност, докато
чакахме с баща му пред операционната. А баща му как е шофирал от София до Пловдив и до днес не съм посмяла да попитам.
Изпитвам огромна вина и дано Бог го пази, този мой палавник  Praynig
За капак след няколко дни и двамата с кака си се разболяха от някакъв вирус и започнаха да повръщат и двамата по едно и
също време през една нощ....ужас  и двамата като проснати, но бързо се възстановиха.
Извинявам се за неприятния пост, но от няколко дни събирам смелост да разкажа, преживяното, за да внимавате, аз можеше и да
не го видя.
Прочела съм всичко, което сте писали и искренно искам да честитя християнчето на Галя и да и кажа , че според мен е на прав
път, прогони всички съмнения и само напред.
Случиха се и много хубави неща в тези дни, имаме си племенница та пак посетихме болницата в Пловдив, но да си вземем бебето.
Не сме сложили последния Пентаксим, прочетох тревожни неща тук, Лаленце  Hug.
И последно, че прекалих моя хубавец, не е от много приказливите, казва няколко думички като - ей там , тези ,ало бабо или тате,
како Кали и другите дежурни думички като мама и подобни, но името си Мити казва  от доста време.
Спирам и ако искате прескочете писанията ми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт