Предстои ми замразен трансфер, да поговорим

• 136 775
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Ваня1975 в Зачатие има една мацка с голямо момче и момиче от ЗЕТ. Аз пишех и в едина мерикански форум, там е пълно с такива случаи. Няма страшно, ако ембриончетата са поддържани както трябва.

# 121
  • вече Пловдив
Ники, благодаря ти за информацията!  Hug Аз имах впредвид точно това - дали в България има случаи на успешно родени здрави дечица от дълго предстояли във фризера ембриончета. Моите са в клиника Щерев.

# 122
Ваня 1975,аз в момента съм бременна след ЗЕТ.Ембриончетата престояха близо година и половина във фризера.Надявам се всичко да е наред докрая и след 6 месеца да прегърна най-чаканата рожба на света!От все сърце желая на всички успешни процедури и много здрави бебчета!

# 123
  • вече Пловдив
Ейприл, чудесна новина!  Hug Благодаря ти за куража! Лека и безпроблемна бременност със здраво бебе на термин!  Praynig

# 124
Ваня,благодаря!Желая ти късмет и успех!Моля се Господ да е с нас и да ни пази!

# 125
  • София
Здраейте момичета  Party
Да побутна темичката че много е изпаднала  Rolling Eyes
На мен евентуално ми престои замразен трансфер този или другия месец  Rolling Eyes
Като чета при всеки е различно и лекарствата са ралични  Rolling Eyes
И аз много се чудя, като няма ову как определят точно момента  Rolling Eyes

# 126
Lailah,здравей!Аз имах няколко прегледа през ден преди трансфера,слядяхме доминантния фоликул да се спука.Като настъпи овулацията ,в зависимост от това на кой ден са замразени,се трансферират ембриончетата,тоест ако са замразени на втори ден -два дни след овулацията ще ти ги върнат.Относно лекарствата:започнах утрогестан в деня,в който установихме овулация.След трансфера приемах фолиева киселина,естрофем,утрогестан,но-шпа ибиех фраксипарин.Желая ти успешна имплантация!

# 127
  • София
Ами то проблема при мен е че няма как да се получи овулация та за това се чудя   Thinking Аз съм с ЛУФ  Rolling Eyes
Само да нямам и блокаж .. че много ще се доближим до стимулирания цикъл  Rolling Eyes

# 128
  • София
Няма да има блокаж, споко. Остави се в ръцете на док, тя си знае работата. Имаш от мен едни стиснати палци, късмет!  Praynig

# 129
  • София
На мен ми се прокрадват едни мисли да направим и една пункция и да стане ЕЦ + замразените ама не знам дали въобще така може да се прави  Rolling Eyes

# 130
Lailah, имаш и нашите стиснати палци, два чифта  Wink, всичко ще е наред. Само позитино мислене и вяра в доктора. Той си знае работата.  Hug ще чакаме да се похвалиш с полоителен резултат.  Peace

# 131
На мен ми се прокрадват едни мисли да направим и една пункция и да стане ЕЦ + замразените ама не знам дали въобще така може да се прави  Rolling Eyes
прави се, защото на ЕЦ обикновенно се разчита на едно ембрионче и ако има и едно сладоледче става приказка. еле за теб близнаци - със сигурност  Praynig Hug

# 132
  • София
Уффф дано  Praynig от твойта уста в моя корем  Joy само да ми дойде ще ходя да си говоря с док аз  Mr. Green

# 133
Lailah, ще ми е интересно после да споделиш за цената. Аз си мисля, че ще е 950 + размразямането  Thinking Желая ти много късмет!

# 134
  • София
Еко в сайта на Щерев пишеше че е 1500 ин витро на ЕЦ + 400 ЕТ +100 размразяване  Rolling Eyes не е малако  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт