Предстои ми замразен трансфер, да поговорим

• 136 769
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви момичета за отговорите.Така поне ще ми е по лесно да си направя сметка с какво да разполагам.Успех и на всички вас newsm10

# 151
Джиджи, Лайла, радвам се ,че ви намирам тук- аз също се присъединявам, този месец се готвя за замразен трансфер, на ЕЦ...сега борим лигавицата с глобули виагра... четвъртък съм на преглед да видим ефекта...
Джиджи, стискам палци, за твоите бебоци!!!! Praynig

# 152
  • София
Етигра, много силно ти стискам палци, мила! Вярвам в твоя успех! Hug Praynig

# 153
мерси, зази, много се радвам на подкрепата! вече нямам търпение за следващия етап....

# 154
И на мен ми предстои замразен трансфер този месец.
Утре отивам при доктора, за да видим кога и как ще запачваме.
Имам обаче питане около процедурата.
Имам замразени бластоцисти на 5 ден и се притеснявам дали с тях ще стане, защото четох, че при повечето от вас успешните ЗЕТ са със замразени ембриони на 3-ти ден.
А и сега се сещам, че ембриоложката ми беше казала, че бластоцистите трудно преживяват размразяването, но може и аз нещо да не съм разбрала.
 newsm78

# 155
  • София
Момичета днес мина трансфера на замразените ембриончета - върнаха ми и двете ембриончета които бяхме замразили. Най голямото ми притеснение идваше от това че няма да стават за трансфер, а те си се размразиха перфектно  Simple Smile
Картиче спокойно всичко ще бъде наред   bouquet, при мен имаше 4 ембриончета на 5 ден, 2 много хубави (които върнахме на свежия трансфер) и други 2 които не бяха толкова хубави и даже не искаха да ги замразим, но аз настоях (днес размразихме двете - тези по-лошите).

# 156
Djiji дано да имаш късмет със сладоледчетата! Praynig
Ще ти стискам палци. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Пиши после какво става.

Момичета ако някои от вас са забременели от замразени ембриони на 5-ти ден (бластоцисти) нека да споделят!

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 21:16 от kartiche

# 157
Стискам палци на всички ви момичета.Този месец и аз ще си прибирам сладоледчетата. направо нямам търпение вече Hug

# 158
Здравейте!
Имам лоши новини. Поради това, че никъде няма Естрофем, този месец не мога да започна подготовката за стимулация. Close
Знаете ли всъщност какво става с този Естрофем, ще го има ли или не? newsm78

# 159
Здравейте!
Имам лоши новини. Поради това, че никъде няма Естрофем, този месец не мога да започна подготовката за стимулация. Close
Още април месец, когато аз го пиех имаше проблем с намирането му, защото нещо не го даставяли. Мога да проверя в една аптека тук при нас, в която постоянно зареждаха дали не е останала нкоя опаковка ако искаш.

# 160
  • София
Здравейте!

Аз имам една опаковка, бях я предложила и на друга дама, но мисля, че тя няма да се разсърди, ако ти помогнем за един успешен трансфер! Пиши, ако те интересува - аз съм от София, ще измислим как да ти го дам.

# 161
Аз до колкото разбрах, сменяли му търговския вид, ако мога така да се изкажа и за това временно го няма по аптеките. Само на някои места се намира.

# 162
  • София
Излиза, че няма еквивалент на този продукт от друга фирма, така ли? Представям си да ми отложат трансфера заради това - ще си умра от яд Twisted Evil
Аз заради такива "рокади" във фармацевтичния бизнес не можах едни противозачатъчни да си изпия три мисеце след миседа... - предписаните ми спрели да ги внасят - налагали български с почти същото съдържание (взех от тях) - на следващия месец в нито една аптека (5-6) не ги намерих и тях се, ядосах и просто ги спрях. Извинявам се за спама!

# 163
Момичета ако някои от вас са забременели от замразени ембриони на 5-ти ден (бластоцисти) нека да споделят!

Moeto bebe e ot blastocist  bowuu, uspeh  Peace

# 164
Момичета, говорих лично с д-р Стаменов за някаква алтернатива на "изчезналия" Естрофем и той ми предписа Фемостон /Femoston/.
Има обаче съществена подробност:
- един блистер съдържа 14 таблетки естрадиол от 2 mg /червени на цвят/ и още толкова таблетки естрадиол+дидрогестерон /жълти/, т.е. ползва се само половината от блистера. И като се прибави факта, че цената е около 17 лв. излиза доста скъпичко.
Но и това е някакъв спасителен вариант докато се оправят нещата в нашата мила държава. Praynig
Успех на всички в темичката и дано препятствията по пътя ни само увеличат радостта от сбъднатата ни мечта!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт