Предстои ми замразен трансфер, да поговорим

• 136 755
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, има заместител на Естрофема и се казва Естримакс. Ето ви малко повече информациа за него - http://www.medicine.bg/lekarstva/estrimax. Другият вариант са лепенките с естрадиол от типа на Климара.

# 166
Здравейте пак!
Днес си намерих Естрофем, но вече е късно и опита така или  иначе ще си остане за другия месец живот и здраве.

Speed76 благодаря ти за предложението, но по-добре дай Естрофема на момичето, на което си го обещала.  bouquet

Plams благодаря и на теб, че изрази готовност да ми помогнеш. Ако нямаш нищо против едно момиче от форума също търси Естрофем и ще я питам дали е успяла да си намери, ако не е тогава ще ти пиша ако може да провериш при вас. Между другото Plams твоето бебе от замразени бластоцисти ли и е ? Извини ме, че така те питам, но имам 6 замразени бластоцисти на 5-ти ден, но сърцето ми се е свило и незнам дали ще стане.  Sick

Грация  така ми вдъхна малко надежда дано и аз да успея, но пък годините са ми много и не ми е много розово положението. Thinking

# 167
Моето бебе от замрзени на 3-ти ден ембриони.
Ако на другото момиче му трябва Естрофем ще проверя, пиши на лична ако има нужда.
Пожелавам ти успех и имаш нашите стиснати палци.  Hug

# 168
Здравейте момичета и от мен Simple Smile Имам 4 замрамени на 5-ти ден и мисля декември или януари да ги пробвам Praynig Стискам палци на всички да си гушнем снежковците Hug

# 169
  • София
Някой да е замразявал ембриони на по-късен ден от 5?

# 170
Някой да е замразявал ембриони на по-късен ден от 5?

Мен докторите ми казаха, че не може след 5-ти, защото аз исках да бъде на 7-ми. Имах обръщане на яйчника след хиперстимулация и исках да се възтановя поне още 2-3 дена

# 171
  • София
Здравейте  Hug
Спийд мен ли имаш предвид за естрофема  Embarassed преостъпвам го аз сега се презапасих май   Rolling Eyes ако ми остане нещо ще пиша  Rolling Eyes Иначе и моята докторка ми каза за алтернатива фемостон само естрогенните таблетки, но аз така се замотах с този фемостон че ми се видя по-лесно да търся естрофем. В БГ внасят 3 вида комбиниран фемостон съответно с различно количество естрадиол, като солвей произвеждат и четвърти вид - моно, който тука го нема и е само естроген, не е комбиниран  Twisted Evil а най-веселото е че поръчах на една приятелка да ми купи от франция естрофем, там са й продали аналог за 2 евро направо.... Twisted Evil И сега само някой да ми каже как кат съм спокойна и ще стане, то лесно да си спокоен ама като търчиш из цяла София да търсиш хапчета и като звъниш на 100 места да ги намериш не си спокоен  #Cussing out (съжалявам за оф-а ама нещо това с липсващите лекарства ми идва в повече  Confused )
И аз ги мисля мойте ембрита  Rolling Eyes дано всичко е както трябва да успеем с тях  Praynig

# 172
Извинявайте момичета, че се намесвам в темата , но след като почетох малко реших, че е най-подходящо вас да попитам дали естрофема в крайна сметка влияе зле на овулацията.  Аз го пия всеки ден - не го започвам от 5,6 или 7-ми ден, пия го нон стоп вече втори месец по лекарско предписание. Лекарят твърди, че няма да ми потисне овулацията, но аз чета много по-различни неща и не знам какво да правя, защото пък и същевременно правим стимулация - с клостилбегит. Та, потиска ли или не овулацията естрофема?

# 173
  • София
Канина пиша ти на лични че не е по темата  Rolling Eyes

# 174
Здравейте, пиша и тук, освен в темата за ин витрото, защото не знам къде ще мога да получа отговор. с една дума- имма сериозне проблем с шефката, която днес ми отказа да ми даде един ден отпуск, за да ида на преглед - чакам да ми разрешат ЗЕТ...
знам, че по КТ чл. 157 имам право на отпуск между пункция и трансфер, но как го доказвам това...от клиниката не дават удостоверения, че си на преглед...нито че ще правя трансфер...
в работата ми тормозът е голям и като направя трансфер не ми се иска да идвам, защото съм под огромен стрес и постоянно ни плашат с уволнения...имам ли право на отпуск/болничен СЛЕД трансфера?
Благодаря ви предварително за отговорите- защото днес съм на преглед в 16 ч. и ако трябва нещо да искам от клиниката...

# 175
Здравейте, пиша и тук, освен в темата за ин витрото, защото не знам къде ще мога да получа отговор. с една дума- имма сериозне проблем с шефката, която днес ми отказа да ми даде един ден отпуск, за да ида на преглед - чакам да ми разрешат ЗЕТ...
знам, че по КТ чл. 157 имам право на отпуск между пункция и трансфер, но как го доказвам това...от клиниката не дават удостоверения, че си на преглед...нито че ще правя трансфер...
в работата ми тормозът е голям и като направя трансфер не ми се иска да идвам, защото съм под огромен стрес и постоянно ни плашат с уволнения...имам ли право на отпуск/болничен СЛЕД трансфера?
Благодаря ви предварително за отговорите- защото днес съм на преглед в 16 ч. и ако трябва нещо да искам от клиниката...

За съжаление не мога да ти помогна с конкретно инфо, но си мисля, че от клиниката ти биха направили всичко по силите си, за да ти помогнат с болнични. Поне в клиника ЩЕрев е така. Вчера бях там и питаха едно момиче дали ще му е нужен болнични,а тя беше там за вливания заради това, че много повръща от бремеността.
Та според мен питай най-добре, ако трябва и по телефона.
Успех ! Hug Praynig

# 176

Непременно попитай в клиниката, където ще извършваш ЗЕТ! Там, следва да ти издадат болничен лист, който да представиш пред работодателя си в 3-дневен срок, като след набавянето ти с болничен лист не пропускай да го уведомиш за наличието на такъв по телефона!Успех!

# 177
Момичета, говорих лично с д-р Стаменов за някаква алтернатива на "изчезналия" Естрофем и той ми предписа Фемостон /Femoston/.
Има обаче съществена подробност:
- един блистер съдържа 14 таблетки естрадиол от 2 mg /червени на цвят/ и още толкова таблетки естрадиол+дидрогестерон /жълти/, т.е. ползва се само половината от блистера. И като се прибави факта, че цената е около 17 лв. излиза доста скъпичко.
Но и това е някакъв спасителен вариант докато се оправят нещата в нашата мила държава. Praynig
Успех на всички в темичката и дано препятствията по пътя ни само увеличат радостта от сбъднатата ни мечта!  Hug

Малко късно се включвам, но днес в аптеки Марешки във Варна видях, че имат наличен Естрофем! Но незнам, от колко мг е бил  newsm78

# 178
За естрофема - аз си купих вчера от аптека Ремедиум В София ( на пазара Иван Вазов). Миналата седмица нямаше.

# 179
Ей, много съм заспала! И аз щях да пиша за естрофема ...
Има вече по 2мг. , има внос, а вчера имаше и в аптеката на Щерев  Peace

Общи условия

Активация на акаунт