Предстои ми замразен трансфер, да поговорим

• 136 745
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Имаш право на болничен 2 седмици след трансфера. В Щерев само ме питаха колко искам. 2 Седмици е максимум, повече дават по една. Много е неприятно това с работата

# 181
От Клиниката в Плевен дават 20дни болничен след трансфера.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 20:30 от kartiche

# 182
Извинявайте че се намесвам така но имам един въпрос предстой ми ЗТ по колко хапчета вземахте естрофем  2 мг на ден. На мен ми е казано за 10 дни 3 по 1. Това са 3 на ден за 10 дни струва ми се малко много.

# 183
  • София
От 2-ри ден на МЦ за 3 дни по 1, после за 3 дни по 2, после по 3 на ден  Rolling Eyes

# 184
neli1614 аз вземам 4по 1 на ден ,не са много не се тревожи

# 185
И аз взимам 3 пъти по 1 от 2 мг.  Peace

# 186
  • София
Аз завирших на 1о ден от ЗЕТ с ЧХГ 2  Rolling Eyes

# 187
Аз завирших на 1о ден от ЗЕТ с ЧХГ 2  Rolling Eyes
Hug направи тест и след 48 часа. дано е различен резултата. Praynig

# 188
  • София
това си е отрицателен резултат  Rolling Eyes колко по-различен да стане  Rolling Eyes

# 189
Аз завирших на 1о ден от ЗЕТ с ЧХГ 2  Rolling Eyes
Аз това не го разбрах много какво значи  newsm78
десети ден ли имаш предвид?

Аз на твое място бих изчакала и пикливия тест  Peace Praynig

# 190
  • София
Здравейте и от мен, и аз се записвам при вас, в петък ще бъде и моя трансфер на снежковцви. Аз имам 5 ембриона от юли месец замразени в клиника Малинов. Днес като ми се обадиха да ми кажат ме питаха дали искам акупунктура и аз се съгласих. Само дето забравих да попитам, в колко по-рано да отида. Ако някои е правил акупунктура моля да ми каже колко по-рано отиде и боли ли, че мен и малко ме е страх  Embarassed ,иначе трансфера ми е в 14.00.

# 191
  • София
koffe01, спокойно, миличка, изобщо не боли акупунктурата. То дори не се усеща, пък камо ли да боли. А и доктор Лисков (който я прави) само изглежда сериозен, ако го заговориш обяснява много подробно, че и майтапи пуска  Grinning Самата акупунктура се прави непосредствено след трансфера, още докато си легнала, тъй че не е необходимо да ходиш по-рано. При мен направихме и още 2, в следващите 2 дни. Стискам ти палци, успех!  Praynig

# 192
koffe01, успех с трансфера и акупунктурата  гледай да си спокойна и предразположена позитивно за събитието...
Кате-пате, привет, миличка! има нова срещичка утре, ще дойдеш ли? виж в календара "мацки с мисия" Heart Eyes

В Малинов имат Естрофем и ми казаха, че липсата от преди 10-тина дни била преодоляна.
а за болничен след трансфера- пак в Малинов ми казаха 30 дни...
аз спрях Естрофема и Дуфастона и сега чакам да ми дойда и на 10-ти ден преглед и после трансфер...но днес ми е 3-ти ден закъснение и още нищо няма...момичета от форума ми казаха, че можело да се забави до 10 дни след прием на Дуфастон....

# 193
  • София
Етигра, а дано не чакаш 10 дни....  Hug И после ще стискаме яко палци  Praynig

# 194
  • София
Благодаря момичета, много ми помогнах те. Hug

Общи условия

Активация на акаунт