Предстои ми замразен трансфер, да поговорим

• 136 743
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Кофи, какво стана с твоя трансфер?
аз да се запиша- моят ЗЕТ ще е тази неделя в 14 ч. няма да вземам акупунктура...
засега пия естрофем по схема, от сряда почвам да слагам вагинално утрогестан, ще ми бият и еднократно Прегнил, пия и аспирин протект,  и фолиева..ами това е май....

# 196
  • София
О моя трансфер мина, аз съм 11 ден от ЕТ. размразиха 3 и оставих ме 2 за следващия път(дано да ги ползваме за братче или сестриче Grinning). На всички, които им предстой  желая успех.  Hug

# 197
О моя трансфер мина, аз съм 11 ден от ЕТ. размразиха 3 и оставих ме 2 за следващия път(дано да ги ползваме за братче или сестриче Grinning). На всички, които им предстой  желая успех.  Hug
Стискам палци за хубав положителен резултат  Praynig Praynig Praynig

# 198
Здравейте! Предстои ми ЗЕТ надявам се до 3-4 дни. Днес получих микробиологията и резултата и е - Изолира се Citrobacter diversus. Докторът ми щя я види, след ден когато имам час за преглед. Но в момента много ме притеснява този резултат дали ще провали трансфера. ooooh! Някой имал ли е такъв резултат.
Успех на всички  Peace

# 199
  • София
Ами те за трансфера болничен не дават, ползваш болничен за пункцията. А дали може да ти напишат друго за диагноза, не знам.

# 200
Как така не издават болничен след трансфер?  newsm78 Мен ми изписаха 14 дена болничен, до деня на теста, но аз не съм в Малинов. Мисля че навсякъде дават болничен след трансфер.

# 201
В клиниката в Плевен дават 20дни болничен след трансфер и 20дни болничен след положителен тест.
  bouquet

# 202
в малинов дават до 30 дни след трансфера.
мен не ми пуснаха микробиология преди трансфера, а той е утре.... Embarassed не знам дали да се притеснявам сега...
koffe01, а като си оставяте две за следващия път, това означава, че са ти поставили обратно едно ембрионче ли? стискам ти палци! Peace

# 203
  • вече Пловдив
newsm78Аз го разбирам, че са били общо 5 - 3 сега размразени и 2 за резерва.

# 204
  • София
 Аз малко объркано го обясних, резулатата от пункцията беше 11 яйцеклетки,7 се оплодиха. На първият трансфер ми върнаха 2 ембриончета и замразих ме останалите 5. Резулата беше отрицателен. На ЗЕТ ми върнаха три и останаха замразени две, днес си взех резултата и пак нищо, така че ще размарзяваме и другите две следващия път. Малко ми е тежко днеска и затова пиша малко объркано.

А за болничния след трансфер, аз лично питах сега Шефкетова, имам ли право, тя ми каза, че не могат дами дадът и да говора с личната, ако може да ми даде. Това ми отговори, това ви казвам , освен да ме излъгала. Иначе след пункцията си ползвах 30 дни и така си почиваш и след трансфера.

# 205
Стискам палци на всички чякащи. Моят трансфер беше вчера и сега чакам.Пак със замразени яйцеклетки.Първият ми опит беше неуспешен, дано този път имам късмет.На мен ми правиха микробиология преди 3 месеца,но сега не.Дано не се окаже проблем

# 206
СЛАВИ, давността на микробиологията е 3 месеца. Желая ти късмет  Hug

# 207
  • София
Стискам палци на всички, вярвайте и чудото ще стане! Аз съм сега в четвърти месец със сладоледче:) Относно болничните след трансфер, знам че в клиника Щерев дават 14 дена ако не се лъжа.

# 208
sianna на кой ден ти бяха замразени ембрионите?

# 209
  • София
На 5-ти ден бяха замразени. Мисля, че бяха във фаза бластоцист. Първоначално искаха трансфера ми е да на 3-ти ден, но в резултат на свръхстимулацията го отложиха за 5-ти и така замразяването стана тогава.

Общи условия

Активация на акаунт