Предстои ми замразен трансфер, да поговорим

• 136 759
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Колко време след замразяването  са Ви връщали ембриони. Аз имам замразени от 4г. дали би се получило?

# 211
  • София
На мен ми ги върнаха 6 месеца след замразяването. Доколкото съм чела могат да стоят замразени и 10 години, така че това не трябва да те притеснява Simple Smile Успех!

# 212
При мен ембриончетата стояха замразени година и половина.От две седмици съм щастлива мама на едно прекрасно сладоледче.Така че,мила,получава се,просто не бива да спираме да опитваме-това е формулата на успеха.Успех! Hug

# 213
На мен ми ги върнаха на почти 6 месеца. Мисля, че няма значение колко време са замразени  Peace

# 214
  • вече Пловдив
Ейприл, честито бебе! Да е много здравичко, послушно, папкащо и спинкащо! На теб - бързо и леко възстановяване! Разкажи, моля те, повече за бременността ти, дай кураж на момичетата тук!
Тина, аз имам замразени 5 ембриончета от август 2008 г. Преди време питах тук дали има успешни бременности от толкова дълго стояли във фризера ембриончета. Отговори ми само Николина-Пиколина по същество - че в САЩ имало много случаи на родени здрави дечица от дълго престояли замразени ембриони.

# 215
Ванче,благодаря ти много за хубавите пожелания! Hug
Моите ембриончета бяха трички,замразени февруари 2009г.Трансферът ми беше на 01.05.2010г.
За първи път видях положителен тест/преди това имам 4 опита,от който единият пак замразен трансфер/.Чувствата и емоциите бяха смесени-ту не стъпвах  от щастие по земята,ту умирах от страх дали всичко ще е наред.В началото/около 8-9г.с/имах частично отлепване на плодното сакче,увеличихме временно дозата на утрогестана и на следващия преглед всичко беше наред.Към 4 месец започнаха придърпващете болки в матката,които при мен се оказаха от сраствания,тъй като имам 3 гинекологични операции.Тогава включихме магнезия,който си пиех до последно.През цялата бременност бях на фраксипарин поради хомозиготно носителство.Първия ден на 7 месец лежах в болница със съмнение за изтичане на околоплодни води,но за радост се оказа фалшива тревога.Това е като цяло за бременността ми.Сега,когато правя ретроспекция си давам сметка ,че бременността ми е била сравнително лека,но докато бях бременна не го осъзнавах  и през цялото време се притеснявах дали всичко е наред
На 06.01.се роди нашето слънчице Божидара.Такава чудесница е!Не мога да и се нагледам...
Ванче,на теб и на всички момичета,на които им предстои замразен трансфер,пожелавам от цялото си сърце много късмет и успех!Вярвам,че ще успеете!Прегръщам ви силно!
Ако имате въпроси,питайте!

# 216
  • вече Пловдив
Ейприл, благодаря ти много за разказа и куража! Бъдете живи и здрави с Божидара!  newsm51

# 217
  • София
Ейприл, честита радост, мила!   bouquet Жива и здрава да е малката Божидара, да расте обградена с много обич и да е късметлийка! Мерси, че сподели всичко това с нас  Hug

На всички пожелавам успех!  Heart Eyes

# 218
Зази,огромно благодаря за прекрасните пожелания! Hug
Сила,кураж,спокойствие ,вяра,късмет и успех за всички!

# 219
Eйприл, честита дъщеричка   bouquet. Да расте здраво, умно и усмихнато дете. Аз също си имам една снежинка вкъщи  Grinning.

Все повече се убеждавам, че успешните замразени трансфери в 80-90 % от случаите се превръщат в ледени принцеси, явно жените сме по-издържливи на студ  Wink.. Ето и Пламс и Йоли също имат момиченца като мен, Денди, Чоузи, Натали, Мона, КрюмелхенДесивалко и други, то май станахме доста  Grinning.

Ваня1975 и аз имам още две замразенички от Август, 2008 г., дано излязат борбени човечета  Praynig.

Тина, нищо не пречи да опиташ, все пак имаш шанс  Peace. Стискам палци за успех  Peace. Моите бяха 2 бластоциста, които ми върнаха 2 месеца след замразяване  Party.

# 220
Честито Ейприл! Да е жива и здрава малката Божидара!
Ваня, Грация от все сърце ви пожелавам сладоледчетата да се превърнат в хубави пухкави бебчета, Братчета или сестричета на вашите хубавици.  Hug
Ние нямаме замразени, ако решим да работим за второ детенце ще трябва да започнем от началото. Но до тогава има време, нека Малена поотрасне и тогава ще му мислим  Mr. Green
Тина, стискам палци за успешен резултат  Praynig Praynig Praynig

# 221
Ейприл честито сладоледче!  bouquet

# 222
Благодарности на всички за пожеланията!

# 223
  • София
Здравейте, аз пак съм на линия Laughing  днес доки ме гледа каза ми да пия естрофем.В сряда пак ще ме прегледа да види лигавицата, че днес беше много тънка 4 мм. , дано всичко е наред и да се почва. 
За мен това ще е втория ЗЕТ, дано е успешен. Късмет на всички. Praynig

# 224
Здравейте.  Предстои ми замразен трансфер за втори път, първия опит(по фонда, малко преди нова година) беше неуспешен. Бях хиперстимулирана и лекарят ме посъветва да замразим всички ембриони, докато организмът ми си почине, но въпреки това не се получи. Естествено знам, че най-важното е да забременея Simple Smile, но все малко ме безпокои факта, че само за трансфер на вече замразени ембриони ми искат 1 500 лв. и ми се струва малко множко, макар и извън фонда. Умишлено не споменавам името на клиниката..., но гледах в някои публикувани ценоразписи в други клиники и стигнах до извода, че нормално би трябвало да е около 500-600 лв. Може би защото е за втори път?newsm78 Въпреки това съм готова и ще ги дам, разбира се. 

Общи условия

Активация на акаунт