Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Чстити ви годишнини   bouquet Аз не знам кога беше нашата,щото то си беше всяка вечер тогава  luvbed

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 22:17 от nedalinchi

# 121
Чстити ви годишнини   bouquet Аз не знам кога беше нашата,щото то си беше всяка вечер тогава  luvbed
newsm10 newsm53 smile3521 smile3501

# 122
  • Бургас
Ехааааа, честито:-)
Нашата беше на 3-ти февруари....аааах спомени  Whistling
И аз така Хъгси - сега ще смятам бебе номер 2 да е пролетно-лятно Peace
.....тто се  евидяло, че скорпионче нема да се получи Tired

# 123
Добро утро Simple Smile
Честит Празник на всички българи!

# 124
  • Пловдив
Добрютро и от мен:)
Честит най-български празник на всички  Hug
Бобчо вчера така си хареса картофа с моркова, че имаше бурен скандал , когато го изяде и нямаше повече  hahaha да му се ненадяваш!

# 125
  • Бургас
Честит празник! и от мен

Караджова ни каза да се захранваме от последната седмица на месеца,ама и аз така си мислех,та ще папкаме пюренца понататъка.
Каза,че фонтанелата е затворена,понеже малките бебета били с малки фонтанели и се затваряли по-бързо , обаче трябва ли да се притеснявам Shocked  #Crazy ина4е сме 6600 и 63,5 см
Честити ви годишнини,нашата беше на 13 февруари,но определено искам лятно бебе,че тая зима.....аман вече от седене в къщи

# 126
Еййй Горги,браво на Бобката!Харесаха му на детето манджите Simple Smile Само да те питам,слагаш ли му от сухото мляко в пюрето?
Краси и фонтанелата на Симона е почти затворена,не напълно,все още напипвам дупчица,но е съвсем малка.И аз се бях изпопритеснила за тая фонтанела,че що нещо прочетох из нета.....В неделя ходихме на консултация при д-р Хрусанова,каза че няма за какво да се притеснявам,само ми каза да продължаваме да НЕ и даваме Вигантол.  Peace В крайна сметка,вярвам на лекарите,особенно на тези във Ветрен,така че се успокоих Simple Smile

# 127
  • Пловдив
Еййй Горги,браво на Бобката!Харесаха му на детето манджите Simple Smile Само да те питам,слагаш ли му от сухото мляко в пюрето?
Краси и фонтанелата на Симона е почти затворена,не напълно,все още напипвам дупчица,но е съвсем малка.И аз се бях изпопритеснила за тая фонтанела,че що нещо прочетох из нета.....В неделя ходихме на консултация при д-р Хрусанова,каза че няма за какво да се притеснявам,само ми каза да продължаваме да НЕ и даваме Вигантол.  Peace В крайна сметка,вярвам на лекарите,особенно на тези във Ветрен,така че се успокоих Simple Smile

Няколко пъти му слагам от готовото мляко, нали дохранвам после с него, около 10 мл.Не му слагам сухо, защото зеленчуковите пюрета и без това са достатъчно гъсти, а така хем му се услажда- хем консистенцията му е по-удобна за приемане.Като заместя цяло хранене вече ще намалям и постепенно ще му спра млякото.Така или иначе до годинката трябва да си има 2 млечни хранения дневно, няма да му се размине.

# 128
Ами аз питам,защото сега като ходихме до Ветрен,Хрусанова ни каза,че на тази възраст не било добре бебетата да се лишават от млечно хранене.Айде тя кашата е ясна или е млечна или се приготвя с мляко,обаче за пюретата не знаех.Каза да добавяме в пюрето толкова лъжици мляко,колкото слагаме за едно нейно ядене,тоест 6....Аз до сега си давах пюретата чисти,както са си така.

# 129
  • Пловдив
Ами аз питам,защото сега като ходихме до Ветрен,Хрусанова ни каза,че на тази възраст не било добре бебетата да се лишават от млечно хранене.Айде тя кашата е ясна или е млечна или се приготвя с мляко,обаче за пюретата не знаех.Каза да добавяме в пюрето толкова лъжици мляко,колкото слагаме за едно нейно ядене,тоест 6....Аз до сега си давах пюретата чисти,както са си така.

По тази логика, ако сложа 6 лъжици сухо мляко- ще стане като пастет пюрето, че и по-зле.Пък и какво го лишавам, той като разреди храненията- ще си вдигне дозата, сефте чувам за такова правило  Thinking

# 130
Добро утро Heart Eyes Страхотно временце  grinning039

Борисовата групичка - разходка newsm78 , а и другите мами

# 131
Добро утро! GrinningДнес се очертава слъчев ден newsm44Честит празник на всички българи!!!
Ей, за тази годишнина не бях се сетила luvbed.И нашата е този месец,на 15.Ама следващото ще да е в по късен месец ,че да излезе напролет. smile3534

# 132
Ами аз от 2 дена и давам така пюрето ( с 6 лъжици ) и очаквах да стане гъсто,но уви не стана Simple Smile Може би стои малко "гладко",като кремообразно . Очаквах и да се запече,ама не се и запече Simple SmileАз за това питах дали му слагаш мляко,понеже Згурова не ми каза такова нещо (незнам дали е забравила)  Peace

Боби,аз ще ходя към Борисовата и после към центъра  Peace Мели и Дани незнам дали ще идват,не са писали...Аз ще им се обадя след малко да ги проверя Simple Smile

# 133
абе момичета кога си изкарахте бебоците за първи път навън на "разходка" ние днес правим 9 дена и се чудя като го гледам това готино временце навън  newsm78

# 134
  • Бургас
Добютро:-)

Вили, мъжо ми почива днес и сме семейно на разходка Peace

Общи условия

Активация на акаунт