Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 274
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

цветиту а сега на какво сте?
на нан сензитив, това и даваха в болницата и ми казаха поне 1-ви месец да не и го сменям

# 91
  • Бургас

цветиту а сега на какво сте?
на нан сензитив, това и даваха в болницата и ми казаха поне 1-ви месец да не и го сменям
аз помислих, че дохранваш  Laughing

# 92
направо си я храня  Grinning много изках да кърмя , но уви  Wink нищо, да са живи и здрави другото са бели кахъри  Grinning

# 93
  • Бургас
Леле, като гледам, как всеки замразява кърмел за 8-и  hahaha hahaha hahaha

Голям запой се очертава  Heart Eyes

И аз пълня контейнерчета, де  Blush Laughing

За помпата-Моята е на Медела-ръчна -и аз си мисля, че има още какво да се изпомпи, защото като сложа Зарка на гърда след това, ей така пробно, и пак тръгва млякото  Naughty А на мен ми е по-лесно с твърдия накрайник - като че ли по-голям вакуум ми прави  newsm78

# 94
  • Бургас
Мацки, ръчната на Авент таи ISIS ли е? За Медела също съм чувала добри отзиви., но май ще с еспра на АВент.

# 95
Мацки, ръчната на Авент таи ISIS ли е? За Медела също съм чувала добри отзиви., но май ще с еспра на АВент.
Аха.Има и някаква електрическа на Медела-Проста Мария е много доволна от нея.

# 96
Здравейте, мами. Кажете ми как да се сдобия с персонален код да си следя кога ми превеждат паричките за болничния,че преди ми ги превеждаха на 3 и на 20,но от два месеца насам не мога да им хвана цаката (двата превода през два дни). newsm78. Май трябва да ходя до НОИ за кода.

# 97
  • Бургас
Здравейте, мами. Кажете ми как да се сдобия с персонален код да си следя кога ми превеждат паричките за болничния,че преди ми ги превеждаха на 3 и на 20,но от два месеца насам не мога да им хвана цаката (двата превода през два дни). newsm78. Май трябва да ходя до НОИ за кода.

Да, и аз миналата седмица си взех моя. Отиваш до НОИ, попълваш една молба и в срок до 3 работни дни ти е готов  Peace Трябва да се вземе лично.

# 98
  • Бургас
Таничка81 , отиваш в Нои и попълваш една молба-декларация и на другия ден отиваш да си вземеш ПИК-кода.
Поне при мен беше така.  Peace
За електрическата помпа на Медела имаше цяла тема , страхотни отзиви за нея. Ама май е към 200 лв.  newsm78

# 99
  • Бургас
на 15 то гише. Мен ми го издадоха за 3 дни. Отне ми повече време да намеря къде да паркирам отколкото самата процедура.

# 100
# 101
И аз имам превод за февруари newsm44.Хайдеее,отдавам се пак на онлайн-пазаруване.

# 102
Здравейте и от мен  Hug

"Мартеница пращам надалече
нишка от живота във дома,
бяла като вишната на двора
и червена – сила на кръвта."

"Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!"

# 103
мама 89 къде ще водиш малкото на ортопед и при кой?

# 104
  • у дома
Леле колко сте изписали  Crossing Arms
Мели, ако ти се дават 150 лв. купи си електрическа помпа - не се мъчиш да помпаш, изцежда възможно най-много за кратко време и е супер удобна  Peace Иначе и аз имам ръчната на Авент - за мен по-голям боклук, няма... Да ме прощават всички  Naughty /Пак ми протекоха шишетата на авент, много им насъбрах  Close/
Хъгси - каката от кога така ти се напишква? Наталия започна да ми се напишква точно пред гърнето 20 дена след като се роди Гоги. Отива пред гърнето, изпишква се в гащите и ми вика - не се сдържах. Първоначално се карах много, после се усетих, че детето търси внимание  ooooh! И спряхме с напишването, след съответното глезене, де...

Общи условия

Активация на акаунт