True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 718
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София-Красна поляна
marrrinka85 би,не на линка ти и на
 6 тема от наще дет сме писали би.

# 151
  • Велико Търново
ууууууууу така ли извинявай тогас Embarassed

# 152
Мара Подробната отива в 6-та да види що умиргала Зисито...

Аааа, кой бил първи на черешата в 6-та, а  Mr. Green
Бреййй, Трайки, къв тоз подпис, мър?! Блесна ми погледа  Heart Eyes

# 153
  • гр.София-Красна поляна
Командирша: ПП, Танчик, снощи ми се мярна Алекс насън, нещо зачервен беше, май температура имаше...
 hahaha hahaha

# 154
 rotfImbo Наистина е много смешна 6-тата. За сега е №1  Mr. GreenОсобено с колажа на Съни. Татянка откачи милата  Joy

# 155
Някой спомена Стефчо Whistling Whistling

Поръсвам се с пепел,но колкото ид а искам не мога да вземам дейно участие в "дискусиите",че не ми достига изобщо времето.

# 156
  • София
Ками   аз го споменах, че си падам по ангели освен по вампири и съм гледала falen angel с Стефчо...ти май си пропуснала. Да се поправиш

# 157
Цитат
zisska, два дена на народна муза те изпълва    
Много добре се справяш. Чакай да взема акордеона на малкия - ще ти акомпанирам  

Мале, мър, Зис, ко сме се излагали таквиз, бре  Embarassed

Хахахаха-
КАТЕ,как си го описала ако Бил метне така СукитУ на стената ще здаде багажа бре.
Не на стената, Zisska, на СТЕНДА, което явно е евфемизъм, или аз съм голяма мръсница  Laughing

# 158
Бреййй, Трайки, къв тоз подпис, мър?! Блесна ми погледа  Heart Eyes

Е как какъв?Готин........ Whistling Heart Eyes

rotfImbo Наистина е много смешна 6-тата. За сега е №1  Mr. GreenОсобено с колажа на Съни. Татянка откачи милата  Joy

Хич не ми напомняй..... Twisted Evil

# 159
  • гр.София-Красна поляна
Цитат
zisska, два дена на народна муза те изпълва   
Много добре се справяш. Чакай да взема акордеона на малкия - ще ти акомпанирам 

Мале, мър, Зис, ко сме се излагали таквиз, бре  Embarassed

Хахахаха-
КАТЕ,как си го описала ако Бил метне така СукитУ на стената ще здаде багажа бре.
Не на стената, Zisska, на СТЕНДА, което явно е евфемизъм, или аз съм голяма мръсница  Laughing
hahaha hahaha Мани Като,мани. hahaha hahaha

# 160

rotfImbo Наистина е много смешна 6-тата. За сега е №1  Mr. GreenОсобено с колажа на Съни. Татянка откачи милата  Joy

В моя защита ще кажа, че много си отиваме Mr. Green

# 161
Аааах, да не посмее човек да погледа Новолуние, бе, и да вкара една бира, три страници ми изписали!  hahaha hahaha hahaha

Май наистина от 6-та тема вече яко се започна цирка.  Joy Хаха, това със стенда го бях забравила, пак велик лаф се е получил!

# 162

В моя защита ще кажа, че много си отиваме Mr. Green

Не е вярно Naughty Не подновявай пак войната,че ще те отнеса при Парцалчица да се утешавате взаимно Twisted Evil

# 163
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha
Ката:Аз останах много очарована от рекламата на наградите Писък.
В първия момент бях със задница към тв-то и като чух тия звуци, буквално надникнах между междукрачието си, а след това така рязко се изправих, че кръвчицата ми се изстреля към предната част на лявото полъкълбо мозъчна маса - с две думи щях да получа мозъчен аневризъм направо  Mr. Green
 hahaha

# 164
 hahaha Joy Ааа, помня тоя момент. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт