True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 717
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
Бебок, и аз не вярвам, мър, душа. то иначе да съм изперкала. Но както като дете знаех всичко за Питъп Пан, така и по-късно се запалих по тия работи. Библията съм чела само детското издание  Wink В много от източниците се описват от къде е черпено сведение - Разни Евангиелета и други подобни. Самия древен дървен философ Тома Аквински, известен с познанията си в областта на теологията описва появяването на демона - вампир. Не случайно Римската църква е забранила разпространението на този вид тълкуване на Библията и аз няма да се впускам в подробности да не ме анатемосат  Laughing Но като част от християнството се приема, че вампиризма е произлязъл дори от Каин...както и да е...
Но интересен факт е, че Лилит /имаше такава личност в Свръхестествено/, която е първата съпруга на Адам е майка на всички демони /вампири/. То не е едно дет` се вика, но аз лично /като примерна християнка/ отказвам да приема тия възгледи и поради това се осланям на версията за египетските крал и кралица  Whistling Това е любимата ми история.

# 136
На Кораба-майка съм...пращам закодирани съобщения да не ме уловят затуй тъй не ме скиф...

# 137
  • Велико Търново
Бебок, и аз не вярвам, мър, душа. то иначе да съм изперкала. Но както като дете знаех всичко за Питъп Пан, така и по-късно се запалих по тия работи. Библията съм чела само детското издание  Wink В много от източниците се описват от къде е черпено сведение - Разни Евангиелета и други подобни. Самия древен дървен философ Тома Аквински, известен с познанията си в областта на теологията описва появяването на демона - вампир. Не случайно Римската църква е забранила разпространението на този вид тълкуване на Библията и аз няма да се впускам в подробности да не ме анатемосат  Laughing Но като част от християнството се приема, че вампиризма е произлязъл дори от Каин...както и да е...
Но интересен факт е, че Лилит /имаше такава личност в Свръхестествено/, която е първата съпруга на Адам е майка на всички демони /вампири/. То не е едно дет` се вика, но аз лично /като примерна християнка/ отказвам да приема тия възгледи и поради това се осланям на версията за египетските крал и кралица  Whistling Това е любимата ми история.

Някай източници твърдят, че въпросната Лилит и първият вампир - Кралицата на прокълнатите!

# 138
  • гр.София-Красна поляна
Охооо,marrrinka85 ,ко праим а.
Я кажи как ни намираш културата днес? Mr. Green Wink

# 139
Скрила се е я, Като, Като да не те е срам от нас, а?
Маринка, за първи път чувам че Лилит е първия вамп, инетересно. Абе, защо има толкова легенди да вампове, а?Ааа, много ми е съмнително на мен тази работа Rolling Eyes

# 140
  • Велико Търново
Охооо,marrrinka85 ,ко праим а.
Я кажи как ни намираш културата днес? Mr. Green Wink
Много добре! Харесвами, че се интересувате от научнопопулярната част на ваприясването  Wink

# 141
  • Велико Търново
http://www.facebook.com/note.php?note_id=189917438564
Ето малко инфо за как ви Лилит.

# 142
  • гр.София-Красна поляна
На Кораба-майка съм...пращам закодирани съобщения да не ме уловят затуй тъй не ме скиф...
Като мори Като,ихуууу биии. Mr. Green
Ила да тропними да друсними едно Граовско би.

# 143
Бебс,по-точно легендите са за демони, като в частност и вампирите са такива. В славянската митология вампира всъщност е плътеник - демон с плът. А и нали трябва да има някаква история за тях. И падналите ангали са хора, аджаба  Wink

# 144
  • Велико Търново
http://blackarts.inchaos.org/magic.php?about=vavedenievamp
Много интересен сайт за  черни магии, демонология и вампирство. четете и треперете!

# 145
  • гр.София-Красна поляна
Аз чета и треперя ма от смях. hahaha hahaha
В 6 тема се е отпушило све би,загинах и ченето ме боли. hahaha hahaha

# 146
  • София
Бебс,по-точно легендите са за демони, като в частност и вампирите са такива. В славянската митология вампира всъщност е плътеник - демон с плът. А и нали трябва да има някаква история за тях. И падналите ангали са хора, аджаба  Wink

Каткеее, не трябваше да споменаваш ангели, че страшно си падам и по тях. Ето един дето го обичам http://i267.photobucket.com/albums/ii286/Wynonna86/misha-collins-interview-04.jpg жалко, че полето за подписи не ми стига да изброя всички мой мъже. Просто не ми стига, пробвах. Даже по едно време исках да си татуирам ангелски крила, но се оказа, че заради рожденото ми петно няма да стане и се простих с крилата ми. Пък и наскоро гледах Паднал ангел/Falen angel  с участието на Пол Уесли ( вамп.дневници) и направо умрях от кеф.

# 147
  • Срещу планината:)
Джес ако ги посгъцкаш може и да се хванат,а това с татуто няма ли да боли много Confused

# 148
  • Велико Търново
Аз чета и треперя ма от смях. hahaha hahaha
В 6 тема се е отпушило све би,загинах и ченето ме боли. hahaha hahaha

И на кое по-конкретно се смееш, шото аз не виждам нищо смешно  там?

# 149
  • София
Джес ако ги посгъцкаш може и да се хванат,а това с татуто няма ли да боли много Confused

Не ме плаши тва, ама няма как да стане пък и едва ли ще е готино да се разхождам с някви крилца на гърба. Кой ша ме земе тогава такваз татуирана....и хептен ще остана стара мома

Общи условия

Активация на акаунт