True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 699
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Лелее Дю, много готино това, като сиропиран сладкиш с малко хубав алкохол Heart Eyes
Кате якажи, кажи, много интересни неща говориш бряя, азз лично не вярвам в съществуването на вампита, ама всичките тези легенди.... Thinking
Къде в Библията пише за вампири бре, я кажи да прочета Crazy

# 121
  • Срещу планината:)
Охооо,лелееее smile3544край срутих се от либоФ.
Стефчо,Билчо дайте си адресите шъ праим тройка.

Мале Зис ей така да ти звъннат на вратата как са се барнали  Whistling И ти кажат "Чакаме те" изключвай зелето и тръгвай

# 122
Бебок, и аз не вярвам, мър, душа. то иначе да съм изперкала. Но както като дете знаех всичко за Питъп Пан, така и по-късно се запалих по тия работи. Библията съм чела само детското издание  Wink В много от източниците се описват от къде е черпено сведение - Разни Евангиелета и други подобни. Самия древен дървен философ Тома Аквински, известен с познанията си в областта на теологията описва появяването на демона - вампир. Не случайно Римската църква е забранила разпространението на този вид тълкуване на Библията и аз няма да се впускам в подробности да не ме анатемосат  Laughing Но като част от християнството се приема, че вампиризма е произлязъл дори от Каин...както и да е...
Но интересен факт е, че Лилит /имаше такава личност в Свръхестествено/, която е първата съпруга на Адам е майка на всички демони /вампири/. То не е едно дет` се вика, но аз лично /като примерна християнка/ отказвам да приема тия възгледи и поради това се осланям на версията за египетските крал и кралица  Whistling Това е любимата ми история.

# 123
  • Срещу планината:)
 Thinking Много интересно, Дори не съм и чувала,че Адам е имал жена преди Ева

# 124

PP Ех ако Вместо Стефчо беше Дамян, а вместо Келън Роб,пък и ако Ерик беше,майкоооооо отекохме

Шшшт, недей, недей, че нещата и без туй са зле  hahaha

Зисо! Кви тройки, бе, жена! Вярна била до гроб!

Това за Лилит и аз съм го чела, мда.

# 125
Ами аз зная,че християнстовто се гради на египетската религия...Оттам е взаимствано.

# 126
Ами аз зная,че християнстовто се гради на египетската религия...Оттам е взаимствано.

Peace Абсолютно! Zeitgeist не сте ли гледали?

ПП Аз не съм примерна християнка, та шма прощава КатаBlush

# 127
И аз не го знаех, но нали знаеш всяка религия си има свои тълкувания  Wink Пак казвам, това въобще не го приемам като чиста монета - един вид приказка е за мен.
Не съм силно набожна, но си имам едното уважение  Wink  и не мога да сравня мит с религия  Sunglasses

PP Ех ако Вместо Стефчо беше Дамян, а вместо Келън Роб,пък и ако Ерик беше,майкоооооо отекохме

Съгласна съм с теб, но ако вместо Дамян беше Джо, а вместо Роб Дийн уинчестър, пък и Самито ако беше.... smile3544

Бебс, така си е. За това е загатната тая демонизация на египетски крале и в много версии е разпространено, че Демонът-вампир е стар почти колкото Бог.

# 128
Dю разтрепериха ми се краката.Добре,че наготвих.И аз можеше да направя'' мамината манджа'' WinkАз гледах по Дискавъри-  клуб за вампиропоклонници  .И в днешни времена пият кръв .Обясняваха,че няма истински вампири.Беше ужасно,показваха и вещери брбрбр

# 129
Аз бях засякла веднъж по време на нощно кърмене един филм на History за вампири, в различни краища на света как се приемали, как се пазили от тях и как ги убивали. Как погребвали покойници, за да не вампирясат и др. такива. Интересното е, че чумната епидемия през 14в. се е смятала от мнозина за нашествие на вампири.  Laughing То не е смешно, на като знам в какво са вярвали хората навремето...
Днес медицината има логично обяснение на "заболелите" от вампиризъм - силни слънчеви алергии /т.нар. Синдром на Сезари/, нарушена обмяна на веществата, генетични болести предизвикват конусовидна форма на кучешките зъби и тяхното удължаване,  болните от морфея получават виолетови екземи по долната устна
Цитат
Освен това при болестта порфирия организмът не произвежда хемоглобин- „Болните от порфирия и хепатит в древността са набавяли нужните си вещества чрез консумиране на прясна човешка кръв.“

# 130
  • гр.София-Красна поляна
Охооо,лелееее smile3544край срутих се от либоФ.
Стефчо,Билчо дайте си адресите шъ праим тройка.

Мале Зис ей така да ти звъннат на вратата как са се барнали  Whistling И ти кажат "Чакаме те" изключвай зелето и тръгвай
Малеее Дю,това ше е ебаси късмета би.
Ше фърчът и тенджери,чарпогашници,вратовръзки....майкоу. smile3544
Каптейшън,вярна съм би,вярна.
Ний само ше намерим обиколката на триъгълника. Mr. Green

# 131

Съгласна съм с теб, но ако вместо Дамян беше Джо, а вместо Роб Дийн уинчестър, пък и Самито ако беше.... smile3544

hahaha hahaha hahaha Ей, с братята би било много весело, да. Сами, а? Почвам да ти пускам енергия да го сънуваш, че аз вече не искам  Mr. Green

Малеее Дю,това ше е ебаси късмета би.
Ше фърчът и тенджери,чарпогашници,вратовръзки....майкоу. smile3544
Каптейшън,вярна съм би,вярна.
Ний само ше намерим обиколката на триъгълника. Mr. Green

Как пък ти повярвах, ако знаешшш  Whistling

# 132
  • гр.София-Красна поляна
На шеста тема съм и попадам на стегнаций на Ката
по повод,че не снимат 3 сезон:
ако аз бях режисьор щях да ги изумя да ги фиркам. Щях по цял ден да крещя "Снимайте, бе, снимайте, че на момичетата от Бг-мама им изтекаха очите по вас, бре, вампирясали смугльовци! По награди и приеми ще ми ходят, амаха. Няма таквиз неща. Слагате си зъбите и захапвате сценария, че....." hahaha hahaha hahaha

# 133
Що бре, Ириш? Пак ли си го сънувала  Crossing Arms Ей, няма справедливост на тоя свят.
Как пък ти повярвах, ако знаешшш  Whistling

Чи как - лицето на триъгълника е много важно! За да се реши задачата трябва да се измери. За туй Бил и Стефито ще пуснат пИргелите и айдееее.....ако намерят бедрата за равни задачата решена  Wink

# 134
  • гр.София-Красна поляна
Що бре, Ириш? Пак ли си го сънувала  Crossing Arms Ей, няма справедливост на тоя свят.
Как пък ти повярвах, ако знаешшш  Whistling

Чи как - лицето на триъгълника е много важно! За да се реши задачата трябва да се измери. За туй Бил и Стефито ще пуснат пИргелите и айдееее.....ако намерят бедрата за равни задачата решена  Wink
hahaha hahaha
Като,мър,ти да не се криеш мър?
Се си офлайн па пишеш. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт