True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 720
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Пуци где са тези редакторски забележки бре, не можах да разбера, защото аз продължавама да пиша, голямо вдъхновение ме е цапардосало Crazy
Ето част от новото, толкова ми е смешно, в настроене за простоии съм  Mr. Green

Бабооо, не ме бий ма, моля ти се, аз съм голям - ревеше Пешо. Истината беше,че умираше от срам пред новите си приятели, а и това бледичкото момче, така се беше ококорило срещу него.
- Къде ходиш бе хаймана таква, цяла нощ те няма - нареждаше баба Цеца, докато го влачеше из стаята за ухото - И нали ти казах тоз парцал, дето сексове пише по него, да не го обличаш да ме срамиш.
Блажо Перничагата седеше на стола и едва се сдържаше да не се разпищи от смях. Беше почервенял, вече започваше да се поти от усилието да седи сериозен. След това видя едно дребно момиче да се вмъква през вратата. Тя го погледна объркано.
- Извинете госпожо Цеца, Пешо не е виновен за нищо - каза момичето, пристъпвайки нервно от крак на крак. Едва сега баба Цеца видя, че той не е сам. Тя погледна недоумяващо към Марияна, която бързо започна да обяснява.

# 541
Ууу, верно би Бебс. И Анка и Патрик /менталистчето/ ще се надпреварват да четат мисли  Mr. Green

Алоууу, металистчето Пуци, кат казах менталист се сетих за теб. Пазиш ли билета, пазиш ли  Wink Сканирай го и го постни тук да го скиф и ний би, Ир  Praynig

hahaha Жив менталист съм аз, мда, имам открита линия с джентълмена. Пазя, пазяяяяя, в нощното шкафче, да не го затрия инак. Даже обмислях да го сложа в пликче  Mr. Green Хм, за сканация ше трее да го давам на мосю С, че нашия скенер изключен, ама мога да го снимам, което ще направя веднага, спициалну за вас!  Hug

Пуци где са тези редакторски забележки бре, не можах да разбера, защото аз продължавама да пиша, голямо вдъхновение ме е цапардосало Crazy

У фейса, бря, у фейса, изпратих ти съобщение, щото фейса го отварям по-често от Хрониките напоследък  Mr. Green

# 542
  • гр.София-Красна поляна
Юхуууу,ей ме и мен би. Mr. Green
Що стаа тук докат аз се борих със снега и силния вятър навън,м? Wink

# 543
Оууу, Зисче! Де ходиш бре, моме? Да навестяваш оранжерийката, хм?!
Аз днес търчах с мама ми по болници и лекари и се правих на компетентна, та й издействах едно направление да я пращам в София да се лекува. Тук голям мор и не я давам на нашите спецове  Crossing Arms
И хич не ми е осмимартенско  Tired Много грозно времето наистина.

# 544
Кате, еспешъли фор ю  Hug

# 545
  • гр.София-Красна поляна
Въй,мани бре Като.
От толкоз студ ше ми замръзне реколтата би. Mr. Green

# 546
Здравейте и от мен !
Честит празник

# 547
  • Срещу планината:)
 newsm78 Аз защо разбрах,че зарад Металика и Рамщайн се вълнувате пък на този билет никъде не видях техните имена

BlushОпс извинявам се това със странният шрифт всъщност било Рамщайн

# 548
newsm78 Аз защо разбрах,че зарад Металика и Рамщайн се вълнувате пък на този билет никъде не видях техните имена

BlushОпс извинявам се това със странният шрифт всъщност било Рамщайн
smile3521 Аз за Металица не се вълнувам, само за странния шрифт  Mr. Green

# 549
 newsm12 Пуснах си по ред на номерата в билета клипчета на въпросните групи да чуя таз музика.много е ............ъ силна Rolling Eyes

# 550
newsm12 Пуснах си по ред на номерата в билета клипчета на въпросните групи да чуя таз музика.много е ............ъ силна Rolling Eyes

hahaha Силна е, да. Аза за другите не отговарям, само за Рамщайн. Пробвай да им чуеш Seeman, не е толкова 'силна', или Stirb nicht vor mir, втората ми беше в подписа едно време...

# 551
Stirb nicht vor mir да става  Thinking
Обаче тези дето не са толкова лирични,леле все едно ми се карат и то на немски  Shocked Вероятно ще е супер изживяване за всички които харесват тази музика.А ние ще чакаме да ни разкажеш  Simple Smile

# 552
Ир, малиииии, мали. Застраховай го, в сейфа го прибирай да не дода да ти го зъмна  Mr. Green
Дю, намали волумито би  Mr. Green Я прослушай туй песнопение, ква музика за ушите е  Laughing http://www.youtube.com/watch?v=iIN2jUL0eS8
Светле, мноо хубав поздрав. Почуствах се кат` китка, па и кат цъфна тез дни  Laughing

# 553
Stirb nicht vor mir да става  Thinking
Обаче тези дето не са толкова лирични,леле все едно ми се карат и то на немски  Shocked Вероятно ще е супер изживяване за всички които харесват тази музика.А ние ще чакаме да ни разкажеш  Simple Smile

Оух, и то какво! Да, ако не харесваш подобен стил, ще звучи като караница, то немския така си звучи, обаче мен мнооого ме кефи. Ще разказвам, естествено, и после активно започвам да чакам Muse да дойдат  Mr. Green С това концертните ми мечти се изчерпват, колко съм скромна!

Ир, малиииии, мали. Застраховай го, в сейфа го прибирай да не дода да ти го зъмна  Mr. Green
Дю, намали волумито би  Mr. Green Я прослушай туй песнопение, ква музика за ушите е  Laughing http://www.youtube.com/watch?v=iIN2jUL0eS8
Светле, мноо хубав поздрав. Почуствах се кат` китка, па и кат цъфна тез дни  Laughing

Пак заедно ше цъфтим, струва ми се  hahaha

# 554
  • гр.София-Красна поляна
Ир, малиииии, мали. Застраховай го, в сейфа го прибирай да не дода да ти го зъмна  Mr. Green
Дю, намали волумито би  Mr. Green Я прослушай туй песнопение, ква музика за ушите е  Laughing http://www.youtube.com/watch?v=iIN2jUL0eS8
Светле, мноо хубав поздрав. Почуствах се кат` китка, па и кат цъфна тез дни  Laughing
hahaha hahaha Цъфтете,цъфтете.

Общи условия

Активация на акаунт