True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 697
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • гр.София-Красна поляна
Гут морген майне,клайне гугуткен. Hug
Айде,ставайте да цмукнеме по едно кайве би. Wink

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 08:36 от zisska

# 571
Добро утро.
Зиска мерси
ГОЛЯМ СТУД.Не мога да отворя вратата.Мъжо сега рине двора

# 572
Добрююююююю утро момичета и при нас в Пловдив сме заринати от сняг. Аз естествено съм 1 смяна и трябваше да отъпквам пътеките пфууу Crossing Arms

# 573
Дубрютру  Cry Ужасно време, ужасно! Дано да ми се размине излизането, че иначе жива си замръзнах в преспите...

# 574
Добро утро!
Зер гутен кафен, Зискен, данкен!
Съни и аз го играх снегорин днес до детската градина. Бах и зора в тия преспи - вир вода станах  smile3516 Такъв фитнес си направих...
Зисчо, снощи сънувах Билиту, би  Mr. Green Тъкмо излизах от банята и той ме чакаше  Wink да ми каже, че милото ми тръгнало без мен. Ама де тръгнало  newsm78 Туй беше само. Трябва да е предзнаменование нещо. Да вляза да се скъпвам, че да видим кой ще ме чака  Laughing

# 575
Добрютруу,
Днес е снежна приказка, сетих се, че Катка мож' да изкопае едно иглу в партината и да се гушнат с Вълчо, има кой да те топли теб Катеее, уреди е, ами другите вампирофилки - невести?
Тях ко ша ги правим Mr. Green

# 576
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро!
Зер гутен кафен, Зискен, данкен!
Съни и аз го играх снегорин днес до детската градина. Бах и зора в тия преспи - вир вода станах  smile3516 Такъв фитнес си направих...
Зисчо, снощи сънувах Билиту, би Mr. Green Тъкмо излизах от банята и той ме чакаше  Wink да ми каже, че милото ми тръгнало без мен. Ама де тръгнало  newsm78 Туй беше само. Трябва да е предзнаменование нещо. Да вляза да се скъпвам, че да видим кой ще ме чака  Laughing

Shocked Ко каза?
Такива да ги нямаме ааа. Whistling

Беб,туй за иглуту ме уби. hahaha hahaha

# 577
  • Срещу планината:)
Варда,че не знам как се спира със ски,но по друг начин няма как да се придвижа  ooooh! То като декември бе,кво е това време.

Шведския роман не е ли филма-Let the right one in...Брррр много страшен.

Ками май това е филма

А аз сънувах,че Дамян не може да влезе вкъщи щото не съм го била поканила и си тръгнал ,егати и късмета  ooooh!

# 578
Добрютруу,
Днес е снежна приказка, сетих се, че Катка мож' да изкопае едно иглу в партината и да се гушнат с Вълчо, има кой да те топли теб Катеее, уреди е, ами другите вампирофилки - невести?
Тях ко ша ги правим Mr. Green

Другите ша смукнат малко кръвчица от съответния си муж и шса стоплят набързо.  Mr. Green

Аууу, какво забелязах! Името ми на първа страница е сбъркано! Липсва му първото 'н' Crossing Arms

А аз сънувах,че Дамян не може да влезе вкъщи щото не съм го била поканила и си тръгнал ,егати и късмета  ooooh!

Ми така е, като зяпаш чужди джентълмени и си пропуснала да го поканиш, горкия!  hahaha

# 579
Той само пощальон бил Зиска .Какаво толкова?Дю аз рядко сънувам,обаче качествено Peace

# 580
Зисче, мър, не се изнервяй би  smile3560 той Билиту ми се яви кат` ангел бловестоносец, би. Хич не сме си мислили да мерим краставици и тем подобни. Толкоз непорочен сън не съм имала никогъш
 Mr. Green
Бебс, те вампироневестите са свикнали на студено  Wink Нал` у ледена плът се гушкат.
Мойто милото ме зарадва, че уговорил някъв за малко кученце - хъски, ама трябва първо да намерят женска за мъжкаря му  Tired Бих се жертвала ама в някой друг живот  Wink Та сега ще почвам да си стягам багажа, че кат` дойде палето да се изнасям при него  Party

# 581
Аз отивам да гледам Микито от лунната светлина,че взеда става интересно Wink
Чао за сега и умната.Гледам взехте да  вадите заленчука ,а извадите ли няма начин да не обсъдите .Малко ми се вижда студенко за пазар . Wink

# 582
  • Срещу планината:)
Трайкич закъснява с пресата,дали не са я хванали да рине сняг  Thinking

Дю аз рядко сънувам,обаче качествено Peace

Танче и кого си сънувала качествено,а  smile3524

# 583
  • гр.София-Красна поляна
Тъй Като,добре е да са непорочни сънищата.
Инак изпадам в дива ярост и незнам какво правя.
Премрежва ми се погледа от гняв и късам дрехи.

# 584
Трайкич закъснява с пресата,дали не са я хванали да рине сняг  Thinking

Аха,изринах,пуууу егати снега ooooh! Ей сега ще ви пусна новините Wink

Общи условия

Активация на акаунт