True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 629
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Ама кво фото избарах на Джентълмена, а  newsm53

# 646
Ама кво фото избарах на Джентълмена, а  newsm53

Ама просто не ми говори...  smile3544 smile3544 smile3544 То кое да е фото да беше, все същата реакция щях да имам  Blush Ама това е наистина много мррррр...

# 647
  • Срещу планината:)
  bouquet Кате

Аз да ви кажа,съм все още на 5та тема и голяма забава пада Joy Кате и 2те ти кино истории са покъртителни.Аз мога да нерека себе си кино турист-ида ли до София обезателно минавам през киното  Simple Smile Най често сме в това на Мола на Стамболийски. Обаче най -тежко ми беше след един запой и лягане в ранни зори, а на следващият ден сме запазили билети за Аватар в 14ч.Бях се запасила с кола, хамбургери и картофки за да не ми стане зле -не знам как ни пуснаха да влезем с толкова храна  ooooh!

# 648
Ама и ти си герой, Дю, махмурлия на кино да ми ходи  hahaha

# 649
  • гр.София-Красна поляна
Като,КатооооУ мъри страшна си мъри,страшна.
 hahaha hahaha

# 650
Ох леле нямате спирка, сега попаднах на тази песен на Райна-1.90 дето олицетворява Алекс  Joy
Как пък не съм я чула  newsm78

Първо реших че Трайкич си прави съчинения
"Всеки сантиметър в теб е секси,
 1.90....жесток си......."  

После сложила тази песен Райна-1.90,а аз си помислих че Райна е висока толкова,щото чета само заглавието  hahaha

hahaha Райна -20 см

# 651
Ох леле нямате спирка, сега попаднах на тази песен на Райна-1.90 дето олицетворява Алекс  Joy
Как пък не съм я чула  newsm78

Първо реших че Трайкич си прави съчинения
"Всеки сантиметър в теб е секси,
 1.90....жесток си......."  

После сложила тази песен Райна-1.90,а аз си помислих че Райна е висока толкова,щото чета само заглавието  hahaha

hahaha Райна -20 см

hahaha hahaha

# 652
Влизам в замундата да търся "Let the right one in"дето Ками каза че го е гледала и о чудо "Войната е опиат" в топ 10 на най- активните торенти. Е кво всички ли чакаха да получи оскар за най  добър филм,че да решат да го гледат  Crossing Arms

Ех сега съм на Коледният ви период,и пак ми се прииска да е Коледа

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 15:58 от R_Dew

# 653
  • гр.София-Красна поляна
Ихуууууу,де сте биии.

# 654
Ихуууууу,де сте биии.

Тука сме,бе,тука Wink

П.С Като гледам утре ще имаме нова тема.Ако ви попадне някоя интересна снимка/постер за 1-ва страница,дайте го насам! Mr. Green

# 655
Тука сме биииииииииииии
Кате мър (иаз прихванах от дуетната ти половинка Комптънова да мър-кам), мерси мър, много хубаво си го направила, амам защо тъй с двамата браточки ме курдисахте. Мам не че съм против или се оплаквам, даже добре ще ми дойдат двамцата, та и какви са Убавци Mr. Green Въх, ако ма чуят в темата за браточките, ще ма убият с камъни, че прелюбодействам с тези хубави младоци

# 656
  • гр.София-Красна поляна
Кой бе Беб,кой ше те бие бе?
Ше те бият ма ше апнат дръвцето.
Нали като ги подхванем с Ката ше ги влачим кат
как бик матадор би.

# 657
Лелееее,виждали ли сте тази снимка на Алекс:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 658
  • гр.София-Красна поляна
Лелееее,виждали ли сте тази снимка на Алекс:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ъъъъ...коя бе ъъъ..нищо не виждам
ТРАЙКИ,ти май вече имаш миражи би.

# 659
Brehh, breh Зис, умилително ми стана, че така се застъпи за мен Blush Много та обичам да знайш Heart Eyes
Не Трайки, не сме я виждали, но на Алекс гащите му са убиец Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт