True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 603
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • Срещу планината:)
 hahaha A  Ирка ходила си при комшийте,а разбра ли че имам мартеница на която пише Eclipse и е с Едуард,Бела и Джейк  Blush
А снощи Юнайтед взеха пърта купа за този сезон

# 16
Ходих, ходих, да си разваля отново трудовата дисциплина (лафа за modesty patch от половин сутиен просто ме уби!!!)  hahaha

Браво за мартеничката и честита купа!

# 17
Кой раздава краставици,че да се наредя на опашката? Whistling Аз започнах да чета книгата и затова не се включвам активно Peace

# 18
И как е книгата? Да чуем още едно мнение  Simple Smile

# 19

Ами добре е,харесва ми Peace Прави ми впечатление,че Бил в книгите се държи доста по-твърдо,за разлика от филма,което ми направи много добро впечатление Mr. Green

# 20

Ами добре е,харесва ми Peace Прави ми впечатление,че Бил в книгите се държи доста по-твърдо,за разлика от филма,което ми направи много добро впечатление Mr. Green

Викаш, не е толкоз пухльо?  Mr. Green

# 21
О шефче сега загледах,че имаш промяна в подписа  Laughing Като майска пчеличка ли ще жижиш.О но то не е само в подписа

ПП Уууу Трайкич била си много скептично настроена,че няма да преведат книгите  Thinking а виж вече 2 са на пазара.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 13:38 от R_Dew

# 22
О шефче сега загледах,че имаш промяна в подписа  Laughing Като майска пчеличка ли ще жижиш.О но то не е само в подписа

ПП Уууу Трайкич била си много скептично настроена,че няма да преведат книгите  Thinking а виж вече 2 са на пазара.

Точно като майска, да. Тринайсетомайска  Mr. Green Mr. Green Направо кат майски бръмбар, кви пчелички...

# 23
Аз продължавам със старите теми и Зиска се появи с притеснения,че Бил ще умре и твърдата позиция,че е фен на Бил Wink
Хиххи и го определя като брутален ,филмът де,не Бил

# 24
Сега пак ме запали и мене да продължа с припомнянето. Че той си е брутален филма  Mr. Green

# 25
  • Велико Търново
Че Тара е една от причините , за които ме грабна сериала още от начало! С нейните изцепки за расизма, голям смях съм се смяла. Peace

# 26
  • гр.София-Красна поляна
Аз продължавам със старите теми и Зиска се появи с притеснения,че Бил ще умре и твърдата позиция,че е фен на Бил Wink
Хиххи и го определя като брутален ,филмът де,не Бил
Ми така де Дю.
Ако знаш как се стреснах на първите серий,свет ми се зави.
Викам си баси бе кво е тва чудо дет Трайкито ми го набута. Wink

# 27
Зисе hahaha "Обичам Бил" и "но,в Сърцето ми е Бил" това по повод това ,че си казала,че  Ерик е готин.Вие с Трайкова в коя тема сте се засичали,че тя ти е предложила ИК  Thinking

Шефче и ти се появи, с лек наклон към Бил или съм в грешка

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 14:24 от R_Dew

# 28
  • гр.София-Красна поляна
В Мелодията на Сърцето бяхме от един отбор с Трайкито.
Бяхме Кенанки върли. Mr. Green

# 29
Яяя, Таничка каква е била дашна в 3-та тема: През седмицата е мой,а през уикенда е ваш Да не повярва човек! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт