True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 591
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • Срещу планината:)
В Мелодията на Сърцето бяхме от един отбор с Трайкито.
Бяхме Кенанки върли. Mr. Green

Това този дето се гръмна ли накрая  Confused  Не съм съвсем невежа по турските сериали, знам отгоре отгоре,че понякога ме хващат за канарче да ми ги разказват

# 31
  • гр.София-Красна поляна
Яяя, Таничка каква е била дашна в 3-та тема: През седмицата е мой,а през уикенда е ваш Да не повярва човек! hahaha
Да беее,па сега вади разни пищаци. hahaha

Да Дю,същия.

# 32
Яяя, Таничка каква е била дашна в 3-та тема: През седмицата е мой,а през уикенда е ваш Да не повярва човек! hahaha
Да беее,па сега вади разни пищаци. hahaha

Да Дю,същия.

Прогресивно се е влошила, ама и не само тя. Току-що прочетох момента, в който ти сдадох Бил и ти даже си мрънкала, че те изоставям сама.  Mr. GreenЦял месец ми е трябвал да си призная за джентълмена  Joy

# 33
 rotfImbo Абе Шефче как така си се канила да сънуваш Бил(обаче Трайкич е много доволна от факта,че харесваш Бил),пък си се натъкнала на Бербатов,боже това да не е период преди Джентълмена  Thinking

# 34
В Мелодията на Сърцето бяхме от един отбор с Трайкито.
Бяхме Кенанки върли. Mr. Green

Аха и в темата за филми на ужасите Wink Там установихме,че и двете си падаме по филми за вампири Mr. Green

Леле,много са яки старите ни теми Joy

# 35
  • гр.София-Красна поляна
Аз па оня ден попаднах на момента с Бил и Ерик-Нешкините момичета. hahaha

# 36
rotfImbo Абе Шефче как така си се канила да сънуваш Бил(обаче Трайкич е много доволна от факта,че харесваш Бил),пък си се натъкнала на Бербатов,боже това да не е период преди Джентълмена  Thinking

О, да, да, доста преди. Но го приех като предупредителен знак свише, щото лееекинко си приличат.  Mr. GreenАйде кажи ми, де! Сънят с Бербатов направо постави началото на нова епоха в съновните ми изродщини  Mr. Green

Ей от този момент съвсем издивяхме, мисля аз  hahaha

ПП Къде се губи Катетоnewsm78

# 37
Тралала ей ме на. Имах гостенка от близкото минало. Разчекнах й ченето от смех, та не й се тръгваше на горката. Еййй, като терапевт съм. Ще трябва да вземам вече хонорар.
да взема и аз да почета старите теми, а? Като гледам се забавлявате  Laughing

# 38

Ей от този момент съвсем издивяхме, мисля аз  hahaha

Имаш право,от тогава съвсем скъсахме синджира Joy

# 39
Тралала ей ме на. Имах гостенка от близкото минало. Разчекнах й ченето от смех, та не й се тръгваше на горката. Еййй, като терапевт съм. Ще трябва да вземам вече хонорар.
да взема и аз да почета старите теми, а? Като гледам се забавлявате  Laughing

Абсолютно!  Hug

Страшна работа, Танчик, страшнааа! Но с изумление забелязвам, че по 3-4 страници не съм се мяркала, явно ноември ми е бил най-тежкия месец. Имам някакви спомени, де, ама ми е основно мътно през тоя период hahaha hahaha

# 40
Леле Шефче как те спипах по бели гащи  smile3508

Само чети какво си казала: Добавям, че току-що изгледах "конкуренцията" - Здрач. Хм, приятен филм, наистина, но му липсват две неща: Стивън Мойър и Александър Скарсгаард. 
Това от твоите уста звучи като богохулство  hahaha

Още нещо  "Едуард е красиво момче"  #Crazy

Тръпна в очакване кога ти е дошло прояснението свише.

# 41
 Joy hahahaМали, Командирш, изловиха те  hahaha

# 42
  • гр.София-Красна поляна
Леле Шефче как те спипах по бели гащи  smile3508

Само чети какво си казала: Добавям, че току-що изгледах "конкуренцията" - Здрач. Хм, приятен филм, наистина, но му липсват две неща: Стивън Мойър и Александър Скарсгаард.  
Това от твоите уста звучи като богохулство  hahaha

Още нещо  "Едуард е красиво момче"  #Crazy

Да беее,така замаза нещата,че изобщо не разбрах кога
се премести у джентълменския лагер. Laughing

# 43
Леле Шефче как те спипах по бели гащи  smile3508

Това от твоите уста звучи като богохулство  hahaha

Още нещо  "Едуард е красиво момче"  #Crazy

О, да! Сама не си вярвам, но това е истината! Аз неотдавна си припомнях тази тотално безумна фраза. Но, това съм го написала час след първото гледане на Здрач и съответно 5 минути преди второто. Помня,ч е след като го изгледах сефте си пуснах един ТБ епизод, но после като в транс отново пуснах Здрач...

Зис, бе срам ме беше, бе! И шубе, да не ме натирите в клуб Изаура  Blush  Hug

Кате, бе аз сама си признах в миналата или по-миналата тема, че не мога да повярвам колко зле съм била. Отровата беше бавна, не внезапна, но затова пък смъртоносна...  Heart Eyes

# 44
Зисе гледай кво те съветва Командира

"Zisska, недей предава фронта "Бил" "   Whistling

Изглежда ми толкова нереално как въздишаш по Бил Shocked Бил е готин  Peace но като те познавам само от периода ти свързан с Жужу направо не мога да те позная  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт