True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Бон Темпс"-турнето п&

• 16 570
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Ерик в пародията е уникален.

Гледахте ли шведските вампири от филма???Отзиви?

Колежката има днес Рд,че отиде за уиски и ще се подкарваме днес Mr. Green

# 706
  • гр.София-Красна поляна
Гала въобще не ме заинтригува, но чух гинеколога да споменава за филма Тихия вик, който се върти по ютуба. Него изгледах.  Tired Отвратителна работа е и вярвайте още ми текат сълзите.

После ще го видя тоя филм,че сега детето е още тук та
не ми се ще да наднича. Rolling Eyes

# 707
Кате, точно това имах предвид под индоктринация, или манипулация, ако щеш, играят върху емоциите на майките.

Hug

Ками, брей, вие много отрано, бе!  Mr. Green

# 708
Колежката има днес Рд,че отиде за уиски и ще се подкарваме днес Mr. Green

Аха,очератава ви се изключително "продуктивен" работен ден!  cheers

Кате,аз нямам толкова здрава психика,за да гледам такива филми.Особено,когато става въпрос за деца. Cry Проблема е,че сексуалната култура в страната ни хич я няма и в резултат на това имаме,както много аборти,така и много деца в социалните домове  Confused

# 709
  • София
Дзак!  Whistling
Виждам, че продължавате с зеленчуците, що не си напраите по една ферма у фейсбуко та да си прекопавате градинките  Joy
Аз съм в много добро настроение, тука с един младеж се заиграваме и от два дена имам секс сънища, ама много шашави ама си ме кефят...няма известни личности, но пък познати гаджета многоо.  
Да са отчета, не съм изчела книгата на Шарлейн още тука с толкова работа ме затрупаха, па и тряя да уча и направо  #2gunfire .

bouquet  bouquet Hug Hug  bouquet

# 710
  • гр.София-Красна поляна
Ками,браво би ама само гледайте да не се напомпате много
и да не се прибирате лазейки. Mr. Green
Не за друго ма ме е страх да не изчистите снега. Mr. Green
Ууу, дзак би Джес,де одиш би.

# 711
Кате, точно това имах предвид под индоктринация, или манипулация, ако щеш, играят върху емоциите на майките.

Абсолютно съм съгласна и нали съм си любопитна...Слава Богу не ми се е налагало да правя подобен избор, не го поставям под коментар в никакъв случай.
Но това мое пусто женско любопитство...същото заради което изтеглих този шведски филм  Confused Отивам да позяпам малко.

Проблема е,че сексуалната култура в страната ни хич я няма и в резултат на това имаме,както много аборти,така и много деца в социалните домове  Confused

И аз за това съм раздвоена и не съм вземала страна по въпроса. Досега  Confused

# 712
Но това мое пусто женско любопитство...същото заради което изтеглих този шведски филм  Confused Отивам да позяпам малко.

Отивай,отивай.....новата тема наближава Whistling

# 713
  • гр.София-Красна поляна
Оф,не ми се говори за абортите.
Да си призная аз като разбрах,че съм бременна с малкия се шашардисах
и викам  правя аборт.
Имах много тежко раждане с големия до последно ме мъчиха нямах разкритие а напъни силни
и беше ужасно та накрая го извадиха с форцепс.
Та като разбрах се уплаших страшно ма после си викам ,,майната му,няма да си убивам детето щом така е станало значи така трябва,,
Сега съм много щастлива с двамата и не ми дава мира мисълта,че съм искала да го махна.
Обичам си ги,те са мойто богатство.

# 714
Отивай,отивай.....новата тема наближава Whistling

Ще ви наблюдавам през шпионката и съм се барнала със спортния екип, в пълна стартова готовност съм  Mr. Green

Зисе, мър, умница си ми ти  Hug

# 715
Ирка,виждам,че си имала много..........интересен сън Mr. Green Само не разбрах какво точно правихте с Волен? Whistling

# 716
  • гр.София-Красна поляна
Ауу,аз ще изтърва старта май... Rolling Eyes
Трайки,тренирали са борба би,хи хи хи

# 717
Зис  Hug Щом си взела правилното решение защо сега се тормозиш.

Кате и на мен не ми се е налагал подобен избор, следователно мнението ми по въпроса хич не е меродавно, но като цяло защитавам свободния личен избор. Подписвам се под казаното от Таничка.  Peace

Айде обувайте терлиците с шиповете, оседлавайте коня за каруцата и тръгвайте към старта.  Wink

Ирка,виждам,че си имала много..........интересен сън Mr. Green Само не разбрах какво точно правихте с Волен? Whistling

Мани, не питай...квото правехме и с брат Сам преди време.  Embarassed Close Не, че ми е отблъскващ, ама не ми е и привлекателен.

# 718
Трайки,тренирали са борба би,хи хи хи

hahaha Верно ли?Тя затова ли така смутено мълчи? Joy Joy Joy Ирка,обаче много са ти оригинални обектите на сънуване Wink Помисли си,колко хора могат да кажат,че са сънували Волен? Crazy

# 719
  • гр.София-Красна поляна
Ми незнам Командирш,само като го погледна сега какво ми е златце.
Сещам се какво съм мислела да направя и ми е гузно едно такова.. Tired
Ма нали са ми живи издрави и при мен другото майната му. Wink

Общи условия

Активация на акаунт