ПОМОЩ-ГАРГИ!!!

• 2 697
  • 3
  •   1
Отговори
  • Провинция
Здравейте!
Живея във висок блок и на прозорчео на банята си имахме гълъби от външната страна.Забелязвам,че напоследък се чуват доста гарги от към банята и тази сутрин гълъбите ги нямаше и на тяхно място се бяха настанили гарги.Как да ги прогоня,за да не навредя обаче и на гълъбите,които очевидно се прибират в гнездото си само,когато гаргите ги няма.Знам,че не е хубаво гарга да е свила гнездо в дома ти,не съм суеверна,но определено не ми допадат гаргите като птици.

# 1
Сложете някаква мрежа или скара на отвора на шахтата. И при нас влизаха преди години от комина, най-вече при буря, уплашени до смърт гълъби, които пищяха ужасяващо. Години наред баща ми ги вадеше от шахтата и пускаше на свобода, много от тях сигурно са и умрели от блъскане в стените. После сложиха мрежа на комина и това престана.
Не знам, обаче, дали случая е същия. Доколкото разбирам вие си искате гълъбите и те имат един вид гнездо там... не знам тогава. newsm78

# 2
  • на брега на морето
Съветвам те да не допускаш по никакъв начин гълъбите. Преди две години започнах да храня един, име му дадох, семки от канарчето на корем всеки ден. Започна да се събира цяло ято, цапат балкона, не може да се стъпи от изпражненията им, цапат простирите, влизаха в кухнята. Точно срещу нашия балкон на един таван прозорецът е счупен и те се прибираха на сухо, но съседите го заковаха и край. Остана само нашия хубавец, който всеки ден чука по стъклото на прозореца или каца на външната дръжка и прави едни акробатики!

# 3
  • Провинция
В тухлен блок съм  на 8 етаж и няма как да сложа мрежа или капак от шахта...На прозорчето на тоалетната от външната срана има едни дупки или незнам какда ги нарека от тухли,а от вътрешната си имаме мрежа.

Общи условия

Активация на акаунт