Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 906
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  Ойо!Кремче Ванилия!Трогна ме!Тортата е страхотна! Heart Eyes  Hug Каква е тя?Много креместа ми изглежда. thumbsup

# 121
  • DE
Венета, какво Ще ядат сега твоите в къЩи докато те няма?
Пожелавам ти, три спокойни и успешни седмици в санаториума jump newsm39

Вечерята ни днес,
картофена яхнийка.

Спокойна вечер !

# 122
МАСТЕРЧЕ както винаги на ниво си пак. Peace Hug Hug
Упс! Flutter
От твоите уста това е голямо признание!!!! Като те знам каква майсторка си.... Hug Hug Hug Hug

Благодаря ти!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 123
  • забравих си мисълта...
Венета, какво Ще ядат сега твоите в къЩи докато те няма?
Пожелавам ти, три спокойни и успешни седмици в санаториума  

Matze,  благодаря ти много за пожеланията  Hug. Ами да ти кажа ще ядат каквото са яли допреди година, нали преди не готвех. През деня навън, а вечер нещо полуготово или сухо, салатка и така. То това мъжа ми, майка ми е при дъщеря ми , тя ще е добре. Но аз ще си взема лаптоп-а с мен и от време на време ще ви наглеждам какви сте ги измайсторили Simple Smile.
Че вечер от 22:00h заключват вратите и който се прибрал, прибрал и ще е скука в стаята. Абе живот на режим е загубена работа, но все ще минат 3 седмици, ще стискам зъби, ще ви радвам на красотите които сте сътворили и това е. От утре съм там, цели 22 дни Simple Smile.

# 124
Може ли рецептите на:
"Домашна торта" на Esy и сладкиша на Сладка хапка.
Благодаря.

# 125
  • София
Венета леко и успешно лекуване,хич не ги мисли домашните все ща се справят.Най важното е да се оправиш и пак да се завърнеш в нашите редици.От мен днес една несполучилива питка,дето нещо с оформянето не се справих(ама па бях и детегледачка и толкоз можах) и гювеч
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17647447
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17647452

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 22:20 от didolinaa

# 126
  • забравих си мисълта...
Didolinaa  Hug.

# 127
леля Ог,гледам вече си на линия,много хубави палачинки.
Matze, тази яхнийка изглежда зашеметяващо Heart Eyesтака ми се дояде.

Сега да си кажа,днес направих Рафаелото по рецептата на Наталина,утре ще има и снимка на разрез и дано да е вкусна.Тръпна в очакване дали ще ми я одобрят,нали ми е първата торта в живота(а аз даже не ям такива неща) Rolling EyesЕто да я видите.С утрешното празнуване при свекитата свършва сериала "първия рожден ден на дъщеря ми"най-накрая ще се включвам както трябва.

Приятна вечер ви желая  bouquet

# 128
Здравейте  Grinning
Отново сте сътворили чудесни неща....,поздравления за всички  newsm51
Леля Ог ,невероятни неща си сътворила отново   bouquet.Много ми харесаха палачинките...искам тези със смокините...,доматките-лалета...просто прекрасно вкусно.  bouquetПиташ ме кога успявам...имам много гаден навик ,като готвя да правя няколко неща едновременно....не мога да готвя само една супа или една манджичка,все едно нищо не правя тогава.После питай само ....,кой ги изяжда всичките тези неща  Joy
matze ,заповядай.... Hug
Да покажа моите бонбони/от изостанал кекс/..по рецепта на Селма,благодаря ти много хубави станаха... newsm51

Лека вечер момичета  и момче Hug

# 129
Може ли рецептите на:
"Домашна торта" на Esy и сладкиша на Сладка хапка.
Благодаря.
Ето за дом.торта  http://vkusnoikrasivo.com/recepy/369/Домашна%20торта
и сладкиша с майонеза http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,868.msg122188.html#msg122188

# 130
Привет!

Лабрекс, благодаря ти! Нищо особено, но ей така да е празнично та измислих тази салатка да се радва детето  Laughing

Цитат
author=Ивка27
esy ,и аз искам за хлебчето рецепта и ако може и за заека

Ивка, с много закъснение и извинение рецептата за заешкото Rolling Eyes Embarassed

Деница, не ти се е получило линкчето  Hug

Ето рецептата за домашната ми торта  Simple Smile

Хубава вечер на всички!
  bouquet

# 131

Да покажа моите бонбони/от изостанал кекс/..по рецепта на Селма,благодаря ти много хубави станаха... newsm51
  Изглеждат фантастично!  thumbsup Браво на теб!  smile3501

# 132
  • София
У нас тази вечер - постни козунаци - без нито един животински продукт.

# 133
  Здравейте на всички първо и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА макар и малко късно  Simple Smile
От доста време следя тази тема и ви се възхищавам макър и тайно.Няма да пропусна и факта, че винаги когато съм имала нужда от идеи винаги намирам решение тук.А сега ще се запиша с един шедьовър който успях да измайсторя днес.

# 134
  • забравих си мисълта...
Дядо Хаджия, че то мечта е този твой козунак  newsm10. Надявам се ще напишеш рецептата в твоя блог, че сега не знам кога и как ще имам Интернет достъп в санаториума и да не я изпусна, че после няма намиране.

Emilly_vd, красива торта си направила   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт